Inače, imam zanimljivu vest od jednog čoveka iz SUP-a.
Pošto su dobijali pritužbe o prikazivanju one spodobe Bokija 13, jer su se deca čudila šta je ono na TV-u, Bokiju je danas taman istekla viza, i pošto nije otišao da se prijavi, dobio je šut kartu van Srbije na 6 meseci, sav rasplakan, propali mu ugovori sa Pinkom itd... Sveža današnja vest :D
Ne želim nikome zlo, ali onaj feget ne treba da se pojavljuje na tv-u... __________________ Scourge of PCBerza
:: Inače, imam zanimljivu vest od jednog čoveka iz SUP-a. :: :: Pošto su dobijali pritužbe o prikazivanju one spodobe Bokija 13, jer su se deca čudila šta je ono na TV-u, Bokiju je danas taman istekla viza, i pošto nije otišao da se prijavi, dobio je šut kartu van Srbije na 6 meseci, sav rasplakan, propali mu ugovori sa Pinkom itd... Sveža današnja vest : :: :: Ne želim nikome zlo, ali onaj feget ne treba da se pojavljuje na tv-u.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Bokija 13 sam imao prilike da propratim u par navrata, i sve mi je bilo jasno. Covek niti je tranvestit niti je nastran, vec je folirant! Folirant koji zaradjuje novac na glupost naroda. Nije covek kriv uopste i zasto ga napadate ? Snasao se da zaradi novac , kroz sou biznis Najveci krivci za njegovo promovisanje su njegovi fanovi. Da nije njih, ne bi ni on postojao.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
I dalje je to težak izraz. Pokušaj sa, npr, `topla braća`
:: Pederi su oni što mu tapšu.... ups, htedoh da kažem guzičari, izvin`te na govoru mržnje :: :: Svejedno, samo nek ide, meni faliti neće :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Probao sam, al sam ipak obrisao, ne volim eufemizme, ići ću ipak na medicinski korektan termin `rektofil`, tu nema greške.
->tortojed: Hehe, nema za roditelja veće torture nego kad mora da obavi ozbiljan `birds and bees` razgovor. Generacije majki i očeva izvlačile su slamke za tu čast.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: I dalje je to težak izraz. Pokušaj sa, npr, `topla braća ::
Nisam upućen u ovo sa slamkama. No, sa gej-parovima koji su...
04.03.2011. 22:52
status: user broj poruka: 11017
usvojili decu to će ići mnogo lakše: ne izvlače se slamke nego `one stvari`, pa čija je maška duža, taj ima i čast... U onoj drugoj varijanti odlučuje kapacitet pluća...
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.