Filehippo update checker , dobar je mali, ako iz nekad razloga svakog dana moraš da imaš sve najnovije. Na file hippo odem na mesečnom nivou, update-ujem svoj install folder i to je to.
DriverMax je jedini koji stvarno nalazi stvari koje fale, ali u besplatnoj verziji dozvoljava maksimalno 2 drajvera dnevno, a starije verzije stalno forsiraju update na najnoviju.
Probao sam bar 20 sličnih programa (Magitian, updater, Checker, Wizard, ovaj, onaj...) i svi su ``besplatni`` dok ne klikneš na SCAN, a onda traži 20-60$ za licencu, jer jedino tako može da nastavi...
Programi koji besplatno skeniraju = ne nađu ništa, a zaista ima 3 stvari kojima fali drajver i još 5 kojima je starija verzija.
Filehippo updater je prvi skinut i jedini valja, sve ostalo je polovično(ili izabereš programe koje će da proverava iz liste od 30 komada ili kao pretražuje ``sve`` = ne nađe pola).
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
Ako ti odgovara Drivermax 5.6 portable registrovan ,javi
:: DriverMax je jedini koji stvarno nalazi stvari koje fale, ali u besplatnoj verziji dozvoljava maksimalno 2 drajvera dnevno, a starije verzije stalno forsiraju update na najnoviju :: :: Probao sam bar 20 sličnih programa (Magitian, updater, Checker, Wizard, ovaj, onaj...) i svi su ``besplatni`` dok ne klikneš na SCAN, a onda traži 20-60$ za licencu, jer jedino tako može da nastavi.. :: :: Programi koji besplatno skeniraju = ne nađu ništa, a zaista ima 3 stvari kojima fali drajver i još 5 kojima je starija verzija :: :: Filehippo updater je prvi skinut i jedini valja, sve ostalo je polovično(ili izabereš programe koje će da proverava iz liste od 30 komada ili kao pretražuje ``sve`` = ne nađe pola) :: :: Jebi ga, i dalje sve mora ``praistorijski``.
Ajd ako ti nije tesko da bacis i meni. Da ne kopam neke zarazene...Hvala unapred!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME. :: :: :: Šalji : :: :: Poslao lin :: ::
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
:: Ajd ako ti nije tesko da bacis i meni. Da ne kopam neke zarazene...Hvala unapred
poslao link a ako neko nemoze da skine neka mi posalje E- MAIL PA CU MU POSLATI PROGRAM :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: ============================================== :: :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: :: A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME. :: :: :: :: :: Šalji : :: :: :: :: Poslao lin :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.