Registrovao sam se i na jednom i na drugom sajtu,po drugi put(razliciti podaci).I uvek me posle 2-3 nedelje banuju???Sta trebam da radim da mi se to ne desava u buduce...Jel trebam da uploadujem ili sl.?Koji je fazon sajta?!Ako neko zna sta da radim,nek da neki predlog.Hvala
treba da uploadujes sto je fajl veci normalno duze traje,ja nekad neku igru i nedeljama uploadujem.To im pise u njihovom pravilniku (partisa) koliko skines toliko treba i od tebe da skidaju inace valjda 5 opomena i letis.
Uspevas da te banuju na warezzbb-u nije mi jasno, za partis koliko znam treba da imas odnos upload, download nekakav, ali za warez ne treba nista da radis, ja samo skidam i ponegde ostavim komentar i nikad nisam imao problem. Procitaj pravila mozda radis nesto sto ne bi smeo.
Ako svi koriste ratio master kako ćeš bilo šta download-ovati...tako samo sebe varate i treba da vas banuju. P.S. na Warez-BB i nemaš ratio P.P.S. na partisi-ju skini torrent sa oznakom free, tako ti ne računa dovnload ali moraš torrent ostaviti tamo gde si ga skinuo i dozvoliti da dovoljno dugo upload-uje, tako ćeš imati dobar ratio. Gledaj da taj free torrent ima mnogo leecher-a tako će ti brže rasti upload i imaćeš dobar ratio.
Inace,ja sam download-ovao `3rd Rock from the Sun` sa partis-a i drzim ga mesecima na upload-u.Tako sam i nabio ratio 14 i 1,2 TB uplad-a samo na tom torrentu(sreca da na poslu imam dobar upload jer bi kuci sa ADSL-om islo mnooogo sporije).
Inace,kao sto despot kaze,mozes i da se registrujes na svake 2-3 nedelje ako hoces samo da skidas.
:: Uspevas da te banuju na warezzbb-u nije mi jasno, za partis koliko znam treba da imas odnos upload, download nekakav, ali za warez ne treba nista da radis, ja samo skidam i ponegde ostavim komentar i nikad nisam imao problem. Procitaj pravila mozda radis nesto sto ne bi smeo :: ::
maltene svaki tracker na koji moras da se registrujes je privatan ,pa samim tim moras i da vracas ono sto si skinuo ...
warez bb je klasican forum ,tu nemas ratio i ostala sranjca ,ne bi trebalo da te banuju dok ne pocnes da psujes ili nesto drugo sto krsi njohva pravila
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Radi ishmerish :: nego da nisu i tebe banvali sa wareza kao ovog lika zbog slabog uploada? : :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Re: Morao sam da iskoristim ovu temu za info i proveru
02.09.2011. 16:27
status: user broj poruka: 7779
Ma gde puko evo i iz Kuala Lumpura se lagano prijavljujem na forum...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: warez puko :: :: Vec par sati ne mogu ni da udjem na site...,kako je u vas :) :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.