Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
VIDEO-PROGLAS izvršitelja norveškog masakra
STRANA 1 OD 2  
PhatPhuck VIDEO-PROGLAS izvršitelja norveškog masakra 24.07.2011. 14:09 T37429

status: user
broj poruka: 1886
Original video:
http://www.youtube.com/watch?v=Ec4z97_A2OQ

Pošto `demokratski-nastrojeni` Youtube konstantno briše i zabranjuje ovaj video, evo download linka:

http://www.filesonic.com/file/1513366544/Anders.flv

U suštini, ono što ga je najviše razbesnelo i frustriralo godinama, i što je u njemu izrodilo i gajilo mržnju koja ga je navela da uradi to što je uradio, je njegovo shvatanje da su KULTURNI MARKSISTI (oni koji su odgovorni, na primer, za političku korektnost - `novogovor`, kako ga je zvao Džordž Orvel u njegovoj mračnoj viziji budućnosti, `1984`), inflitrirali i zaposeli obrazovne institucije i medije, i da putem nametanja multikulturalizma i političke korektnosti, to jest, preko nekontrolisane imigracije i smanjivanja odnosa onih koji su zaista rođeni u nekoj zemlji - etničkih naroda - i onih koji su imigranti - drugog porekla i kulture/religije/sistema vrednosti, žele da unište ČVRSTE, HOMOGENE, NACIONALNE DRŽAVE i Zapadnu Civilizaciju (u smislu kakva je bila PRE hipi-revolucije `60-tih i posledica te revolucije).

Ko su, šta su, i za šta se zalažu i bore `kulturni marksisti`:
http://www.academia.org/the-origins-of-political-correctness/

`Political Correctness is cultural Marxism. It is Marxism translated from economic into cultural terms. It is an effort that goes back not to the 1960s and the hippies and the peace movement, but back to World War I. If we compare the basic tenets of Political Correctness with classical Marxism the parallels are very obvious.

`First of all, both are totalitarian ideologies. The totalitarian nature of Political Correctness is revealed nowhere more clearly than on college campuses, many of which at this point are small ivy covered North Koreas, where the student or faculty member who dares to cross any of the lines set up by the gender feminist or the homosexual-rights activists, or the local black or Hispanic group, or any of the other sainted “victims” groups that PC revolves around, quickly find themselves in judicial trouble. Within the small legal system of the college, they face formal charges – some star-chamber proceeding – and punishment. That is a little look into the future that Political Correctness intends for the nation as a whole.`

`Politička korektnost je kulturni marksizam. Totalitarna ideologija. Totalitarna priroda Političke Korektnosti najjasnije se vidi na koledžima, koji su postali mini-Severne-Koreje, gde student ili član fakulteta koji se usudi da pređe neku od crta koju su odredile rodne-feministkinje (one koje veruju da je pol, kao biološka kategorija, nebitan), aktivisti za prava homoseksualaca ili neka lokalna hispano-crnačka grupa - ili bilo koja grupa `nedodirljivih` i `svetih` oko kojih se okreće politička korektnost - može da se naće u pravnoj nevolji (u smislu da krivično/prekršajno odgovara).`

Drugim rečima, to je totalitarna KONTROLA MISLI i KONTROLA/CENZURA izražavanja-govora... Zato, na primer, danas u Americi skoro ni jedan političar više ne govori `blacks` (crnci), nego `afrički-amerikanci` (african-americans)... Pederi/homoseksualci se ne nazivaju tako, nego se koristi POLITIČKI PODOBNIJI/KOREKTNIJI izraz, `gejevi` (`gay` na engleskom znači `veseo`, `radostan`, `vedar`)

Primer upliva te totalitarne, nametljive ideologije kod nas:
`Posle pisanja Pressa da je zaštitnik građana Saša Janković doneo „Uputstva za standardizovan nediskriminativni govor i ponašanje` kojim od svih aktera u javnom životu zahteva da iz govora izbace izraze poput „gospođica`, „seka-persa`, „lezbijka`, on je odlučio da, zbog protivljena stručne javnosti, prihvati sugestije i u uputstvo unese izmene. Ombudsman je pohvalio Press zbog istraživačkog pristupa ovoj temi.`

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/125947/Seka-persa+pohvalio+Press.html

http://www.standard.rs/-cvijanovi-vam-preporuuje/5072-saa-jankovi-ombusdman-koji-je-proterao-nepodobne-rei-iz-srpskog-jezika.html

`IZGORELA SI MOJA GOSPOĐICE
Vrhunac gluposti u ovom odeljku predstavlja zahtev da se pojam „gospođica“ potpuno eliminiše iz bilo kakve javne upotrebe uz obrazloženje da on „implicira da je bračni status žene neophodan podatak i u službenoj komunikaciji“. O irelevantnosti podatka o bračnom statusu pri obavljanju određenih poslova moglo bi se polemisati, ali o zabrani jednog pojma i o njegovom semantičkom obimu, zaista je iluzorno trošiti reči.`

Pročitajte ostatak ovog članka, jako je interesantan, i neverovatno je kakvim stvarima se ljudi koje plaćaju poreski obveznici bave - u vremenu kada više od pola Srbije nema hleba da jede - o trošku narodnih para.

http://www.standard.rs/-cvijanovi-vam-preporuuje/5072-saa-jankovi-ombusdman-koji-je-proterao-nepodobne-rei-iz-srpskog-jezika.html

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Bas citam njegov manifest na CNN strani 24.07.2011. 14:17 #347379

broj poruka: 7732
Ovo je interesantno :
Da je na ovu ideju dosao 1999 tokom NATO kampanje na Kosovu ,tvrdeci da je NATO pogresno gadjao `nasu bracu Srbe` koji su zeleli da vrate muslimane nazad u Albaniju.
Lik mrzi muslimane ,i optuzuje laburiste da stoje iza masovnog useljavanja muslimana u Norvesku.Predvidja da ce 2030 poceti gradjanski ratu u Evropi koji ce da ima za cilj proterivanje muslimana iz Evrope.

The author states that he was moved to action dating to `my government`s involvement` in NATO`s 1999 strikes during the Kosovo campaign, claiming this wrongly targeted `our Serbian brothers (who) wanted to drive Islam out by deporting the Albanian Muslims back to Albania.`

Ceo njegov manifest na engleskom :

http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/07/24/norway.terror.manifesto/index.html
PhatPhuck KULTURNI-MARKSIZAM (politička korektnost) KOD NAS 24.07.2011. 14:17 #347380

... I to o trošku poreskih obveznika, koji nemaju ni za hleb.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/125081/Novogovor%3A+Ombudsman+ukinuo+g%C4%91ice+i+sekaperse.html

`BEOGRAD11. 07. 2010
PRESS

Novogovor: Ombudsman ukinuo gđice i sekaperse

Zaštitnik građana Saša Janković zahteva od svih učesnika u javnom životu da iz govora izbace reči koje vređaju žene, homoseksualce i osobe s invaliditetom`

Pojmovi i fraze koji nisu dozvoljeni u javnoj komunikaciji

ZA ŽENE

- gospođica
- imenice i zamenice u muškom gramatičkom rodu koje se odnose na zvanje, položaj, profesiju žena

ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

- invalid
- hendikepirani
- osoba sa posebnim potrebama

ZA LGBT POPULACIJU

- u mojoj porodici niko, hvala bogu, nije takav
- neka rade šta god hoće ali neka ne kvare decu
- nisam jedan od njih
- šta bi bilo kada bi svi bili takvi
- sve je to uvoz sa Zapada
- u moje vreme se znalo ko je muško a ko žensko
- lezbijka
- peder
- sekapersa
- ženski petko
- lezbača
- topli brat
- muškarača
- bolesni
- ja nemam ništa protiv „njih` ali
PhatPhuck Re: Bas citam njegov manifest na CNN strani 24.07.2011. 14:22 #347381

@obradmi

Nije to CEO njegov manifest/proglas. To su samo oni delići koje dušebrižnički CNN želi da istakne - a sve ostalo je prećutano/ignorisano.

Ceo njegov manifest, to jest, najbitnije teze, su u originalnom video snimku, gore.
obradmi evo skidam ovaj video 24.07.2011. 14:26 #347382

sto si dao link.
nenika2009 re 24.07.2011. 14:35 #347384

broj poruka: 1083
Sta se radi u Nemackoj(devojcicama od jedne do tri godine) i kakve zakone je izmislio Arnold Schwarzenegger u Kaliforniji dok je bio gradonacenik.

Brzo je stiglo i do nas,nazalost.

http://www.youtube.com/watch?v=xudTC0EDZ20

PhatPhuck KULTURNI-MARKSIZAM (politička korektnost) u svetu 24.07.2011. 14:44 #347385

Izvršitelj norveškog masakra POSEBNO kritikuje BBC kao bastion (`TV Bastilju`) političke korektnosti i multi-kulturalizma,
A SAM BBC TO PRIZNAJE:

`JESMO PRISTRASNI, priznaju zvezde BBC-ja`

http://www.dailymail.co.uk/news/article-411846/We-biased-admit-stars-BBC-News.html

`One veteran BBC executive said: `There was widespread acknowledgement that we may have gone too far in the direction of political correctness.`

`Jedan od šefova BBC-ja je rekao: Postoji široko priznanje da smo možda otišli predaleko u pravcu političke korektnosti.`

http://www.amazon.com/Dreams-My-Father-Story-Inheritance/dp/1400082773

Citat Baraka Obame iz njegove sopstvene knjige, `Snovi moga oca`:

`To avoid being mistaken for a sellout,I chose my friends carefully.The more politically active black students.The foreign students.The Chicanos.The Marxist Professors and the structural feminists and punk-rock performance poets.We smoked cigarettes and wore leather jackets.At night,in the dorms,we discussed neocolonialism,Franz Fanon,Eurocentrism,and patriarchy.When we ground out our cigarettes in the hallway carpet or set our stereos so loud that the walls began to shake,we were resisting bourgeois society`s stifling constraints.We weren`t indifferent or careless or insecure.We were alienated.`

`Da me ne bi proglasili za prodanu dušu, pažljivo biram svoje prijatelje. Politički-aktivnije crne studente. Strane studente. Latinose. Marksističke profesore, strukturalne feministkinje i pank-rok pesnike.` - Barak Obama, `Snovi moga oca`
PhatPhuck Nemačka kancelarka Merkel: `Multi-kulturalizam NIJE USPEO` 24.07.2011. 15:04 #347387

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11559451

17 October 2010 Last updated at 07:51 GMT
Merkel says German multicultural society has failed

`She said the so-called `multikulti` concept - where people would `live side-by-side` happily - did not work, and immigrants needed to do more to integrate - including learning German.
The comments come amid rising anti-immigration feeling in Germany.
A recent survey suggested more than 30% of people believed the country was `overrun by foreigners`.`

A TO JE UPRAVO ONO MIŠLJENJE KOJE IMA I IZVRŠITELJ NORVEŠKOG MASAKRA. Angela Merkel i on imaju isto mišljenje o uspešnosti multi-kulturalizma, to jest, sposobnosti da se `utope` i integrišu imigranti u Nemačkoj, pogotovo oni iz potpuno različitih kultura.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

gliga79 Rekla - kazala 24.07.2011. 15:05 #347388

broj poruka: 4641
Alo ljudi covek je umnoporemeceni bolesnik.
Nesto zacrtao u bolesnom umu i pobio 100 tinak ljudi, bez veze.
Ovde je pitanje da li je iskoriscen za terorizam ili je sam svoj majstor.
Sve ostalo je nebitno.

Lud nikad nece da kaze da je lud, vec na sve ima pitanje i odgovor.
A oni koji se peglaju i izvlace istinu kako im odgovara nisu ludi , vec su ili glupi, ili zaduzeni !

Raspravljati svetsku politiku , a ne znati ni u svom selu sta se desava je krajnje smesno, da ne kazem cirkus.

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

PhatPhuck Re: Rekla - kazala 24.07.2011. 15:08 #347390

:: Alo ljudi covek je umnoporemeceni bolesnik.

I nemačka kancelarka JAVNO misli i iskazuje da `multi-kulturalizam nije uspeo u Nemačkoj`. (pogledaj link iznad)
A to je upravo ono što je smetalo i počinitelju ovog masakra.

Ko je po tebi ovde lud, od njih dvoje? (nemoj mi samo sa copy-paste preneti `mišljenje` koje si dobio na raspolaganje od Beee92, Pinka ili RTS-a)

Breivik: ‘My beloved Oslo has become a multicultural shithole’
Ubica Breivik: `Moj voljeni Oslo je postao multi-kulturalna septička jama`
http://theforeigner.no/pages/news/breivik-my-beloved-oslo-has-become-a-multicultural-shithole/

Angela Merkel: `Multikulturalizam je potpuno NEUSPEO u Nemačkoj`
http://www.youtube.com/watch?v=UKG76HF24_k

obradmi Imigracija 24.07.2011. 15:18 #347392

Projektovani broj emigranata u Evropi ,Americi i Rusiji za 20-30 godina po statistickoj zakonitosti.

http://www.youtube.com/watch?v=3ybhcIiOu8Y

codeus ... 24.07.2011. 15:19 #347393

broj poruka: 4054

i jeste boesnik !! .. ali ne zato sto je ubio 100 ljudi .. 100 civila ..

bilo bi politicki korektno da je uleteo u skupstinu i roknuo 100 politicara ..
ili u policijsku stanicu - 100 pandura - politicki korektno
ili u vojnu bazu - 100 vojnika - politicki korektno

ovako 100 civila (i to jos dece mater mu hebem) je teroristicki akt ..
toothless Re: ... 24.07.2011. 15:24 #347394

broj poruka: 3241
Još samo da je uleteo u našu skupštinu...njegova statua bi sutra zamenila pobednika beograda na Kalemegdanu. :)

http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

::
:: i jeste boesnik !! .. ali ne zato sto je ubio 100 ljudi .. 100 civila ..
:: bilo bi politicki korektno da je uleteo u skupstinu i roknuo 100 politicara ..
:: ili u policijsku stanicu - 100 pandura - politicki korektn
:: ili u vojnu bazu - 100 vojnika - politicki korektn
:: ovako 100 civila (i to jos dece mater mu hebem) je teroristicki akt ..
Stripy Re 24.07.2011. 15:25 #347395

broj poruka: 4163
@PhatPhuck + za temu
@codeus +1

servispc bre

PhatPhuck @codeus 24.07.2011. 15:26 #347398

Pazi šta pišeš, Veliki Brat prati sve.
Zar ne znaš da na Beee92 svakoga dana upozoravaju ljude na opasnost `ultra-desničarstva`, to jest, bilo kakvih misli ili ideja za čiju popularizaciju NISU dobili pare od `Fonda za otvoreno društvo` Džordža Soroša i ostalih?

Vrlo lako možeš biti stavljen pod prismotru jer, ne zabravi, i u Srbiji je trenutno POTPUNO-LEVIČARSKA koalicija na vlasti.

@stripy
Hvala.
gliga79 PhatPhuck 24.07.2011. 15:52 #347401

broj poruka: 4641
Koga je briga sta kaze Breivik i sta je njemu smetalo ?
Cinjenica je da je pobio neduznu decu i da je psihopata.
I kakve veze ima sto je Merkel- ova rekla, kako nije uspeo multikulturalizam jos uvek u Nemackoj ?

Nisam ni u jednoj partiji za razliku od tebe, niti gledam te kanale koje navodis.
Kazi u kojoj si partiji i za sta se boris pa da svima bude jasno.
Ja sam samo objektivan i razmisljam racionalno i normalno.

Kakav ti imas problem u zivotu to je samo tvoja stvar i ne zelim da ulazim u to.

Ne kazem da ne volim da procitam to sto iznosis, volim sve da procitam, ali imam svoje misljenje i svoj princip pri odlucivanju i donosenju zakljucka, koji je razlicit od tvog. Ali te ne napadam zbog toga samo volim da polemisem. Ne shvati ovo kao licni napad.

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

Daum ... 24.07.2011. 15:52 #347402

broj poruka: 12805
Iako se ne slažem sa činjenicom da je ubio 90 civila da bi skrenuo pažnju sveta i pokrenuo ljude da razmišljaju, ovo je bio najbrži način. Istom metodologijom se bave muslimani i uvek je bila efektivna, ali kao što reče codeus, 90 političara bi bilo efektivnije...

@gliga, pričaće se o ovom aktu ubijanja nekoliko meseci, ali o njegovim razlozima će se pričati mnogo duže, što je i hteo da postigne...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

PhatPhuck Re: PhatPhuck 24.07.2011. 16:05 #347403

:: Koga je briga sta kaze Breivik i sta je njemu smetalo
Briga je svakoga ko je SPOSOBAN DA MISLI, i da činjenice interpretira LIČNO, a ne da kao ovca upija i papagajski-ponavlja SAMO ono što su mu `objasnili` sa Beee92/RTS-a/Pinka i ostalih `nezavisnih` medija. (koji, kao i sve ostalo, ZAVISE od para koje im neko daje)

:: Cinjenica je da je pobio neduznu decu i da je psihopata
Isto tako je činjenica da su saveznici u II svetskom ratu pobili NEDUŽNE civile u Japanu, i tepih-bombardovanjem Drezdena. Jesu li i oni psihopate? I ko je taj koji odlučuje KO je psihopata, a ko `NIJE` - i čije ubijanje CIVILA je `opravdano`, a čije `nije opravdano`?

:: I kakve veze ima sto je Merkel- ova rekla, kako nije uspeo multikulturalizam jos uvek u Nemackoj
Ako umeš da čitaš i razmišljaš/tumačiš, ima veze.

:: Nisam ni u jednoj partiji za razliku od tebe, niti gledam te kanale koje navodis
:: Kazi u kojoj si partiji i za sta se boris pa da svima bude jasno

Ni u jednoj partiji, to jest, organizovanoj bandi lopova sa kravatama, NISAM.
I PAMETAN ČOVEK NE MORA DA BUDE NI U JEDNOJ PARTIJI, DA BI BIO I OSTAO PAMETAN.
Isto kao što NE MORA svim konjima da se stavi ono na oči, da bi išli pravo. Ima i onih koji umeju i bez toga.

:: Ja sam samo objektivan i razmisljam racionalno i normalno
Daj Bože, kad bi tako bilo. I da Srbi nisu poput tebe. Onda ne bi živeli u bedi, beznađu i nemoći, kao što žive. Ali, nažalost, iako MNOGO Srba vole da misle da oni `misle svojom glavom` - način na koji životare - govori suprotno.

:: Kakav ti imas problem u zivotu to je samo tvoja stvar i ne zelim da ulazim u to
Imam isti problem koji i ti imaš: a to je život u ovoj i ovakvoj zemlji, i u svetu kojim upravljaju oni koji su nedodirljivi za mene i tebe.
Ali ja to pokušavam MAKAR MALO da promenim. MAKAR MALO.

:: Ne kazem da ne volim da procitam to sto iznosis, volim sve da procitam, ali imam svoje misljenje i svoj princip pri odlucivanju i donosenju zakljucka, koji je razlicit od tvog. Ali te ne napadam zbog toga samo volim da polemisem. Ne shvati ovo kao licni napad

Ne shvatam ovo kao lični napad. Samo odgovaram istom žestinom kojom neko pokušava da ospori/obori ono što sam ARGUMENTOVANO, SA PRILOŽENIM DOKAZIMA, izneo.

A da sam izneo BEZ argumenata, onda bi bilo `rekla-kazala`.
JOSILENKO ... 24.07.2011. 16:46 #347415

broj poruka: 1013
Naslusao sam se takvih stvari i od nekih jajara na ovom forumu, samo nisu toliko odlepili da uhvate oruzje u ruke i ubijaju decu. Vitezovi templara, mudzahedini...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: ... 24.07.2011. 17:03 #347423

:: Naslusao sam se takvih stvari i od nekih jajara na ovom forumu, samo nisu toliko odlepili da uhvate oruzje u ruke i ubijaju decu. Vitezovi templara, mudzahedini...

Kada bi ti znao da su određena DECA, od 7-15 godina, zapravo PODMLADAK HITLER-JUGEND-a, šta bi TI uradio sa njima? Da li bi na njih gledao SAMO kao na `običnu decu`?

Da li bi sačekao da ODRASTU, uzmu oružje i da počnu da se protive tvojim nastojanjima/ciljevima - kao što su DECA Hitler-Jugenda (`Hitlerove omladine`) pri kraju II svetskog rata uzela oružje u ruke i UBIJALA saveznike - nekada i na vrlo podmukle načine? (`Čiko, čiko, daj mi malo hleba! Američki vojnik posegne za hlebom... U tom trenutku mladi Hitlerovac potegne pištolj i ubije ga na mestu.)

NE ZAGOVARAM MASOVNO UBISTVO OMLADINE OVE LEVIČARSKE NORVEŠKE POLITIČKE PARTIJE, samo kažem da je on odlučio da ih ubije zato što je u njima video BUDUĆE ŠTETOČINE - POLITIČARE - koji će njegovoj zemlji - Norveškoj - raditi ono što on ne želi da se radi njegovoj zemlji, a to je, u ovom slučaju - dozvoljavanje useljavanja u Norvešku muslimanima i ostalima koji nikako nisu deo norveške kulture i nasleđa, i koji bi njegovu zemlju napravili na `Žikinu šarenicu`, da ne liči ni na šta više, i da nema svoj nacionalni identitet.
Drugim rečima: ubijao ih je, po njegovom mišljenju, PREVENTIVNO - jer bi ta deca za 10 godina postali moćni političari te partije, sa čijim se planovima i ideologijom on nikako ne slaže.

Na koji način smo mi, beše, izgubili Kosovo? Da nije slučajno bilo na ISTI takav način - nekontrolisanim doseljavanjem i nekontrolisanim razmnožavanjem Šiptara?
JOSILENKO ... 24.07.2011. 17:27 #347430

Mozda ce te ovo iznenaditi, ali i muslimani su ljudi. Samo sto oni imaju dzihad a mi eto templare, i jedni i drugi vole da ubijaju nevinu decu zarad viseg cilja.
Sto se tice doseljenika, Australija se sastoji od 99.9 % doseljenika.
Ono sto je reko u ovom njegovom tzv manifestu je najobicnije smece.
Multikulturalizam u evropi nema alternativu, ako smo razjedinjeni smrvice nas veliki.
PhatPhuck Re: ... 24.07.2011. 17:42 #347434

:: Multikulturalizam u evropi nema alternativu, ako smo razjedinjeni smrvice nas veliki.

Svaka čast. Ne smeta ti onda što demokratski-izabrana Angela Merkel JAVNO proglašava kako `multi-kulturalizam u nemačkoj nije uspeo` (vidi link gore), i ne smeta ti što, recimo, Sarkozi odluči da deportuje desetine hiljada rumuna i roma iz Francuske?

Ti imaš tačnije informacije i bolji uvid od njih, pa zato zastupaš suprotan stav?
obradmi JOSILENKO 24.07.2011. 18:43 #347460

Ti si nesto omasio .Slazem sa se tobom u vezi multi kulturnog drustva ,medjutim sta se desava po Evropi ?.Ti emigranti po Evropi sto dolaze iz islamskih zemalja ,konkretno Norveska je puna pakistanaca sadf i koji pune Evropu ,u njihovim maticnim zemljama ne postoji multikultura .postoji pretezno serijatsko pravo ,idi u Saudi Arabiju pa probaj da napravis crkvu kao sto to rade muslimani po Evropi ,prave dzamije ,pa ce ti otkinuti glavu zbog toga .Mislim da je glavni problem tu.Sebicnost islama koji ne priznaje druge religije je dovela do svega ovoga.Naravno da niko ne odobrava ubistvo omladinaca na ostrvu.

vladats Re: JOSILENKO 24.07.2011. 19:03 #347467

broj poruka: 4537

Multikulturno drustvo-utopija.
VozD1912 Re: Re: JOSILENKO 24.07.2011. 19:40 #347469

broj poruka: 949
a utopija nikada nije postojala niti ce

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

:: Multikulturno drustvo-utopija.
JOSILENKO ... 24.07.2011. 19:42 #347471

Pa sta ako su Merkelova i Sarkozi rekli to sto su rekli. Desnica je trenutno jaka u evropi, pa eto pricaju price. Danas su glavni sutra nisu. To nije nikakav fakat. Multikulturalno drustvo je utopija? A sta je realnost? Da dignemo ruke od svega i vodimo verske ratove? Jel to treba da radimo? Da se pokoljemo? Da porusimo dzamije i proteramo muslimane iz evrope? Da ih sateramo u rezervate?
Vitez, templar, viking, medved ... i na kraju pobije decu koja nisu mogla da se brane.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs