Ne razumem. Moras li bas svai put kad izadje nova epizoda da pravis novu temu? Zar nisi mogao u prethodnoj temi koju si posvetio TOP GEAR-u da samo iskopiras link? Ovako imamo milion tvojih tema o topgearu.
:: Ne razumem. Moras li bas svai put kad izadje nova epizoda da pravis novu temu? Zar nisi mogao u prethodnoj temi koju si posvetio TOP GEAR-u da samo iskopiras link? Ovako imamo milion tvojih tema o topgearu :: :: ::
:: Ne razumem. Moras li bas svai put kad izadje nova epizoda da pravis novu temu? Zar nisi mogao u prethodnoj temi koju si posvetio TOP GEAR-u da samo iskopiras link? Ovako imamo milion tvojih tema o topgearu :: :: ::
Znaci ti si iznad ovog foruma,a? Boli te, mozes kako hoces? Ovo je potpuno bespotrebno. Kao kad bih ja izbacivao linkove mog omiljenog benda svaki put kad prdnu i izbace album/singl/live/bootleg itd. Zamisli da to radi svako ovde? Na sta bi licio forum?
Hoćeš sada da ti nađem 13432652 miliona tema o Crysis-u ili o Radeonu 5850/ GF GTX460 koje se zovu: Problem kartica ili mali 3dmark score ?!?
Nemoj tu da filozofiraš mnogo. Svoje teme lepo organizujem i korektno imenujem. Ko bude u search-u otkucao Top Gear, naći će moje teme i bez problema će znati gde je šta i biće preglednije nego da traži na 117 strani jedne teme.
Ima ovaj forum mnogo većih problema.
Nešto drugo tebe ovde grize, ali ja nisam expert za takve probleme.
Fudbal je zavrsen dete, a vi ozbiljni gledajte emisije koje vam cika Bane predlozi. E Bane, nisi ekspert, ali znas da konstatujes,a? Tvoje teme su organizovane? Sta to treba da znaci? Hahaha
:: Mali pali gledaj fudbal, a nas ostavi da gledamo Top Gear :: :: ::
Izgoreo si ko licna pa si ovde malo svratio na smirivanje.
Šta znači organizovane: 1. Imaju logičan naslov, posle koga ne moraš ni temu da otvaraš da bi znao šta ima u njoj. 2. Sadržaj je koncizan.
A ti idi popravi raspoloženje malo i pogledaj TG, ako ne želiš, nastavi sam sa sobom da se raspravljaš. Nisi ti prvi put na ovom forumu.
:: Fudbal je zavrsen dete, a vi ozbiljni gledajte emisije koje vam cika Bane predlozi :: E Bane, nisi ekspert, ali znas da konstatujes,a? Tvoje teme su organizovane? Sta to treba da znaci :: Hahah :: :: :: :: Mali pali gledaj fudbal, a nas ostavi da gledamo Top Gear :: :: :: :: :: ::
@Equinoxe hvala za FinalGear, inace bice HD ? @inter125 da treba svaki put da postavi temu.
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
Ne*eri? Nije mi prvi put? To te iskustvo naucilo da tako mudro zboris? Ja izgoreo? Decko, jel se secas prethodnih godina sta ti je radio skyfire? Pa si posle bezao sa foruma? I u etapama se varcao. E moj Bane...
:: :: Izgoreo si ko licna pa si ovde malo svratio na smirivanje :: :: Šta znači organizovane :: 1. Imaju logičan naslov, posle koga ne moraš ni temu da otvaraš da bi znao šta ima u njoj :: 2. Sadržaj je koncizan :: :: A ti idi popravi raspoloženje malo i pogledaj TG, ako ne želiš, nastavi sam sa sobom da se raspravljaš. :: Nisi ti prvi put na ovom forumu :: :: :: :: :: Fudbal je zavrsen dete, a vi ozbiljni gledajte emisije koje vam cika Bane predlozi :: :: E Bane, nisi ekspert, ali znas da konstatujes,a? Tvoje teme su organizovane? Sta to treba da znaci :: :: Hahah :: :: :: :: :: :: :: Mali pali gledaj fudbal, a nas ostavi da gledamo Top Gear :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bežao sam da se odmorim od ljudi poput tebe. Nije tebi lako.
:: Ne*eri? Nije mi prvi put? To te iskustvo naucilo da tako mudro zboris :: Ja izgoreo? Decko, jel se secas prethodnih godina sta ti je radio skyfire? Pa si posle bezao sa foruma? I u etapama se varcao :: E moj Bane...
Kao prvo, moja kritika je na mestu. To sto si ti bezao od nekih ljudi je tvoj problem. Pravo je resenje suocavanje, ali retko ko to moze psihicki da izdrzi. Najbolje je bezati od problema, pa posle krivi docu sto ti je prepisao los/pogresan lekic. A problem je sve vreme u tvojoj glavi.
@Panta019 Nadji nesto suprotnog pola pa probaj na tu foru...nemoj da si prikovan za TV!
:: :: Bežao sam da se odmorim od ljudi poput tebe. :: Nije tebi lako :: :: :: Ne*eri? Nije mi prvi put? To te iskustvo naucilo da tako mudro zboris :: :: Ja izgoreo? Decko, jel se secas prethodnih godina sta ti je radio skyfire? Pa si posle bezao sa foruma? I u etapama se varcao :: :: E moj Bane...
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.