Nažalost, nije tema o GTR-u već o istoimenom filmu. Spominjan je već na berzi i upravo sam ga odgledao. Pošto volim ta sci-fi s**nja, reko ajde i to da vidimo........................... Mislio sam da ne može da se napravi gori film od Splice-a, ali sam pogrešio. Toliko sam zabezeknut da sam morao da napišem nešto. Kretenska tema, kretenska gluma, nikakvi efekti i krajnje bolestan kraj.Još ima 4.5 na imdb-u...nulu bi mu dao. Pa ko je mazohista ili kreten ko ja, nek pogleda, ostali zaobilazite u širokom luku. Fiat iustitia, et pereat mundus
Nikad nije bilo reci da ce film biti bolji od kog vec filma.Pogledajte budžet filma 10 miliona. To je prosecna prodikcija cak i ispod proseka. Prosek je kolko znam 20 miliona. Znaci ovaj film je sa bidžetom za b filmove super.Meni se svideo.Sad zavisi ko je sta ocekivao. Da je imao agresivnu kampanju to jeste pa su se mnogi ocito prevarili, ali nikako gluma nije losa niti su efekti losi ali film jednostavno nije spektakl tj nije blokbaster što su mnogi ocekivali. Film koji se najvaljuje kao bolji od gore pomenutog gde je budžet preko 100 miliona je bitka LA.
Svako ima svoje mišljenje, naravno, možda se nekom svidi
29.01.2011. 23:04
status: user broj poruka: 1621
Normalno da je teško napraviti spektakl sa 10 miliona...ali očigledno je prevelik zalogaj- efekti eksplozije kad obaraju Predatore i Raptore izgledaju kao Terminator I...priča je nedorečena, zašto su došli, mozgovi, uticaj one svetlosti, kako se brod popravio...a kraj gde glavnog lika stave u alien telo pa postane self-aware i počne da se pegla sa svima...tragedija. Biće da sam ppreviše očekivao...Videćemo za Battle: LA, valjda će biti bolji Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.