Dotakla se svih tema :) Glupih PMS k*čki koje smaraju sve konstantnim apdejtovima statusa o svojim promenama raspoloženja, napumpanih pozera i natrćenih i napućenih pozerki, matorih pervertita koji frenduju klinke, chat smarača, itd, itd... :)
Ne verujem da će ikada... Jer ako ŽENE/devojke NEŠTO vole - to je da trtljaju po ceo dan sa prijateljicama o svakakvim trivijalnim glupostima, da igraju igrice poput Farmville-a, da postuju fotke i hrane ego čitanjem komentara i `lajkova` koje im drk*džije za tastaturom ostavljaju ispod tih sličica, itd, itd...
To ti je isto kao što bi danas maltene bilo koja klinka počinila samoubistvo kad bi joj keva i ćale oduzeli mob... Kako bi živela bez konstantnih `apdejta` o aktuelnim tračevima i aktuelnim ogovaranjima i spletkama?
A gde god ima klinki/devojaka/žena - biće i muškaraca... Što zbog `lova`, a što zbog toga što su i sami takvi :)
Možda će jednom da prpadne ali samo zbog toga što će ga ga naslediti neka druga socijalna mreža kao što je slučaj sa myspace-om kad je stupio na scenu FB. Black Wolf
Ma sve se to pravi iz jednog razloga - Zavera protiv covecanstva :) Nemam lepo misljenje o fb-u niti o bilo kojoj socijalnoj mrezi jer je leglo drkadzija i napaljenika,bolesnih umova ,drolja i kojekakvih drugih.. No ima i onih koji to koriste u neke kvalitetnije i produktivnije svrhe tako da opet ne moze da se globalizuje.Problem zapravo je ta siroka primena i sloboda zbog cega je takav sistem i osmisljen.
Inace neko se smara na fb-u a neko nas smara na pc berzi.Nije li to isto?
P.S.Ova devojcica ima nesto u sebi,ako nastavi da se bavi na profesionalnom planu moze da postigne uspeh u muzici.Malo me nacin pevanja -stil potseca na Sheryl Crow !
Ne sečeš li ovom temom granu na kojoj sediš, nešto si beše pominjao ranije da ti je fejs primarno lovište.
A u vezi papana, to valjda tako mora, ko što na online igrama imaš čitere, po forumima trolove, de god odeš uvek te neko nervira. Verovatno je pitanje kosmičke ravnoteže, inače bi ti bilo suviše lepo i um bi ti se non-stop resetovao u pokušaju da se probudi.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Ma sve se to pravi iz jednog razloga - Zavera protiv covecanstva :
Jesi li ikada razmišljao i o tome koliko brakova ili veza se raspalo zbog upoznavanja totalnih stranaca na Fejsu - od strane nekog od partnera?
Koliko je danas LAKŠE `švrljati` - za oba pola - ako na instant-`one-click-away` način možeš da stupiš u kontakt sa nekim ko ti se dopada - a da to niko ne zna, pogotovo ako imaš tajni profil? Isto tako je broj neverstava i raspalih brakova skočio i nakon popularizacije mobilnih telefona...
`Ako želite da uništite društvo - uništite porodicu.` - V. I. Lenjin
Ne sugerišem da je Fejs `projektovan/dizajniran radi toga`, ali svakako pomaže makar malo u tom smislu...
:: Inace neko se smara na fb-u a neko nas smara na pc berzi.Nije li to isto
Pogotovo ako kenja o AMD-u, jer je mali kompleksaš i život mu (ili joj?) se pretty much svodi na to... Iako je to kenjanje o AMD-u kontra-produktivno za SVE nas, jer konkurencija je dobra za potrošače - cene padaju... Pa onda i `ne-AMD` postaje jeftiniji... A ko zna koliko bi `ne-AMD` koštao danas - da nije bilo iole konkurentnog AMD-a. Ali ne... Njima, takvima, je najbitnije da konstantno pokušavaju drugima da dokažu da su `glupi` zato što su vlasnici drugog brenda - jer ti jadni bednici nemaju nikakav drugi način da se dokažu u društvu i u životu.
Ne sečeš li ovom temom granu na kojoj sediš, nešto si beše pominjao ranije da ti je fejs primarno lovište.
Pa, ja bar znam zašto ga ISKORIŠĆAVAM, koristim... P*ssy is a fine motivation, at least in my book... A što se tiče trlalalanja o lepom vremenu, novoj haljinici, podignutih 5kg više na benchu i sličnim trivijalno-efemernim temama... TE ljude ne mogu da razumem. Život je prekratak za suvišne reči i trivijalne teme.
To je bar jednostavno, fiksni telefoni nisu imali history, svi znamo da ne možeš da se nabrišeš poruka i poziva koliko će da se nakoti, a to što ti je telefon najednom pun poziva od `Badže s kuglanja` ili od `šefa Brke` svakoj ženi bi bilo sumnjivo.
Ne znači da se vara više nego ranije već samo da se više saznaje, društvo nam je sve transparentnije, kamere, internet, društvene mreže... jedino što je i dalje mutno ko Drina u proleće je `šta političari rade s našim parama`.
:: :: Isto tako je broj neverstava i raspalih brakova skočio i nakon popularizacije mobilnih telefona.. ::
Stvarno se zapitam da li zaista imas toliko godina koliko tvrdis. Mator covek a percepcija ko u nekog deteta!
::Ma sve se to pravi iz jednog razloga - Zavera protiv covecanstva : :: ::Jesi li ikada razmišljao i o tome koliko brakova ili veza se raspalo zbog upoznavanja totalnih stranaca na Fejsu - od strane nekog od partnera :
Tebi ne treba facebook,myspace i slicna sranja da bi varao devojku,zenu.To su svesni postupci koje covek cini zarad licnog zadovoljstva. Brakovi su se raspadali i bez fb-a i raznih socijalnih mreza,i pre svega toga i pre mobilnih telefona i niti je to uzrocnik niti ce ikada biti!
::Koliko je danas LAKŠE `švrljati` - za oba pola - ako na instant-`one-click-away` način možeš da stupiš u kontakt sa nekim ko ti se dopada - a da to niko ne zna, pogotovo ako imaš tajni profil ::Isto tako je broj neverstava i raspalih brakova skočio i nakon popularizacije mobilnih telefona.. :: ::`Ako želite da uništite društvo - uništite porodicu.` - V. I. Lenji :
Svrljati je lako na ovaj ili onaj nacin a to sve zavisi od vestine kako ces da prikrijes svoje aktivnosti. Druga stvar,svaki covek ima svoj obraz,ponos, respekt koji treba da ima prema svojoj prodici pa i prema samom sebi.Ako ti zelis da to ispostujes nema razloga da budes cheater i da sam sebi pravis medvedju uslugu ustupuajuci mogucnost da sve sto si godinama gradio ode niz mutnu reku!
:: ::Ne sugerišem da je Fejs `projektovan radi toga`, ali svakako pomaže makar malo u tom smislu.. :
Moze da pomogne samo onom koji to svesno zeli a da ima direktan uticaj nikako! Glava je na ramenima pa koristi mozak!
::Inace neko se smara na fb-u a neko nas smara na pc berzi.Nije li to isto ::
Pricas o psotupcima drugih ljudi i trosenju njihovog dragocenog vremena na gluposti dellarisuci ih kao zaludne budale a ti recimo to radis sa svojim ekstremnim temama. Da li si se ti ikad zapitao da li to mozda nekoh smara i cemu ti sluze tolike informacije u glavi?Samo pravis zbrku u celom mozdanom sistemu pa me nebi cudilo da jednog dana postanes i zombi koliko se opterecujes.
:: ::Pa, ja bar znam zašto ga ISKORIŠĆAVAM, koristim... P*ssy is a fine motivation, at least in my book... A što se tiče trlalalanja o lepom vremenu i sličnim trivijalno-efemernim temama... TE ljude ne mogu da razumem ::
I to ti je izgovor?Ponos?Blago li se tebi..Da li si se ti ikad zapitao da li si mozda ili da li ces tako upropastiti mozda neciji zivot navodeci na pogresan put zarad svog licnog zadovoljstva tj egoizma u kom uzivas?Od tebe ide do sledeceg i tako pravi zatvoreni krug od osobe koja je mozda mogla da uspostavi balans i postane normalna a ne da bude kurva!
:: Ne znači da se vara više nego ranije već samo da se više saznaj
Ako ti je teže da otpočneš priču sa novom osobom zato što nemaš MOBILNI i LIČNI uređajčić za komunikaciju, nego imaš tel. na koji može da ti se javi i supruga/dečko/dete - rekao bih da to vodi ka manjem broju tih novih avanturica/izleta/itd...
:: :: :: ::Pa, ja bar znam zašto ga ISKORIŠĆAVAM, koristim... P*ssy is a fine motivation, at least in my book... A što se tiče trlalalanja o lepom vremenu i sličnim trivijalno-efemernim temama... TE ljude ne mogu da razumem :: :: :: :: I to ti je izgovor?Ponos?Blago li se tebi..Da li si se ti ikad zapitao da li si mozda ili da li ces tako upropastiti mozda neciji zivot navodeci na pogresan put zarad svog licnog zadovoljstva tj egoizma u kom uzivas?Od tebe ide do sledeceg i tako pravi zatvoreni krug od osobe koja je mozda mogla da uspostavi balans i postane normalna a ne da bude kurva!
:: Stvarno se zapitam da li zaista imas toliko godina koliko tvrdis :: Mator covek a percepcija ko u nekog deteta
ČEMU potreba da u svakoj diskusiji u koju, tako malen, uletiš - pokušavaš da izokola ili direktno na neki, bilo koji način, poniziš ili uvrediš nekoga? To radiš na svim temama - ne umeš NIKOME da odgovoriš (ko se ne slaže sa tobom), a da to nije uvredljivo/arogantno...
Nisi bio dovoljno maltretiran od ortaka u srednjoj, ili si bio prezaštićen u nekoj `elitnoj` školici od strane roditelja ili nastavnika koji lično poznaju mamu i tatu - pa si postao tako arogantan i misliš da UVEK možeš, potpuno bez posledica, da se tripuješ nad drugim ljudima, ili te je mama godinama ubeđivala i uspela da ti ispere mozak kako ti, `mamino jedinče`, `zaista JESI bolji i pametniji od druge dece` ?
Ovim putem APELUJEM na sve čitaoce ovih tema, da ŠTO VIŠE u osnovnoj i srednjoj maltretiraju male buržujske štreberčiće sa mamama i tatama na dobro plaćenim radnim mestima koje finans. poreski obveznici - kako jednoga dana ne bismo više imali toliko `nebeskih vatri sa nebesa koje prže sinje kukavce koji se usude da misle pogrešno`.
Ako ne znate ko su buržujski štreberčići - obično ih možete prepoznati po tome što imaju najnoviji Intel 2 nedelje nakon svetske premijere, i najnoviju grafu - i odmah postuju svoje rezultate ovde... A sve su to za njih `zaradili` mama i tata, a ne oni lično.
Imam mozak, oči i uši - pa pravim selekciju, na svakom planu... I vizuelnom/fizičkom, i karakternom, i svakakvom...
A iskustvo je čudo. Samo kamikaza bi na keca `bed-ovao` neku maxi-nafuranu, istetoviranu klinkicu koja radi kao go-go igračica na `elitnom` seljoberskom splavu - bez zaštite... U stvari, iole pametan je ne bi ni razmatrao kao opciju... You catch my drift?
Sta moze da se ocekuje od takvog`kapaciteta` ? Apsolutno nista.U nedostatku argumenata na sve gluposti koje si ovde izneo nastupas kao pekinezer lajuci na pogresno drvo.Tvoj problem si ti sam sebi.Ja sa tobom nemam apsolutno nista.
Slobodno nastavi da lupas..
P.S.Cekaju te primitivne i nezrele klinke da ih obrlatis.Nemoj slucajno da se usudis da pridjes nekoj inteligentijoj devojci .Muahahah.Fail!
Ne kaki, bre, retardu vulgarni maloletni. Taj ASCI crtež i jeste jedino što imaš u glavi. Ti si mi držao sveću, pa znaš na šta ja drvim. Nemoj da ti otkrijem na koga ga drvim, pa da ti se ne svidi.
Osim toga, ja sam REALNIH devojki imao troduplo više nego što ti imaš godina života iza sebe - baš zato što dane i noći nisam traćio jureći sponzorušice i fuxice iz klubova i sa splavova, nego sam direktno i bez gubljenja vremena kontaktirao devojke koje su mi se dopale... Osim toga, i sam znaš da će ti riba koju startuješ u klubu danas daleko pre ponuditi `njen Fejs`, nego da ti direktno da fon/broj... I onda opet završiš na Fejsu - pa odatle vodiš priču... A JA TO MLAĆENJE PO KLUBOVIMA I SLANJE/PLAĆANJE PIĆA ZAOBILAZIM.
Ja na Fejsu započnem kontakt - a ostalo se dešava u vrlo realnoj realnosti, licem u lice... I SAMO KOMPLETAN IDIOT MISLI DA JE TO LOŠ NAČIN, jer tako, na takav način, možeš da upoznaš devojke koje nikada realno ne bi sreo, jer ste u različitim delovima grada, različitim društvima, različitim društv. klasama, itd, itd...
I ubuduće se ostavi mene, i ne bavi se sferama mog života koje ne poznaješ, osim ako nemaš nešto da mi kažeš u lice. A ako imaš, to može da se sredi.
:: @pha :: Brate, drvis qrac na te klinke a ovde ih posle kritikujes. Nadji devojku u stvarnom zivotu, mnogo dobar trip..
Ne znam sta imate toliko protiv Facebook-a. Jel Vas neko tera da dodajete idiote/budale i slicne. Dodate one koje znate/mislite da su normalni i cao zdravo. _______________________
Tema je BILA posvećena devojci iz Australije koja je napisala šaljivo-satiričnu pesmu o Fejsu. Naravno, kao i na svakoj temi ovde, ne može da prođe bez onih koji se PRVO bave karakterizacijama na ličnoj osnovi, prozivkama i vulgarnostima, pa tek onda onim čega se tema tiče... I onda to postane drugačija tema, u odnosu na prvobitnu namenu.
:: Ne znam sta imate toliko protiv Facebook-a. Jel Vas neko tera da dodajete idiote/budale i slicne. Dodate one koje znate/mislite da su normalni i cao zdravo :: ______________________
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.