Moguce je da je danas Boziji Andjeo belezio njegove sluge (oni koji drze Bozije zapovesti) inace trenutno je otpecacen cervrti pecat Inace SUBOTA TRAJE DO SUTRA UJUTRO DOK SE NE POJAVI SUNCE TEK ONDA POCINJE nedelja
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
da ne moram vise da ustajem za posao. http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
Da nije iz kalifornije znas kad bi culi za ovog dinosaurusa
21.05.2011. 18:44
status: user broj poruka: 7285
Ali brate debil za medalju !!!!
Ceo zivot bio pod suknjom pa se sa 100+ osili da nesto postigne pre nego se razlozi u vazduhu.
Prvo kaze imbecil da ce Rapture zapoceti masivnim zemljotresom prvo na podrucju Novog Zelanda u osvit 21 maja, da bi naknadno dobili informaciju 6pm!@!*^%&???
Ako se racuna 13000 godina od zadnjeg puta a sva veovanja se tumace iz biblije i drugih starijih kultura kako ga nije sramota a i ove ignoramuse sa medija da spekulisu sa tacnim vremenom,ako dobro znamo kada je u stvari pocelo da se meri vreme satima!
Da ne govorim o njegovom objasnjenju grande zemljodrma, po njemu njegov zadatak je da otvori sve grobove ikada napravljene, a na pitanje sta dalje covek je rekao da ce pocev od 21 maja pa narednih 153 dana pravednici mrtvi i zivi biti odvodjeni na nebo.Cak je toliko zastranio da je spekulisao da ce biti oko 200 miliona odvedeno do trenutka apokalipse koja ce se dogoditi posle 153 dana tj, 21 otobra 2011.
Neke sire procene bi glasile da je do sad a mereno od pre 13k godina umrlo izmedju 110 i 150 milijardi ljudi, od kojih ce samo dvesta miliona zavrsiti u hejvenu a ostali biti rasireni po zemlji da trule, rece i ostane ziv ovaj gargamel.
E jebes mi sve i treba nesto da nas cepi kad smo dosli dotle da se ovakvi citiraju i mecu u centar paznje celog sveta.
I ako je sve to moj do mojega jos uvek ostaju Maya-e i njihova teorija o astroloskom poravnanju koje bi moglo na kraju da ipak donese kraj ovoj sodomi i gomori koja trenutno nastanjuje celu planetu zemlju.
:: Moguce je da je danas Boziji Andjeo belezio njegove sluge (oni koji drze Bozije zapovesti) inace trenutno je otpecacen cervrti pecat :: Inace SUBOTA TRAJE DO SUTRA UJUTRO DOK SE NE POJAVI SUNCE TEK ONDA POCINJE nedelja :: :: :: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME. :: ::
Jeste TS, nisam mogao da izdrzim da cekam dvd rip, Solidan snimak, a scena je jaka zbog rasprave, kad je nastao svet (pre 4000 god) i da li je bog stvorio ljude po svom liku itd, itd.... I ceo film je super :)
:: Ajde pusti koja je extenzija pa cu ga proveriti, mada mi je bitno da nije slika zelena i cropovana a i da je zvuk OK :: :: Skinuo sam jedan fast five i slika je skroz OK cak i zvuk, ali je debil koji ga je radio odsekao 40% frame-a u desno :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: Jeste TS, nisam mogao da izdrzim da cekam dvd rip, ::
12 sati svetlo i 12 sati mrak to je jedan dan. Dan pocinje sa izlaskom sunca pa do sledeceg izlaska sunca,to je jedan dan, Mecec dana je kad izadje mlad Mesec pa do sledeceg izlaska mladog meseca, Ali djavo privario ucene ljude da racunaju vreme drugacije nego kako je rekao Bog.
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
:: Kako to? Zar nije da cim padne mrak nastaje novi dan? Barem su tako racunali ranije ako se ne varam.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Moguce je da je danas Boziji Andjeo belezio njegove sluge (oni koji drze Bozije zapovesti) inace trenutno je otpecacen cervrti pecat :: :: Inace SUBOTA TRAJE DO SUTRA UJUTRO DOK SE NE POJAVI SUNCE TEK ONDA POCINJE nedelja :: :: :: :: :: :: :: :: ============================================== :: :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: :: A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME. :: :: :: ::
xeexexe, ja oko 5 sati bio na bazen, pa kad je poceo neki nenormalni pljusak da pada, reko kako smo u bazen sad kad nadodje neka poplava ima se podavimo :PPPPP xDDDD
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.