A taj koncert u areni od nkih 50-tak minuta koliko je trajao, snimio sam kamerom nekih 32 minuta. Još me rame boli. Samo sam se smorio jer mi je ostala upaljena opcija mic audio zoom, pa je malo audio distorted.
Sa klipovima ljudi iz O3 kluba imamo sigurno 100% koncerta.
Eh, malo se zanesoh sa doticnom mizikicom..pa reko da podelim sa tobom.Zamisli, nalazim se pored recice, sam, pored mene dve prazne kucice, reka u blizini, dobro ozvucenje(cirka 200 wati), cuga...milina. Nadam se da ces te snimke da podelis sa nama.A ko su ti iz O3 kluba, ne znam o kome se radi?
Pozdrav!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Moonlight je sjajna stvar :: :: A taj koncert u areni od nkih 50-tak minuta koliko je trajao, snimio sam kamerom nekih 32 minuta. Još me rame boli. Samo sam se smorio jer mi je ostala upaljena opcija mic audio zoom, pa je malo audio distorted :: :: Sa klipovima ljudi iz O3 kluba imamo sigurno 100% koncerta ::
Davno oformljen fanklub elektronske muzike, posebno Jarre-a. Bio sam kratko član, u stvaro još uvek sam samo nisam aktivan član jer zaista nemam vremena.
Krivo mi je i sada 2 godine posle koncerta što se na vreme nisam dogovorio sa njima da se nađemo posle koncerta jer su oni kontaktirali JArre-ovog organizatora i imali susret sa njim posle, ramzenili koju, dali mu neke poklone, slikanje itd.
Hehe, pa da! Sve je poteklo te `80+. jbg, kada se, izmedju ostalih isprcvoljio i taj SID `tranzistor`, ZX je tada jos BEEP-tao, inace moja prva, omoljena i neprevazidjena racunaljka...
@Equinoxe, kajem se sto nisam mogao da odem u Arenu `98., zasu!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.