EDIT: zapravo je bila neka emisija gde je on gostovao pošto su ga izbacili i kao on je ušao na farmu da bi platio ćerkici lečenje jer je imala operaciju. Mala došla u emisiju i savata je voditeljka kao sine kakva je to operacija, a mala se izleti pa iščašila sam rame. Dakle dete normalno nema zavoje sedi lepo i uredno u stolic.
Reko sebi vidi ovu slinu hvata narod na tužnu priču od bolesnom detetu.
support normality
:: posmatrao sam ga na porodičnim ručkovima kada keva i šveca puste farmu. Lik je...ono gore što sam naveo.. :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: :: :: ::
@pajsgudgud, tek sad sam vido o kome se radi a ovo ako je istina, pare za operaciju kad ono iščašeno rame. sreća za dete da nije stvarno u opasnosti. strašno, kako ga nije stid, mogu da zamislim njegov podsmeh, iza leđa onih koji mu poveruju. i još stiče materijalnu korislt izazivajući emocije kod ljudi.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 X-750F
On da mu je dete stvarno bilo bolesno on bi tamo sedeo miran kao bubica i ne bi ništa govorio već bi mu u glavi bilo samo kako do pobede da dođe i da uzme pare za operaciju, a ne da se svađa sa svima.
Keva je gledala farmu i onda sam čuo galamu i gomilu psovki i došao do njene sobe i video kako taj novinar vređa Pileta. Odmah sam shvatio da je neka sirovina i da je on došao da se zeza. Inače farmu ne gledam i slavim onaj dan kada se završila.
Ova priča sa advokatom je mnogo lepša. Ulepšala mi dan. Idem sad da se prebacim na pravni. Od EKOFšvica nema ništa. :)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.