Meni nisu uopste, cak sta vise postaju mi i bolji. Npr. sezona 14, epizoda 6 - challenge u Juznoj Americi, mi je jedna od omiljenih epizoda. Jedva cekam nove epizode i sacekacu da se ova prva iz novog serijala pojavi u HD-u.
Da, menjaju kola + biće urnebesa jer prave svoje kamp prikolice, koje inače mrze.
@markopvict Nisam, još skidam, a skinuću i HD
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Meni nisu uopste, cak sta vise postaju mi i bolji. Npr. sezona 14, epizoda 6 - challenge u Juznoj Americi, mi je jedna od omiljenih epizoda. Jedva cekam nove epizode i sacekacu da se ova prva iz novog serijala pojavi u HD-u :: :: P.S ove sezone menjaju i kola za zvezde bese :: :: ::
Kakvi dosadni, si lud! Znaci umro sam od smeha u s14e07, posebno kad su rekli neke od uvreda tipa: You are an apocalyptic dingleberry. ...a complete clattering buttock i jos nesto
Barikelo je vozio za onaj poredak/listu vozaca F1, a tu su oduvek koristili Lianu. Predhodni auto za poznate licnosti je bio Laceti, i njega su unistili.
Inace, druga epizoda mi se zaista dopala. Volim sve te `moderne klasike` tj. kola 90tih. Sierra mi je omiljena, 190E takodje dosta gotivim. BMW doduse mi se ne svidja toliko, pogotovo ne onaj popularni `marsovac`.
Hvala OCz nisam ovo znao. Inace druga epizoda iz ove nove sezone je najjbolja koju sam ikada gledao. Neko je spomenuo epizodu u kojoj su otkrili Stiga. Jer zna neko koja je to epizoda? Pozdrav :)
:: Barikelo je vozio za onaj poredak/listu vozaca F1, a tu su oduvek koristili Lianu. Predhodni auto za poznate licnosti je bio Laceti, i njega su unistili. :: :: Inace, druga epizoda mi se zaista dopala. Volim sve te `moderne klasike` tj. kola 90tih. Sierra mi je omiljena, 190E takodje dosta gotivim. BMW doduse mi se ne svidja toliko, pogotovo ne onaj popularni `marsovac` ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.