Vrlo interesantno Stivo,mada mislim da ove buduce potrese necemo osetiti direktno na svojoj kozi. Mnogo smo propatili svi sa ovih prostora da bi nas opet zezali na istu foru....
Sto se tice Zapadnih zemalja zelim im sve najbolje,ali su trebali da razmisljaju na vreme koga primaju u kucu.................
Svi mi dobro znamo ko pravi zarista po svetu,zasto,i koga manipulisu................
Oni da nas trse bede??? Jadan je onaj koga Rus brani....i,da...Crnogorac hrani.Jos mi je u secanju onaj parobrod kog su nam poslali u ispomoc,pa se pokvario u Egejskom moru...Odslepali ga nazad.A mi dobili po surli,na pravdi Boga...Ma,kakvi crni Rusi... :: Samo ambicija nasih politicara da budu `evropljani` ce da nas kosta teritorije, dok ne dodju Rusi da nas spasu bede(bar se nadam).. :: :: Go Go Go !! :: ::
Nemojte se previse zanositi sa EU, to je tvorevina novog svetskog poretka koja sluzi da ponisti sve zemlje clanice i uspostavi jednu centralnu diktatorsku vlast a to se isto planira i za ceo svet. Jeste jedno vreme bilo dobro u EU, ali to je samo da privuku ostale a posle ce da pokazu svoje pravo lice kao sto pokazase na Kosovu. Jeste li primetili da je EU osnovalo 15 zemalja a na zastavi ima 12 zvezdica (po 12 jevrejskih plemena), jer svetom vladaju jevreji: Engleska kraljevska porodica, Rotsildi i Rokfeleri. Sada planiraju da ovu vestacki izazvanu krizu i nemire iskoriste za uspostavljanje svetske valute i svetske vlade u okviru UN, jer resavanje globalnih problema zahteva globalne institucije. I sada treba da pustimo one koji su nam sve vreme pravili probleme iz senke da steknu totalnu moc i zavladaju svetom. Inace i demokratija nije sto je nekad bila, biramo samo marionete kojima upravljaju ovi iz senke, tako da mi ustvari i nemamo nekakav izbor. Ovakav slucaj je u skoro svim zemljama na zapadu i sada imaju nameru da skinu taj plast demokratije i zavedu diktaturu - tako da me ovaj tekst ne iznenadjuje. Inace sto se tice Bilderberga oni su pod kontrolom ove tri porodice koje sam naveo.
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston 800, Asus EN9800GT OC 750/2200, WD 500GB AAVS, CM Elite 332 450W
Delimicno ste u pravu, jel iza svega stoji onaj na vrhu piramide(Svevidece oko) iliti lucifer =============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
Istine ima, samo je strahovito izvitoperena u cilju autorskog davanja sebi na znacaju.
Da je nekome stvarno uticajnom u interesu da unisti planetu, ne bi mu trebalo ni pola sata da to ostvari, kamoli neku priprostu naciju koja celokupnom populacijom ne moze osrednju provinciju da popuni.
Glup covek nema dovoljno razvijen mozak da bi mogao da cita izmedju redova i u svemu sto ne moze da objasni u jednoj jedinoj recenici na nacin njemu trenutno pogodan vidi zaveru(usmerenu protiv sebe i sebi slicnih, naravno, kao i uvek).
Diktatura(koji god joj marketinski naziv pripisali) je jedino drzavno uredjenje sa objektivnim rezultatima reda i mira medju ljudima, jer i dan danas jako mali broj ljudi ima svest o bilo cemu sto nije neposredna licna korist i bez diktature bi za tren nastao opsti haos(kao sto je i svaki put do sada nastajao), jer bi kako ko stigne uzimao zakon u svoje ruke.
I zato uzjasite svoj traktor, kultivator, pa i magarca, izvadite nove pasose i idite vec jednom bilo gde preko i uverite se sami koliko su vekova tudje `diktature` iznad i ispred svih balkanskih `sloboda`. Jedan vikend je dovoljan za rusenje svih kolicina stereotipa.
Od dnevne politike zute stampe i nametljivosti autora usled slabih tiraza necete se hleba najesti.
Ocu da kazem i da je Klinton zena, i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao. Nema milos. I sta mu jebem...
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.