Poseduje li neko internet adrese ronilačkih klubova
STRANA 1 OD 1
cvvelle
Poseduje li neko internet adrese ronilačkih klubova
03.10.2010. 21:31
T29862
status: user broj poruka: 725
Zna li neko internet adrese foruma koji se kod nas bave tematikom ronjenja i gde se čovek može raspitati? Takođe, zna li adrese korisnih sajtova ronilačkih klubova kao i prodavnica koje se bave prodajom opreme?
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
Moja je greška, nisam naveo da mi trebaju adrese klubova/prodavnica/foruma sa kojima su ljudi koji mi ih daju imali iskustva. Inače, lako bih iskopao na google-u.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
Re: Poseduje li neko internet adrese ronilačkih klubova
04.10.2010. 00:32
status: user broj poruka: 2929
https://www.diver.org.rs. to je moj klub, pa svrati na bazen u toku zime, pa ako ti se svidi tu smo. Nije da sad nesto reklamiram al smo ok soc varijanta sve na drugarskom principu funkcionise. Tu smo svi mi koji volimo da ronimo i ronjenje nam nije izvor prihoda samo delimo troskove kada se nesto organizuje, a uvek negde idemo leti obavezno klub bude po 3 meseca na moru dokle god traje leto prakticno od juna pa sve do kraja septembra.,a zimi kako se organizujemo. Sto se opreme tice i nabavke iste moze sve da se nabavi ima par adresa na koje te klub moze uputiti U BG-u cene su ok nije deracina. pozzz
:: Zna li neko internet adrese foruma koji se kod nas bave tematikom ronjenja i gde se čovek može raspitati :: Takođe, zna li adrese korisnih sajtova ronilačkih klubova kao i prodavnica koje se bave prodajom opreme :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-op
Teorija baro medicine i fiziologoija, kao i podvoda fizika teorija gasova i sl nisu oblasti o kojima traba da citas sa foruma posto forum kao i svaki forum ila gomilu netacnih informacija. Ako ces nesto da saznas onda ziva rec instruktora i dobra skola su ipak nezamenjivi i naravno praksa tj zaroni. Ima foruma lako ces naci na netu, samo sto ja ne bih uzimao te forume zdravo za gotovo. Ako te ta tema zanima kreni u neku skolu, sada imas in dosta u BG-u i gomila njih gled da uzme samo pare, to da zaobidjes najkorektniji i najbolji je ronilacki klub Zadarmerija precrtano vojno ronjenje i disciplina i ok su ljidi ako ces da pocinjes prvo tamo, pa ces videti posle gde ti se svidja i sa kim ces da ronis a sa kim ne. :: Znaš li možda i neku adresu, ako postoji, foruma gde bi mogla da se postave pitanja instruktorima oko nekih začkoljica koje ti nisu jasne? :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: ::
Ne, ne bih takve stvarčice pitao. Čisto da se raspitam o dokumentaciji koja mi je potrebna, zdravstvenim uslovima koje trebam da ispunjavam i šta ako ne ispunjavam...
To da li si sposoban da ronis iili ne moze samo da proceni doktor spec baro medicine. Od dokumentacije ti treba samo to uverenje koje to on napise na osnovu pregleda. Kada obavis taj pregled mozes poceti sa obukom. Ako imas neki zdravstveni nedostatak ne daj Boze mozes biti i ograniceno spsoban, koji je stepen tog ogranicenja opet odreduje lekar,najcesce je to ogranicenje vezano za dubinu u rekreativnom sportskom ronjenju i eventualno zabrana koriscenja nekih gasnih mesavina., npr ako nisi rezistentan na kiseonik ne mozes da ronis sa cistim kiseonikom alo to vec spada u vojna ronjenja itd itd. Da lii si sposeoban, ogarnioceno sposoban i nesposoban za roinjenje ce proceniti leekar na osnovu pregleda a klub ce te uputiti na takav pregled i kada lekar da odobrenje pocinjes sa obukom. Opremu mozes da nabavis u firmni Polar SUB koje se nalazi U bG-u mislim da su na Konjarniku negde ako jos uvoze tu opremu inace nabavlja se uglavnom preko klubova. Imas sve ali sve na netu pa procackaj.
:: Ne, ne bih takve stvarčice pitao :: Čisto da se raspitam o dokumentaciji koja mi je potrebna, zdravstvenim uslovima koje trebam da ispunjavam i šta ako ne ispunjavam.. :: :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.