Ovo sam nasao ali ne mogu da se snadjem da me ubijes...
I evo novi problem.. Kada sam ubacio taj Aleksej font kucam nasa slova sa kvacicama i nema efekta.. Kada promenim dole `tastaturu` na serbian cyrilic onda kuca neki bezvezni font cirilicom... Sta da radim?
Prvo skineš jedan od onih fontova. To pretpostavljam da znaš da uradiš, skineš koji ti se najviše sviđa. Onda otvoriš kontrol panel i otvoriš folder `Fonts` i otpakuješ ovaj zip što si skinuio.
I dalje trazim, zabolela me glava.. Skinuo sam brdo cirilicnih fontova i nema nekih nasih slova... Ovo je da se ubijes... Na kraju se preorijentisem na ona stara srpska slova i tu je polovican uspeh.. Ima Nj, Dz a nema ostalih... Pomazite ljudi...
Ima dve skoro pri vrhu strane, opcije za skidanje. Skineš jednu od te dve i uradiš ovako kako sam ti rekao. Čak sam i sam probao i radilo je. League of Legends refferal link
Pa jeste li gluvi ili slepi? Ne kuka da ne može da ih skine, već čovek ne zna kako da dobije kvaka slova našeg pisma. Probaj da layout tastature bude ENGLESKI, a onda, probaj kombinacije shift+{,}@^...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.