razlog postovanja- pa eto, isto kao sto neko postavio onu sto kuca sms i upadne u fontanu. No specific reason..neko tako ubije vreme, neko nadje sisatu ribu..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: Ne razmem razlog postovanja ovakvih debiliteta. :: Da, ima poremećenih paćenika, ovaj je jedan od 500.000.000. :: :: Topla voda ! Ura :: ________________ :: In The Living Years... :: ::
Ovako nešto normalnog čoveka može da smori ili pokvari pokvari raspoloženje. U najgorem slučaju da ga iznervira. Zašto bi `ja`hteo da izazovem takve vrste emocija svojim postom ? _________________ In The Living Years...
:: razlog postovanja- pa eto, isto kao sto neko postavio onu sto kuca sms i upadne u fontanu. No specific reason..neko tako ubije vreme, neko nadje sisatu ribu. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll
Sabrina je keva :-) _________________ In The Living Years...
:: U pravu si. Al ajde, bar je neko nasao onu sisatu pored, pusti to i zaboravices na prethodni klip. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
:: Neki ovde, što bi englezi rekli, baš `protestuju previše`.. :: :: http://www.goenglish.com/ProtestTooMuch.as :: :: Kad se neko `mnooooogo šokira` od nečega, ko zna... Možda je taj neko imao neku `žicu`, koju mu je video `pogodio`, pa zato `protestuje` toliko : ::
Ne kontam, snupika koj ti je mandrak da postujes ovakve gluposti? Jbt, imas takvih likova na svakom koraku i treba ih snimati i kaciti na YT? Strasno !! Vise me zabrinjavaju osobe koje to gledaju i dive se njihovim `idiotlukom`, zasu! Sramota !! Bolje bi ti bilo da lecis komplekse negde drugde, a ne na YT i PCB! Ljuti se koliko god goces, ali preispitaj svoju psihu malo !! To su psihicki oboleli ljudi i uopste nije smesno, na sta si ti tipovao, jbg! Zajebi vise !!Srami se! Ustvari kada malo odrastes bice ti jasne neke stvari, a do tada...
Wtf happened to you? Nesto ti se desilo sigurno, posto mi je `malo` nepovezano to sto si napisao. Procitaj redom sta sam pisao. Ovaj comment mi malo vise lici kao da ti lecis neku muku nego sto ja lecim neke komplekse, al dobro.. mislim, krenes sa `snupika` i odjednom pocnes nesto da se gubis. Kome smesno? Meni nije. Ne znam ko bi ovde trebalo da preispita psihu, al nek ti bude, preispitacu ujutru dok ustanem, ako obecas da ces i ti. Trebalo bi. I taman posla da se ljutim, samo meni bitni ljudi u zivotu su vredni da pokrecem osecanja viseg stepena, stoga, relax.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ne kontam, snupika koj ti je mandrak da postujes ovakve gluposti? Jbt, imas takvih likova na svakom koraku i treba ih snimati i kaciti na YT? Strasno !! Vise me zabrinjavaju osobe koje to gledaju i dive se njihovim `idiotlukom`, zasu! Sramota !! Bolje bi ti bilo da lecis komplekse negde drugde, a ne na YT i PCB! Ljuti se koliko god goces, ali preispitaj svoju psihu malo !! To su psihicki oboleli ljudi i uopste nije smesno, na sta si ti tipovao, jbg! Zajebi vise !!Srami se! Ustvari kada malo odrastes bice ti jasne neke stvari, a do tada.. :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Lepo sam ti napisao gore, sada ti meni lepo reci: Sta je tebi tu smesno/zanimljivo/vredno pomena ili jednostavno da podelis sa nekim - nama... u tom klipu koji si postovao? Bas me interesuje? https://www.youtube. com / smesno je u stvari jako zalosno:(( ili ja ne kontam tu vrstu humora ili zgrozavanja, jbg. Sorry ako sam te uvredio na bilokoji nacin! Nije mi bila namera.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Wtf happened to you? Nesto ti se desilo sigurno, posto mi je `malo` nepovezano to sto si napisao. Procitaj redom sta sam pisao. Ovaj comment mi malo vise lici kao da ti lecis neku muku nego sto ja lecim neke komplekse, al dobro.. mislim, krenes sa `snupika` i odjednom pocnes nesto da se gubis. Kome smesno? Meni nije. Ne znam ko bi ovde trebalo da preispita psihu, al nek ti bude, preispitacu ujutru dok ustanem, ako obecas da ces i ti. Trebalo bi. I taman posla da se ljutim, samo meni bitni ljudi u zivotu su vredni da pokrecem osecanja viseg stepena, stoga, relax. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Ne kontam, snupika koj ti je mandrak da postujes ovakve gluposti? Jbt, imas takvih likova na svakom koraku i treba ih snimati i kaciti na YT? Strasno !! Vise me zabrinjavaju osobe koje to gledaju i dive se njihovim `idiotlukom`, zasu! Sramota !! Bolje bi ti bilo da lecis komplekse negde drugde, a ne na YT i PCB! Ljuti se koliko god goces, ali preispitaj svoju psihu malo !! To su psihicki oboleli ljudi i uopste nije smesno, na sta si ti tipovao, jbg! Zajebi vise !!Srami se! Ustvari kada malo odrastes bice ti jasne neke stvari, a do tada.. :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Sad ozbiljno, jel si pio nesto sinoc? Subota je pa ono.. lepo sam ti napisao da nije smesno, a to se vidi i u prvom postu, kao i razlog postavljanja, koji sam dalje objasnio baxu. u krajnjem slucaju, nemam sta da se pravdam, ko hoce da gleda nek gleda, ko nece ne mora, nisam ja snimao klip, nit dajem orden ovom kobilojebacu. sad ste svi odjednom fini, nemoj molim te, a mogu da potpisem da ste gledali sto puta gore stvari, a ovde se zgrozavate na ovako nesto, a samo je prica, nema nista da se vidi. Molim bez daljeg dramljenja
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
o skroz nekim nebitnim temama!? ma dajte ne prozivajte se, i okanite se svega, postavio klip, nekog interesuje da pogleda neko ne zeli i gotavo, sta ima to veze sta je on postavio!? uopste nije bitno, ja pustio vido o cemu se radi i ugasio, i sto bi sad prozivao nekog!? slobodan je forum neka postavi ko sta hoce, ko nece da gleda ne mora i ne mora da pise komentare.......
Nikog nisam prozivao, jos sam gore lepo i objasnio, a on mene bez razloga izmaza u sitne sate. Nebitno, nisam zlopamtilo, pretpostavicu da se vratio iz dgra malo pripit. Elem, evo ovaj klip mi je bio zanimljiv
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.