:: E pa sad,koliko mozes biti siguran da ti se curica sece bas tu gde ima tih kamera :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: da li moze preko kompa da se pristupi onim kamerama po gradu sto mogu da se gledaju preko 3g fona, mts?
:: :: ma secnem te ja i pred kamermanima! razumis :: :: :: E pa sad,koliko mozes biti siguran da ti se curica sece bas tu gde ima tih kamera :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: da li moze preko kompa da se pristupi onim kamerama po gradu sto mogu da se gledaju preko 3g fona, mts?
xa xa xa! izvini buraz! ne bih te ja seckao pred kamermanima, ja sam se samo malo.... salio
:: ...šeće pred kamerama...pobog :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: ma secnem te ja i pred kamermanima! razumis :: :: :: :: :: E pa sad,koliko mozes biti siguran da ti se curica sece bas tu gde ima tih kamera :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: da li moze preko kompa da se pristupi onim kamerama po gradu sto mogu da se gledaju preko 3g fona, mts?
Pa nisi valjda mislio da ce da sece vene pred kamerama za tobom:))))...kako bi je ti video...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: xa xa xa! izvini buraz! ne bih te ja seckao pred kamermanima, ja sam se samo malo.... sali :: :: :: ...šeće pred kamerama...pobog :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: ma secnem te ja i pred kamermanima! razumis :: :: :: :: :: :: :: E pa sad,koliko mozes biti siguran da ti se curica sece bas tu gde ima tih kamera :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: da li moze preko kompa da se pristupi onim kamerama po gradu sto mogu da se gledaju preko 3g fona, mts?
Alu folija je zakon,samo se umota i nema tog satelita...Ili vlazan peskir oko glave(Total Recall)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Druze ako ima malo mozga ni satelitom je neces locirati(zatvoreni objekti,parkovi,scuba diving) :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 30 e mnogo! bolje iskoristiti postojece resurse! :P
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.