Pregledam već više od sat vremena i ne verujem šta je čovek odradio... Koliko truda i para je tu uloženo, zaista impresivno. A opet perfekcionistički. Za svaku pohvalu.
Nadam se da nece morati da se rasklapa ceo sto da bi se ocistile komponente
Sheldon Cooper- `I won`t say that all citizens who can`t master technology should be publicly flogged, but if we made an example of one or two, it might give the others incentive to try harder.
Nema sta svaka cast na ulozenom trudu i izgleda lepo ESTETSKI.E sad koliko mu je funkcionalno to je pravo pitanje?Svi znamo drobro da nista ne traje vecno i da postoji velika verovatnoca da procuri negde voda i vodenog sistema(zato i nekupujem H100 ili ti neki slican).Ne daj Boze da mu negde curi pa ode sve u tri .... da ne pominjem gubi nedge vodu pa treba da otrci do podruma da sredi situaciju.Treba ipak malo razdvojiti lepog od prakticnog, zar ne? Po meni ovo sto mu sljasti nije prakticno jer barem meni to bi smetalo dok radim na kompu.Koliko vidim da covek nosi i naocare za vid pa plus to sto uvecava efekat kontra osvetljenja.Po meni ovo je samo lepo za neki izlog ili ti nekog takmicenja u dekoraciji nista vise.Nema tu nikakve veze koji mu je i procesor i mat.ploca i koje graficke ima kad to za mene ne pije vodu da se tako izrazim posto je ovde u pitanju neki akvarijum za racunarske komponente.Ljudi idu ponekad u krajnost i to treba da se shvati ali ja to nemogu....Sta hvali `klasicnom`kucistu H912F ili H922F pa tu lepo sve stavis kao sto je i predvidjeno.Ako ti je stalo do nekog vizuelnog efekta kupi par neonke i neki akvarijum i ribice i stavi ga pored kompa.....
Nisi baš lepo ispratio temu, to šljaštenje je izazvano uv lampama koje gasi pritiskom na dugme. Niko nije rekao da išta fali klasičnom kućištu i akvarijumu. Ali likovi koji kupe gotovo kućište ubace u njega par neonki i vazdušno hlađenje i nazovu ga modom su zabrinjavajući. Ili oni napredni što proguraju kablove kroz isečene rupe i viču `vid ba mojega custom cable menadžmenta i silnog airflow-a. Oni što znaju da sleevuju kablove imaju status legende.
:: Nema sta svaka cast na ulozenom trudu i izgleda lepo ESTETSKI.E sad koliko mu je funkcionalno to je pravo pitanje?Svi znamo drobro da nista ne traje vecno i da postoji velika verovatnoca da procuri negde voda i vodenog sistema(zato i nekupujem H100 ili ti neki slican).Ne daj Boze da mu negde curi pa ode sve u tri .... da ne pominjem gubi nedge vodu pa treba da otrci do podruma da sredi situaciju.Treba ipak malo razdvojiti lepog od prakticnog, zar ne :: Po meni ovo sto mu sljasti nije prakticno jer barem meni to bi smetalo dok radim na kompu.Koliko vidim da covek nosi i naocare za vid pa plus to sto uvecava efekat kontra osvetljenja.Po meni ovo je samo lepo za neki izlog ili ti nekog takmicenja u dekoraciji nista vise.Nema tu nikakve veze koji mu je i procesor i mat.ploca i koje graficke ima kad to za mene ne pije vodu da se tako izrazim posto je ovde u pitanju neki akvarijum za racunarske komponente.Ljudi idu ponekad u krajnost i to treba da se shvati ali ja to nemogu....Sta hvali `klasicnom`kucistu H912F ili H922F pa tu lepo sve stavis kao sto je i predvidjeno.Ako ti je stalo do nekog vizuelnog efekta kupi par neonke i neki akvarijum i ribice i stavi ga pored kompa.... :: :: :: ::
Jbg, ne vredi tebi pričati. Govoriš o Corsair all in one sistemima a nisi imao nijedan. Corsair garantuje da svako njihovo hladjenje ne curi, jer se temeljno testira pre pakovanja. Previše je jednostavan sistem da nešto ne bi valjalo, a sem toga, Corsair ti plaća sve komponente ako se oštete curenjem. Samo sam jedan njihov sistem našao, u Americi, da je procureo i to je H50. __________________ Scourge of PCBerza
Aj kad smo već kod vizuelnih prčkarija, paz ovo. Pun kurac ljudi ima ventove s plavim ledovima, malo manje ih ima s crvenim, još manje s belim a tek poneko s zelenim jer ruku na srce kućište ti onda malo vuče na džamiju.
Eee, al zato malo gde ima ovakav `girl-powa` mod, samo što je uživo još ružičanstveniji, telefon brlja boje. http://i52.tinypic.com/2hmprv7.jpg
Ide u neki devojački kompić ... mislim prokompsognatid.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.