Pa dobro,svako ima svoj smisao za humor...Meni nije nimalo smesno,cak je glupavo do bola.Ali me zanima sta ti je ROFL?Jel to negde iz Vukajlije,ili skracenica za neku mentalnu boljku?Pliz,ansver mi leba ti...
:: Pa dobro,svako ima svoj smisao za humor...Meni nije nimalo smesno,cak je glupavo do bola.Ali me zanima sta ti je ROFL?Jel to negde iz Vukajlije,ili skracenica za neku mentalnu boljku?Pliz,ansver mi leba ti.. :: :: ::
Provalio sam da neki ljudi samo traze povod za neku negativnu, ne konstruktivnu raspravu, da sam napisao da nedelja ima 7 dana sigurno bi se nasao neko ko ce hteti da se svadja i oko toga,dodao sam link sa yt i napisao da je meni smesan, a ovaj me stavlja u isti kos sa nekim likom koga ni ne znam i ko zna sta sve pise ovde, ok je sve, nekom ce se svideti nekom ne...
:: A to li onda znače imena američkih brodova.. :: :: USS `Linkoln` mu onda dođe `Usro Sam Se` u potpisu Linkol :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Rofl , lol , lmao itd :: :: :: Mi nemamo svoje reci i izraze za takve situacije :: :: :: USSOS - Usro Sam Se Od Smeh :: :: i slicno.. ::
Nije stvar u negativi ali ja sam licno alergican kad neko mesa jel i jer , kada pise W umesto v , 0 -o , 5 - S i slicne nebuloze od strane klinaca sa Fejsbuka...
:: :: Provalio sam da neki ljudi samo traze povod za neku negativnu, ne konstruktivnu raspravu, da sam napisao da nedelja ima 7 dana sigurno bi se nasao neko ko ce hteti da se svadja i oko toga,dodao sam link sa yt i napisao da je meni smesan, a ovaj me stavlja u isti kos sa nekim likom koga ni ne znam i ko zna sta sve pise ovde, ok je sve, nekom ce se svideti nekom ne.. ::
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Bem ti lebac.. :: :: ovo USSOS sam lupio na licu mesta , a sa cim si ti to povezao , majstorski :: :: :: A to li onda znače imena američkih brodova.. :: :: :: :: USS `Linkoln` mu onda dođe `Usro Sam Se` u potpisu Linkol :: ::
:: U jbt, kakav ludak, hahaha. Najjace je kada na kraju i pukne:)) :: :: Lik je zaradio opekotinu 4. stupnja, garant :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Hahah, nek je srecan sto mu se nije rascvetao c*arko:))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: levi guz cetvrti stepen , desni guz cetvrti stepen :: :: A sredina , barem sedmi stepen : :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: U jbt, kakav ludak, hahaha. Najjace je kada na kraju i pukne:)) :: :: :: :: Lik je zaradio opekotinu 4. stupnja, garant :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
:: Volim asocijacij :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Bem ti lebac.. :: :: :: :: ovo USSOS sam lupio na licu mesta , a sa cim si ti to povezao , majstorski :: :: :: :: :: A to li onda znače imena američkih brodova.. :: :: :: :: :: :: USS `Linkoln` mu onda dođe `Usro Sam Se` u potpisu Linkol :: :: :: ::
:: LM, nije usko povezano sa temom, ali je tu negde :: :: http://goo.gl/Db3A :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Volim asocijacij :: :: :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: :: :: Bem ti lebac.. :: :: :: :: :: :: ovo USSOS sam lupio na licu mesta , a sa cim si ti to povezao , majstorski :: :: :: :: :: :: :: A to li onda znače imena američkih brodova.. :: :: :: :: :: :: :: :: USS `Linkoln` mu onda dođe `Usro Sam Se` u potpisu Linkol :: :: :: :: :: ::
`Nowadays any chubby dimwit with a video camera and an I.Q. that straddles the line between mental deficient and village idiot can achieve overnight fame by launching fireworks out of their ass`
Nemam dalje sta da kazem.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.