http://www.youtube.com/watch?v=FoaOWuk-EAQ Jel gledas nasu televiziju MS? Gledam karate...umiriski filmovi Bavis li se nekim sportom? Iskocim na igraliste istrcim se. Keep cool, keep al the power.
Prepun je jutub ovakvih klipova. Al klinci su pa ne razumeju neke stvari pa im smesno . Masa mladjih se smeje ovakvim klipovima al je problem ovi sto prave takve klipove . izivljavanje a jos kad se neko u 30 il 40 godine smeje ovakvim stvarima. Šta reci...
Ne znam, meni tuga neka, a stvarno mi ni ič nije smesno, a kamoli da precrknem od smeha. U 14g mora da radi, lako ovde zajebavati se po berzi. Meni ovaj novinar, sta god da je, je bas bezobrazan. Naso dete da zajebava, ko da je njemu lepo sto ne zna neke stvari i sto je tu gde jeste. Jbg.. i ruzno mi podsmevati mu se
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Nego ovaj novinar je imbecil, blago receno...... Inace ono sto mi zanimljivo bilo je za Tita, dobar covek, nzm sta je bio, bio mi je rod xD ali nzm cime se bavio, ranio me sa leba xD
Mali je čudo, on ima 15 ili manje godina, a i ti iako imaš 15 mada čisto sumnjam sigurno ne umeš da radiš ni u pola što on ume i sigurno ne bi trčao po loptu na fudbalskom igralištu za neku kintu, on je prinuđen da preživljava, a tebi je to smešno. Usput da te pitam da li ti klinjo od 15 godina znaš ko je bio Tito ?
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Mali je čudo, on ima 15 ili manje godina, a i ti iako imaš 15 mada čisto sumnjam sigurno ne umeš da radiš ni u pola što on ume i sigurno ne bi trčao po loptu na fudbalskom igralištu za neku kintu, on je prinuđen da preživljava, a tebi je to smešno. Usput da te pitam da li ti klinjo od 15 godina znaš ko je bio Tito :: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski :: :: keep your head up legs closed eyes open :: ::
Ovog majmuna što drži mikrofon i krije se da ga kadar ne uhvati, bih tako išamarao, seljačina jedna neopevana, našao neku muku i bedu da ismeva, koliko god da je ovaj klinac materijalno siromašan, ovaj idiot nikad neće biti toliko duhovno bogat.
stavljaju na tv!!!sve bih ja to u cosak i oklagiju u ruke i udri!!!!!taj decko nema sta da jede a oni mu se rugaju.....i mi smo kao civilizovan narod.... ma jes!!!! ne kontam sta je tu smesno......
Sta ti treba da ti objasnim ovkao vizualno kako se to radi. Uvek sam za neku radnu akciju i rado bih pomagao, radio. Iz Kraljeva sam i radio sam kao volonter za ovo sto se desilo u zemljotresu. Toliko. Keep cool, keep al the power.
:: Mali je čudo, on ima 15 ili manje godina, a i ti iako imaš 15 mada čisto sumnjam sigurno ne umeš da radiš ni u pola što on ume i sigurno ne bi trčao po loptu na fudbalskom igralištu za neku kintu, on je prinuđen da preživljava, a tebi je to smešno. Usput da te pitam da li ti klinjo od 15 godina znaš ko je bio Tito :: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski :: :: keep your head up legs closed eyes open :: ::
Jes to sve tako, al bar zna sta je ljubav, i ima sa kim da je konzumira, if you know what I mean :)
:: :: :: stavljaju na tv!!!sve bih ja to u cosak i oklagiju u ruke i udri!!!!!taj decko nema sta da jede a oni mu se rugaju.....i mi smo kao civilizovan narod.... ma jes!!!! ne kontam sta je tu smesno......
necu da se svadjam...ali ti imas bolje uslove za zivot nego on...stalno neki video o romima..ne bi niko voleo da bude na njihovom mestu....znam ima stvarno budala ali ne treba nikoga ismejavati...bar po meni....nije on kriv sto zivi kako zivi....on je srecan sto ima bar loptu da se `istrci`a nama nije dosta i da imamo gtx 580....i lepo je sto si pomogao tim ljudima.....
Nisam ja stavio ovaj snimak ovde da se smejemo njemu sto je takva blablabla. Meni je smesno bilo samo kako on to prica(umpirski...). Keep cool, keep al the power.
znam...ali on ne ide u skolu....sve sto zna je da treba raditi(krasti...jer ga svi ismevaju i nikome ne treba) da bi preziveo.....znam smesno je kad neko provali....:)))))i ja pprovaljujem svaki dan....ali ne treba se ismevati....
Uostalom meni je trebalo nesto da se kopa ovde po dvoristu za neko grejanje pre 2-3 godine i nadjosmo neku firmu koji se bave tim nekim radovima. Dolaze ljudi sve romi, ja mislio sta je sada ovo, kada se ispostavilo da su jako kulturni (vole malo da lenstvuju kao i svi radnici :) ali tu je nadzornik koji je takodje rom) i ponasaju se kao i sav normalan narod. I oni naravno ne izdrzavaju sami celu porodicu, nego i svoju decu uce tim zanatima da bi kasnije mogli da prezive. I moram da vam kazem da ne zive uopste siromasno, ne oskudevaju niucemu. E sada imate i rome koji su susta suprotnost ovoj mojoj prici. Dakle samo neko treba da ih natera da rade, ili jos bolje da im nadje posao, neka je fizicki posao, njima je to bolje nego da skapavaju gladni :).
Kako ja da znam dal je on isao u skolu? Mozda sam pogresio sto sam ovo stavio, a mozda i nisam. Komentari nekih osobao ovde me uopste ne interesuje, a tebi Bosh hvala sto si to tako kulturno prokomentarisao. Keep cool, keep al the power.
:: znam...ali on ne ide u skolu....sve sto zna je da treba raditi(krasti...jer ga svi ismevaju i nikome ne treba) da bi preziveo.....znam smesno je kad neko provali....:)))))i ja pprovaljujem svaki dan....ali ne treba se ismevati... :: ::
Mislio sam na one koje snimaju ovakve stvari. Sad nemogu da pronadjem druge klipove gde su snimatelji bili sa lokalnih televizija ljudi od po 40 godina. To je tuzno na to sam mislio.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.