Teoretski je ovo moguce, ali casa mora da se vrti duze vreme da bi, kada se podigne, voda zadrzala oblik na trenutak. Nema sanse da to lik postigne iz zgloba.
Ne bih znao da li je stvarno ili ne, ali ako nije onda je vrlo dobar posao, refleksije su tu, refrakcije, cak i case koja nije bila na svom mestu (ovo bi neko mogao da zaboravi ili bar da je ne stavi bas tu i oteza sebi posao) i kaustika je tu...a i tracking ne bi bas bio najlaksi.
:: ...ne bih da se hvalim, ali za ovo ti treba u vrh glave 5min u 3DS Max-u da odradis. Jedini problem je posle vreme koje je potrebno za rendering... : :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
Ovo nije teorijski moguće. Ne postoji nijedna sila koja bi držala vodu na okupu, a centrifugalna sila rotacije čini stvari još gorim i goni deliće vode da se razlete na stranu.
Uspeo sam, trik je do jaja. Mnogo je bitno da je destilovana voda. Probao sam iz cesme i nece, samo sam napravio poplavu po kuci. Extra, odusevljen sam. Samo ne moze da se zadrzi vise od pola sata na okupu, tako da pripremite sundjere ili jednostavno prinesite u sudoperu.
:: Uspeo sam, trik je do jaja. Mnogo je bitno da je destilovana voda. Probao sam iz cesme i nece, samo sam napravio poplavu po kuci. Extra, odusevljen sam. Samo ne moze da se zadrzi vise od pola sata na okupu, tako da pripremite sundjere ili jednostavno prinesite u sudoperu :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
:: ja sam ubedjen da je moguc :: :: i bas cu da pozovem moje prijatelej iz Myth Busters :: :: da vam dokazem da ovo moze :: :: :: :: ps. samo nije sigurno da je na planeti zemlji izvedeno... :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.