Ja koristim dodaj.rs najveća dozvoljena veličina jedne datoteke je 5 MB za neregistrovane korisnike i 10 MB za registrovane korisnike broj datoteka koje može da objavi jedan korisnik nije ograničen.
Ja koristim Photobucket i Photoshop.com... Photoshop.com ima svoju aplikaciju za upload direktno sa desktopa, ne moraš ni da pališ browser...
Oba servisa imaju lepo uredjene galerije koje možeš da zaključavaš sa passwordima i zabraniš pristup kome treba... __________________ Scourge of PCBerza
meni je za slike najzgodniji TinyPic, nekako mi je i brzi od shack-a, shack uopste ne volim, a za video, muziku itd. posluzi mi odlicno FluffyApplication, doduse u beta fazi je ali radi i brzo upload-uje.. imas i MediaFire itd
:: najbolji sajt za upload slike/videa i zasto (registracija/brzina/max.prostora/interfejs/formati/itd/.../.../...)?? :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.