Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Formula 1 - sta se desava???
STRANA 1 OD 1
mkukic Formula 1 - sta se desava??? 27.03.2011. 12:50 T34866

status: user
broj poruka: 2591
Koja televizija je otkupila prava na prenos ovogodisnjih trka Formule 1? Pregledao sam sve zivo i ne nadjoh nigde nista!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Nije niko otkupio 27.03.2011. 13:09 #308855

broj poruka: 2788
Kolko se ja secam. Jedino ako imas HRT, oni su otkupili ali ne znam da li ovi nasi gase njih sad. Prosle godine su ih gasili dok je Prva prenosila formulu.
https://www.sljivovica.iz.rs

mkukic ... 27.03.2011. 13:20 #308857

Ne mogu da verujem... Koliko vidim nema ni na HRT-u...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

aco Re: ... 27.03.2011. 13:29 #308859

broj poruka: 2788
http://sportal.rs/news.php?id=47839
https://www.sljivovica.iz.rs

:: Ne mogu da verujem... Koliko vidim nema ni na HRT-u..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
peki22 f1 27.03.2011. 13:30 #308861

broj poruka: 2936
samo rtl

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1655258
http://www.techpowerup.com/gpuz/ccsgn/

codeus ... 27.03.2011. 14:54 #308891

broj poruka: 4054

madjarski rtl prenosi ... ishtenem
repsi re 27.03.2011. 14:57 #308892

broj poruka: 1276
nemaju ni hrvati nista... sramota ziva... taman je prenos u hd-u i ovi shebu.. navodno se govori da ce biti nesto kao.. nude im za 300-500k eura sto je navodno 2-3 puta jeftinije nego prosle sezone.. videcemo.. ja sam streamovo al to nije resenje.. jad, cemer i tuga.

mkukic ... 16.04.2011. 14:45 #315562

Dobro, definitivno je receno da ove godine nece biti prenosa trka Formule 1 na nasim kanalima, a koliko vidim ni kod nasih suseda... Kako pratite trke? Jel na kablovskoj hvatate RTL? Ja ga ne nalazim...

Antilohije Re: ... 16.04.2011. 16:11 #315601

broj poruka: 690
Ja `pratim` tako sto skinem trku sa warez-bb foruma. Za one koji su bas zagrizeni postoje svi treninzi, kvalifikacije i trka za svaki grand prix...

:: Dobro, definitivno je receno da ove godine nece biti prenosa trka Formule 1 na nasim kanalima, a koliko vidim ni kod nasih suseda... Kako pratite trke? Jel na kablovskoj hvatate RTL? Ja ga ne nalazim..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Antimatery satelit 16.04.2011. 16:15 #315603

broj poruka: 997
Polovni resiver antena fiksiras na astru i eto, nazalost... Moze se nadje za 50-60 e sasvim solidan resiver i tanjir...

Sve je relativno !!!

offline71 re 16.04.2011. 16:37 #315615

broj poruka: 462
Koliko sam video na netu i u hrvatskoj su pravo prenosa otkupile neke regionalne televizije tako da ga nema ni hrt-u.Ja ga gledam na nemačkom rtl-u,free je,ali mi jako ide na živce jezik.Ili stream bbc1.Ubedljivo najbolji prenos ima sky sport de,znači u svakom trenutku imaš mogućnost izbora iz više uglova,može da se prebaci da nema komentara pa lepo čuješ zvukove sa staze.Na žalost zaključan je,doduše kako za koga :)

offline71 re:satelit 16.04.2011. 16:39 #315616

broj poruka: 462
Ili polovna skystar 2,mada je ja ne podnosim,mislim da ima za 25e polovna,a tanjir ako ti treba ja ću ti dam free.Ostaje ti još samo lnb,a on ti je nov 10e.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs