ASUS CROSSHAIR IV 890FX...14868 ASUS Rampage III Extreme....24360
znaci ko moze preko da kupuje neka kupuje, jeste malo cim ako nesto zakaze ali isplati se u svakom slucaju, inace su informacije sa sajta https://WWW.NEWEGG.COM
Da, cene su povoljne i onakve kakve su u svetu. Na iznos artikla treba dodati i troškove slanja, ali i tako se isplati. Cimanje jeste oko garancije, ali ja bih recimo uzeo neko kućište preko njih, samo ne znam kako ide transfer novca, ako je komplikovano onda ne bih. Kako god, raspitaću se kad mi bude trebalo.
:: Da, cene su povoljne i onakve kakve su u svetu. Na iznos artikla treba dodati i troškove slanja, ali i tako se isplati. Cimanje jeste oko garancije, ali ja bih recimo uzeo neko kućište preko njih, samo ne znam kako ide transfer novca, ako je komplikovano onda ne bih. Kako god, raspitaću se kad mi bude trebalo :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: ::
Mislim da je neko ovde na forumu pričao da je nešto naručivao i da mu je stiglo, e sad na koji način to nisam siguran, mada moguće je da sam nešto pobrkao.
Problem je u tome sto i ako ti stigne, stici ce ti samo u carinarnicu, e tu ces onda za neku smesnu sumu carine morati da angazujes spediciju ili neko strucno lice. Na kraju ce ti to, naravno, oduzeti - kao sto su meni to uradili u DHL-u, sa ekstenim Fax modemom pre 10 godina. Sada je situacija jos gora. Probaj sa E-ducanom, mislim da se tako zovu, ili su se zvali.
Nece ti oduteti nista ali ce ti naplatiti carinu. Ako je taj proizvod vec neko uvozio u Srbiju oni vec imaju podatak koliko taj proizvod vredi. Ukoliko nie uvozen onda ce oni da procene vrednost i na osnovu toga da ti naplate carinu. Znam iz licnog iskustva. U vreme dok je moglo narucio sam mis Logitech G9 od rapishare u zamenu za poene, sto bi se reklo nije me kostalo nista. Mis je stigao u Srbiju i naplatili su mi carinu 2300 i nesto dinara. Najisplativije je ako imas nekog preko da ti kupi i posalje jer se onda ne placa carina ako je vrednost robe manja od 200 evra. Bilo sta da kupujes od pravnog lica naplatice ti carinu. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.