Zamislite sve vezano za igre i industriju igara unutar jedne web stranice i na dobrom ste putu da shvatite šta je Gamersbook i šta Vam sve nudi.
Bilo da je to citanje najnovijih novosti o Vašim najdražim igrama ili pracenje turnira i važnih dogadjaja širom sveta, sve to možete pronaci ovde.
Ipak, Gamersbook nije samo portal za vesti. To je takodje mesto gde ljudi mogu upoznati igrace i proizvodjace igara, koristiti Gamersbook chat za komuniciranje sa prijateljima sa Facebooka, Twittera, MSN-a i još mnogo toga.
Pomocu Gamersbooka, Vaši ce prijatelji znati koje igre trenutno igrate te sve vezano uz njih. Razne informacije, poput vremena provedenog u igri, bice prikazane na Vašem profilu, profilu razvojnog tima, izdavaca, i same igre.
Stranica takodje služi kao Wikipedia, jer svaka igra, razvojni tim, te izdavac poseduje svoj profil.
Ako želite saznati više o igrama, upoznati ljude s kojima delite iste interese, pratiti najnovije dogadjaje u e-Sportu ili se jednostavno družiti sa svim svojim prijateljima na jednom mjestu - posetite Gamersbook.com.
... mogao si barem da središ paste-ovani teskt od nepotrebnih tagova koji prekidaju tekst na nenormalnim mestima, kad već sam nemaš nikakvo mišljenje ili ideju o tome. A kamoli da sam napišeš nešto o sajtu koji tako mnogo obećava. U reklami.
:: ... mogao si barem da središ paste-ovani teskt od nepotrebnih tagova koji prekidaju tekst na nenormalnim mestima, kad već sam nemaš nikakvo mišljenje ili ideju o tome :: A kamoli da sam napišeš nešto o sajtu koji tako mnogo obećava. U reklami :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ovo sam video na jednom forumu koji redovno posecujem. Meni se svidelo pa reko da podelim ovo sa vama. Mogu i da se gledaju turniri za mnogo igrica. Ima i mali program nesto izmedju MSN i Steam(ali kao program).... __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.