Znam da je moj bivsi komsija poslao laptop svojoj sestri iz USA i da su troskovi transporta i carinjenja bili oko 45 evra.Laptop je bio polovan,ali su nakonadno shvatili da bi bilo 10 evra jeftinije da su smanjili vrednolst posiljke.Interesantno je da ovaj vid transporta ne moze da se primeni na zemlje EU...
Ja sam primio 7-8 paketa iz Poljske(verujem da je isto za sve zemlje) i nikad mi nije bio otvoren ni jedan paket,niti sam placao carinu(unutra su bile skuplje in-ear sluske tako da sam imao srece).Samo treba da se drzis pravila da ti paket bude manji od 1kg,da taj koji salje nije pravno lice,da napise da je poklon,i da je vrednost paketa(fiktivna) manja od 20 evra.
Bio, ali vec sam prevazisao, ne sluzi mi za dalje, komplikovaniji string tricks ne mogu da se rade sa ovim YoYo-om. Zato me zanima iz USA da mi rodjaci posalju, posto bi mi iz uk izasao oko 50 evra, a to mi mnogo. Pitaj slobodno sve sto te interesuje :)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.