Prosle nedelje sam dobio preporuku da se uclanim na novu socijalnu mrezu nalik facebook-u,zove se People String, ali za razliku od njega ova mreza placa svoje korisnike sto je koriste, a sve je besplatno... evo i linka za video na nasem jeziku koji objasnjava koriscenje ove mreze da bi se zaradio dodatni kes, sto je nama u Srbiji sigurno potrebno, a i sire...
jos jednom, sve je besplatno, a moze da se zaradi koristeci ovu mrezu samo 10,15 minuta dnevno... sve sto se trazi za registraciju, od bitnijih stvari po vas, je adresa i broj telefona... Isplata se vrsi preko alert pay account-a cija registracija je isto besplatna, moze i preko ceka ali je preko alert pay-a mnogo brza varijanta, evo linka i za to https://www.alertpay.com/?rhyBfXnt9KmhLbUUJ59ZEg%3d%3d
Ukoliko ste vec zainteresovani evo i linka za registraciju
ok, nisam ni sumnjao da ce biti par vas koji ce me ispljuvati, tako da je opusteno... Niko me nije zajebao, posto je andrej10 moj username, `tako mi se zove dete` :) nemam veze sa spamovanjem niti bilo cime slicnim, ovo jeste moj referall link, jer bez toga bi samo ta kompanija zaradjivala, jer ako se prijavis na https://www.peoplestring.com nema nikog iznad tebe, sto i nije tako lose, ali nema veze... Nisam ja ni rekao da se samo ulogujes i pare stizu, mora se nesto i raditi... raic: nema na cemu, drago mi je da ima ljudi kod nas da im ne treba dodatni prihod... pozdrav svim hejterima :)
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Aman ljudi nema leba bez motike, čak i kriminal zahteva trud i odricanje, u pitanju je rizičan ali dobro plaćen posao pa ko voli.. :: :: Meni lično ne treba još para, hvala na ponudi u svakom slučaju
svako iole koristi internet za bilo sta trebao bi imati pristojan anti virus program, pa i za ovaj sajt, pogotovo sto je toliko posecen kao ovaj... ukoliko budes obazriv, mozes izbeci potencijalne probleme...
zezao sam se za hejtere, ali generalno ne verujem da je iko ko je pisao na ovoj temi uopste proverio pricu o peoplestringu,sem MOZDA gospodina koji je rekao da postoje trojenci na ovom sajtu, mada je vrlo moguce da je i on bez provere to rekao.
A to da smo svi skepticni povodom ovakvih ponuda to je normalna stvar,kad se na svakom koraku cuje ta prevare na netu, i ja sam jedan od njih, tato sam i proverio sve uglove ove price pre nego sto sam se uclanio, tako da nije sve tako crno kao sto su neki ubedjeni...
mozes li mi objasniti kako si uspeo da provalis da je ovaj sajt zarazen tim virusom, stvarno zelim da znam, ne zezam se... tek sam od skoro u toj prici, dosta sm foruma pretrazio, istrazio na sve moguce nacine i ti si prvi koji lose prica za ovaj sajt, do sada sam naletao na generalno pljuvanje ljudi koji su nekada prevareni ili tome slicno,i pljuju svaki vid internet zarade, ali ako stvarno imas neke proverene informacije reci mi... dosta mojih prijatelja je uslo na ovaj sajt, a i oni koji su mi ga preporucili nisu ljudi koje ne znam,tako da bi voleo da ne dodjem u situaciju da najebem zbog gluposti...
nije me mrzelo pa sam procitao ovaj review za people string, shvatam zasto je dosta ljudi skepticno u vezi mlm mreza, i to je ok, cak ima dosta stvari sa kojim se slazem u ovom review-u, ali on je totalno subjektivan, jer u startu kaze da MRZI ovekve stvari. Generalno zbog zarade koja se nudi, socijalna mreza gubi smisao, ali realno gledano dobijas pare za nesto sto vec radis na fejsu ili twiter-u, upoznajes nove ljude, slusas nove ideje, razlicite kulture itd, da ne nabrajam... da li bi se izlogovao iz fejsa da ti ponude zaradu da ostanes njihov korisnik, mislim da ne bih, a people string pokusava da rasprostrani svoju mrezu po celom svetu ponudom da se moze zaraditi radeci iste stvari koje si radio i do sada, a sve besplatno... svi oni to rade zbog svoje sopstvene zarade, tu nema price, ali ja razmisljam ovako, kako je mogao da proda slicnu stvar kao sto je facebook, a da ne ponudi ovako nesto, tesko, posto su se ljudi bukvalno navukli na fejs i dosta njih koristi samo to u svoje slobodno vreme... u svakom slucaju, svako ima svoje mosljenje i ja to postujem, tako da necu vise pricati o ovome... Nego, da li ti je anti/virus prijavio taj novi virus ili postoji neki poseban program za to... kako da proverim da li sam inficiran, jel dovoljan scan sa maleware-om, ili da koristim nesto drugo?
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.