interesuje me da li postoji opcija da stavim cim se pojavi neki item koji nosi naziv `hd5970` da mi stigne mail kako bi mogao startovati sa bidovanjem (ili bilo kako da mi se automatski javi da postoji tako nesto)? mrsko mi je da svaki dan procesljavam sve zivo i mrtvo pa bi ovako bilo lakse... isto tako... regovo sam se ali mi nisu poslali mail za verifikaciju..kolko im vremena za to treba?
Dugo sam na limundu i sistem pretrazivanja oglasa im je katastrofa, a mailing lista kakvu ti opisujes je pojam za njih...
:: interesuje me da li postoji opcija da stavim cim se pojavi neki item koji nosi naziv `hd5970` da mi stigne mail kako bi mogao startovati sa bidovanjem (ili bilo kako da mi se automatski javi da postoji tako nesto)? mrsko mi je da svaki dan procesljavam sve zivo i mrtvo pa bi ovako bilo lakse... isto tako... regovo sam se ali mi nisu poslali mail za verifikaciju..kolko im vremena za to treba ::
:: Dugo sam na limundu i sistem pretrazivanja oglasa im je katastrofa, a mailing lista kakvu ti opisujes je pojam za njih.. :: :: :: :: interesuje me da li postoji opcija da stavim cim se pojavi neki item koji nosi naziv `hd5970` da mi stigne mail kako bi mogao startovati sa bidovanjem (ili bilo kako da mi se automatski javi da postoji tako nesto)? mrsko mi je da svaki dan procesljavam sve zivo i mrtvo pa bi ovako bilo lakse... isto tako... regovo sam se ali mi nisu poslali mail za verifikaciju..kolko im vremena za to treba :: ::
Pretraga im je uzasna! Ladno gledam neki artikal, i onda odem da ukucam isto takvo ime da vidim jos sta ima slicno u ponudi, i opusteno mi u rezultatima pretrage ne izbaci ni taj koji sam gledao! A isao sam na copy paste na naziv. Uzas. Mnogo poceo taj bedni sajt da me nervira. Ne znam sto, valjda sto ima gomila debila koji prodaju gomilu debilnih stvari. Ko cigani na ulici kad prodaju pocepanu kantu.
vidim da ima strasnih stvari za smesne pare..pa reko da mi ne promaknu vise.. stvarno nemam vremena da svaki dan pretrazujem sve sto mi treba i da pecam okolo.. hvala za reply ljudi sve mi je jasno .. :x pozz
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.