Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Nisi i ti valjda jedan od onih koji bi za 10 dinara da kupe stvar koja vredi 100 evra? Trenutna ponuda je 700 dinara, najavljeno je da je neispravna, sve je jasno. Mnogo ti je 700 dinara za neispravnu GTX 275 karticu?
:: Nisi i ti valjda jedan od onih koji bi za 10 dinara da kupe stvar koja vredi 100 evra? Trenutna ponuda je 700 dinara, najavljeno je da je neispravna, sve je jasno. Mnogo ti je 700 dinara za neispravnu GTX 275 karticu?
Jesam ukapirao, ali koga briga. najavljeno je da je neispravna, cena nije velika i salje se pouzecem sto je najbitnije. Ne trazi kao ostali da se novac uplati unapred. Ostalo nije bitno. Ako je posalje onome ko je izlicitirao super, ako je ne posalje, niko ne gubi nista. Ja se jezim onih koji traze pare unapred
:: Nisi skapirao, prodavac j :: malo on :: malo ona.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Nisi i ti valjda jedan od onih koji bi za 10 dinara da kupe stvar koja vredi 100 evra? Trenutna ponuda je 700 dinara, najavljeno je da je neispravna, sve je jasno. Mnogo ti je 700 dinara za neispravnu GTX 275 karticu?
Ne kupujem nista preko limunda, samo povremeno svratim kad mi je potrebna doza smeha. Ljudi bi prodali i svoja bubreg preko limunda samo da dobiju dobru cenu. Ti ocigledno nisi ukapirao foru. Lik nije siguran kog je pola, zivi u `Svajcarske` pa mesa rodove :), ili jednostavno vise i ne zna u kojoj je ulozi na limundu, mislim koji mu je nalog u pitanju. Ona fora `Ja sam zensko pa nisam sigurna, moguce je da je grafa i ispravna samo ja to ne znam.`
:: Jesam ukapirao, ali koga briga. najavljeno je da je neispravna, cena nije velika i salje se pouzecem sto je najbitnije. Ne trazi kao ostali da se novac uplati unapred :: Ostalo nije bitno. Ako je posalje onome ko je izlicitirao super, ako je ne posalje, niko ne gubi nista :: Ja se jezim onih koji traze pare unapre ::
... bez njega bi PC Berza bila jedno dosadno i tuzno mesto...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Ko nije prevarant u Srbiji i narocito na takvim mestima kao sto je Limundo? Ali ako znamo da je neispravan proizvod i da ne treba da uplatimo unapred, mozemo da se zabavljamo i mi sa prevarantom i licitiramo do cifre za koju smatramo da je povoljna po nas. ako ne posalje bas nas briga, lepo smo se zabavljali.
neke stvari sam kupio preko limunda i naravno prodao, kad prodajem neku stvar nishta ne precutim dok su pojedinci prevaranti..., na primer kupio sam stub sony RX90 ( radi delova) prodavac kaze :`sve je ispravno, nema greshke) a kad je stigao : dekovi ne rade, cd kako - tako radi, jedino je radio bio ispravan...sva sreca pa mi trebao deo koji je bio ispravan...
U slucaju prodaje zahtevam od kupca da uplati ptt a onda saljem pouzecem, bilo je primera kad se predmet proshetao a ja platio ptt, eto...
Obratite paznju: najvise je ponudio Count Dracula!
15.06.2011. 16:31
status: user broj poruka: 11012
701 dinar za mrtvu kartu! On ce malo da je gricne svojim ukletim ocnjacima i da je `ozivi`. Steta sto se ne radi o AMD-ovoj karti - tako su socne, krvavo-crvene...
Re: Obratite paznju: najvise je ponudio Count Dracula!
16.06.2011. 02:01
status: user broj poruka: 411
Jel vodiš ti socijani život? Ili svršavaš na NVIDIA i INTEL-a zalepljen za monitor? Ovde se stvarno nisi trebao javiti .-... čoveče pa CRKLA JE - - N V I D I A ... kako to da se desi?!? Gde to da crkne??? Pa to je NVIDA ... jao - - crče lamela ...
Pazi, gde god se okrenem a ono negde crkla neka nvidia ... toliko o kvalitetu tog brenda ... ahahahaahha
:: 701 dinar za mrtvu kartu! On ce malo da je gricne svojim ukletim ocnjacima i da je `ozivi` :: Steta sto se ne radi o AMD-ovoj karti - tako su socne, krvavo-crvene.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.