Posto znam da na forumu ima ronilaca,evo postavljam pitanje vezano za nesto od opreme...na odmor krecem u ponedeljak,i potrebna su mi peraja za ronjenje...Nisam profesionalac,i necu roniti dublje od par metara,i ne trebaju mi neka specijalno skupa peraja,par hiljada dinara max,samo da su kvalitetnija od Xao Ding Ling peraja u kineskom trznom:) (jedino u kineskom trznom sam nasao neka za 850 din,tuga videti a kamoli ih nositi),ali mi je NAJBITNIJE od svega da mi preporucite GDE DA KUPIM tj neku radnju u Beogradu,Novom Sadu...bilo gde samo da hoce da salju robu i da mogu da vidim robu pre kupovine u nekom katalogu i sl...U mom sabanskom gradu Zrenjaninu NI JEDNA JEDINA RADNJA nema peraja,jednostavno ih nemaju u ponudi...
Ako se ne varam, on je nešto skoro spominjao odlazak na Siciliju, na ronjenje.Tako da bi morao da kontaktiraš klan Korleone, da zovnu Vuka na najbliži telefon.I kod mene nema da se kupi pribor za ribolov pod ledom, a ni mamci za sabljarke, `bem li im jetrvinu svekrvu od muške tetke... :)
:: Stvarno jebo ih patak te Zrenjanince što ne nabavljaju peraja za ronjenje kad je more odma tu iza ćoška. :: :: Mislim da Vuk125 roni, pitaj njega na mail gde se snabdeva i šta valja :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
evo malopre sam ocistio jednu ajkulu,pa ostala peraja viska,za tebe.? cena prava sitnica .) :) a ako oces da se davis,Ja davim usluzno :) moze i na suvom!
hahahah samo ti zezaj,al kad se vidimo na odmoru ima da mi zavidis na perajima:) neces moci da me stignes da me davis:)... odluceno je,kupujem Beauchat X-Voyager po 2700 din.
NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: evo malopre sam ocistio jednu ajkulu,pa ostala peraja viska,za tebe.? cena prava sitnica .) : :: a ako oces da se davis,Ja davim usluzno :) moze i na suvom :: :: :: ::
Gile posalji link na tog sto diluje opremu da ga imam u vidu za dalje.
Ima li maski?
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Mislim da su peraja, maska i mokro odelo jedine stvarčice koje možeš da pazariš. Za sve ostalo (regulator, bcd...) mislim a moraš da prođeš kurs osim ako ne planiraš da nabavljaš `ispod ruke`.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.