Pracenje mobilnih telefona putem mreze satelita sada je dostupno i nama,obicnim gradjanima... Ceo sistem pracenja radi na principu TRIANGULACIJE i preciznost nalazenja mobilnog telefona je od 10-50metara od realne lokacije! Sistem moze pratiti samo telefone koji koriste GSM tehnologiju!!! Evo prilike da saznate gde vam se nalaze devojke,zene,momci(ako neko voli):))))
Fala,danas se osecam nesto raspolozeno,pa reko ajd` da malo dignem raspolozenje i berzasima(osim mozda onog ``furda`` lika,njemu se mozda jos nesto diglo dok je gledao klip iz prethodne teme:))))))))
NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Nemoj ovo da vidi PhatPhuck, odmah ima nova tema da svane. Inače znam za ovo odavno, jednom sam hteo pametan da pratim nekog i naravno dobio ovo :: :: Ona prva u prethodnoj temi ti je takođe dobra :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
:: :: Fala,danas se osecam nesto raspolozen :: :: NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: Nemoj ovo da vidi PhatPhuck, odmah ima nova tema da svane. Inače znam za ovo odavno, jednom sam hteo pametan da pratim nekog i naravno dobio ovo :: :: :: :: Ona prva u prethodnoj temi ti je takođe dobra :: :: :: :: League of Legends refferal lin :: :: :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: :: :: ::
Debilska tema ... NE POSTOJI SATELITSKO PRAĆENJE TELEFONA! Zašto?!? Zato što ne postoji DVOSMERNA satelitska komunikacija. Satelit samo šalje signale... U prevodu, za praćenje telefona je 100% zaslužna zemaljska antenska mreža i ništa više ... Kada zemaljska mreža operatera obradi te podatke po nalogu `nekoga`, onda tek može da se govori o vidu praćenja ...
:: :: :: Debilska tema ... NE POSTOJI SATELITSKO PRAĆENJE TELEFONA :: Zašto?! :: Zato što ne postoji DVOSMERNA satelitska komunikacija. Satelit samo šalje signale.. :: U prevodu, za praćenje telefona je 100% zaslužna zemaljska antenska mreža i ništa više ... Kada zemaljska mreža operatera obradi te podatke po nalogu `nekoga`, onda tek može da se govori o vidu praćenja ... ::
:: :: :: Debilska tema ... NE POSTOJI SATELITSKO PRAĆENJE TELEFONA :: Zašto?! :: Zato što ne postoji DVOSMERNA satelitska komunikacija. Satelit samo šalje signale.. :: U prevodu, za praćenje telefona je 100% zaslužna zemaljska antenska mreža i ništa više ... Kada zemaljska mreža operatera obradi te podatke po nalogu `nekoga`, onda tek može da se govori o vidu praćenja ... ::
Satelit salje a GPS samo prima signale, nema tu dvosmerne komunikacije inace bi ti racun odvalio usi te izbio jaja na bulju od brojki pod `SALDO`
Tako da je cicija u pravu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: A GPS radi na baklave :: :: :: :: :: :: :: :: Debilska tema ... NE POSTOJI SATELITSKO PRAĆENJE TELEFONA :: :: Zašto?! :: :: Zato što ne postoji DVOSMERNA satelitska komunikacija. Satelit samo šalje signale.. :: :: U prevodu, za praćenje telefona je 100% zaslužna zemaljska antenska mreža i ništa više ... Kada zemaljska mreža operatera obradi te podatke po nalogu `nekoga`, onda tek može da se govori o vidu praćenja ... :: ::
Re: Re: Re: uvek me nasmeje `satelitski nadzor` ...
19.08.2011. 10:54
status: user broj poruka: 3351
Ma citirao sam Ciciju umesto Adzema :)))
:: Gresis on radi na tulumbe.. :: :: Satelit salje a GPS samo prima signale, nema tu dvosmerne komunikacije inace bi ti racun odvalio usi te izbio jaja na bulju od brojki pod `SALDO :: :: Tako da je cicija u pravu.. :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: A GPS radi na baklave :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Debilska tema ... NE POSTOJI SATELITSKO PRAĆENJE TELEFONA :: :: :: Zašto?! :: :: :: Zato što ne postoji DVOSMERNA satelitska komunikacija. Satelit samo šalje signale.. :: :: :: U prevodu, za praćenje telefona je 100% zaslužna zemaljska antenska mreža i ništa više ... Kada zemaljska mreža operatera obradi te podatke po nalogu `nekoga`, onda tek može da se govori o vidu praćenja ... :: :: ::
ma ne obracaj paznju,mi cemo da nastavimo da se `debilisemo` ..
:: kazes debilska tema!!! znaci to je tema za debile!!! a ti si odgovarao u toj istoj temi!!! Pa izvuci zakljucak sam gde i ti onda pripadas:))) :: :: :: NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: :: :: :: :: Haha bas debilska tem :: :: :: :: evo jednog pracenja ..pogledajte do kraja :D :: :: :: :: http://www.trackapartner.com/index2.htm :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: uvek me nasmeje `satelitski nadzor` ...
19.08.2011. 16:33
status: user broj poruka: 760
: :: Satelit salje a GPS samo prima signale, nema tu dvosmerne komunikacije inace bi ti racun odvalio usi te izbio jaja na bulju od brojki pod `SALDO
a kako onda satelit izmeri koliko je gps uredjaj udaljen od satelita koji izracunava `triangulaciju`? jednostavno tako sto gps vrati signal nazad a satelit izmeri koliko je daleko uredjaj. najmanje dva satelita moraju da urade istu stvar da bi mogla da se izracuna pozicija gps uredjaja. za svaku sigurnost uvek se ukljuci i treci satelit da bi se ubacile brojke u jednacinu `triangulacije`. gps uredjaj ne salje gsm signale i komunikaciju sa satelitom ne kontrolise operater. tako da je korisnik neXus2000 very very muchly u pravu.
jao sta ste zapeli vise za satelite ... dobra zajebancija je u pitanju ... poslao sam drugu link sa objasnjenjem i on je ukucao zenin broj mob :)))) kakav kez na licu ..
a sad .. GPS nema komunikaciju sa satelitom .. on samo pokusava da uhvati vise signala sa satelita koji su geostacionarni i cije lokacije su poznate . i na osnovu kasnjenja signala sa 1 satelita u odnosu na 2 i 3 satelit moze da izracuna poziciju gps uredjaja ...
u ovom slucaju otkrice atomskih casovnika omogucilo je GPS tehnologiju .. jer je izrazito tacno merenje vremena od krucijalne vaznosti za ovu tehnologiju ..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.