[You] imas volje i vremena da probam da ti objasnim? [BD] aj probaj, mada ne garantujem uspeh [You] ritmicka znas za ``um-pah-pah` ? [B D] pa... recimo da mislim da znam na sta mislis [You] ja kazem um, ti kazes pah, ja kazem pah itd... [BD] aha [You] 3/4 ok [BD] dobro sad imas 7/8? [You] znas za `trip`? [BD] :D [You] brojimo [BD] poznato 1,2 trip, 4,... [You] ja kazem jedan, ti kazes dva, ja kazem triP e to [BD] a posle [You] e sad [BD] gde se ponavlja, odnosno umesto cega je trip svaki treci? [You] komb te dve igre trip je umesto svake reci koja je deljiva sa 3 i koja sadrzi 3 kazes trip [BD] aha [You] a znas za ciganski ritam 5/8-7/8 naizmenicno? [BD] ne [You] 12-123-12-12-123 [BD] tumdaraka, tumdarakaka...? [You] tumda tumdada tumtd tumtda tumdada [BD] dobro, ukapiro brojeve [You] *tumda tumdada tumda tumda tumdada e na svakih 5 tj.7 svicujes se izmedju umpahpah i trip igras umpahpah do 5 pa kreces trip od 6 do 12 nadovezujes se [BD] um pah um pah trip, um pah um pah um pah trip? [You] da poludis kolko je zajebano um pah pah um pah trip sedam osam trip 10 11 trip um pah pah [BD] vide li sta ti napisah? tako?? ma bezi bre... prvo i ti si odma izbrljo nego cvarci, kavurma... jel moze se blokira nekako da mi ne izlaze na home page-u ova debilna pitanja... jebala ih pitanja!!!?!?! [You] 1=um 2=pah 3=pah 4=um 5=pah SWITCH posle petog 6=trip 7=7 8=8 9=trip 10=10 11=11 12=trip switch posle 7og 13=um..... [BD] a kam cigani 1-2,1-2-3??? [You] do prvog svica imas 5 do drugog 7 e pa posle do treceg opet 5 [BD] pa to je 1-2, -1-2-3, ili ti um pah, um pah pah! [You] nennenenene obe igre su trocetvrtinske 123 123 umpah pah 1 2 trip [BD] pa koj si mi kurac pominjo cigane??? [You] samo je prelazak izmedju igara na svakih 5 tj 7 [BD] ma bezi bre...
dobro bre da li si ti normalan, jesi sad ovo sam sastavio?
:: [You :: imas volje i vremena da probam da ti objasnim :: [BD :: aj probaj, mada ne garantujem uspe :: [You :: ritmick :: znas za ``um-pah-pah :: :: [B D :: pa... recimo da mislim da znam na sta misli :: [You :: ja kazem um, ti kazes pah, ja kazem pa :: itd.. :: [BD :: ah :: [You :: 3/ :: o :: [BD :: dobr :: sad imas 7/8 :: [You :: znas za `trip` :: [BD :: : :: [You :: brojim :: [BD :: poznat :: 1,2 trip, 4,.. :: [You :: ja kazem jedan, ti kazes dva, ja kazem tri :: e t :: [BD :: a posl :: [You :: e sa :: [BD :: gde se ponavlja, odnosno umesto cega je tri :: svaki treci :: [You :: komb te dve igr :: trip j :: umesto svake reci koja je deljiva sa 3 i koja sadrzi 3 kazes tri :: [BD :: ah :: [You :: a znas za ciganski ritam 5/8-7/8 naizmenicno :: [BD :: n :: [You :: 12-123-12-12-12 :: [BD :: tumdaraka, tumdarakaka... :: [You :: tumda tumdada tumtd tumtda tumdad :: [BD :: dobro, ukapiro brojev :: [You :: *tumda tumdada tumda tumda tumdad :: :: na svakih 5 tj.7 svicujes se izmedju umpahpah i tri :: igras umpahpah do 5 pa kreces trip od 6 do 1 :: nadovezujes s :: [BD :: um pah um pah trip, um pah um pah um pah trip :: [You :: da poludis kolko je zajeban :: um pah pah um pah trip sedam osam trip 10 11 trip um pah pa :: [BD :: vide li sta ti napisah? tako? :: ma bezi bre.. :: prvo i ti si odma izbrlj :: nego cvarci, kavurma... jel moze se blokira nekako da mi ne izlaze na home page-u ova debilna pitanja... jebala ih pitanja!!!?!? :: [You :: 1=um 2=pah 3=pah 4=um 5=pah SWITCH posle petog 6=trip 7=7 8=8 9=trip 10=10 11=11 12=trip switch posle 7og 13=um.... :: [BD :: a kam cigani 1-2,1-2-3?? :: [You :: do prvog svica imas :: do drugog :: e pa posle do treceg opet :: [BD :: pa to je 1-2, -1-2-3, ili ti um pah, um pah pah :: [You :: nennenenen :: obe igre su trocetvrtinsk :: 12 :: 12 :: umpah pa :: :: :: tri :: [BD :: pa koj si mi kurac pominjo cigane?? :: [You :: samo je prelazak izmedju igara na svakih :: tj :: [BD :: ma bezi bre.. :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
to sam pokusavao da objasnim ortaku preko chata sta smo radili par sati ranije uzivo. zao mi je sto nisam snimio. mi pijani a u pozadini waltz 100bpm. plakali smo na kraju od smeha. jos me boli vilica ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Ne,ne,kazem...nisam!Nisam ja muzicar,ja samo igram sa Erdjanom iza klavijature...u stvari,jesam muzicar,...samo Wladi lek da odnesem... AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.