mozda ce nekima delovati kao spam tema,ali ja sam morao ovo da podelim sa vama... ako nista drugo,cisto iz razonode :) ceprkam po gigatronovom sajtu neke zajebancije za kuciste i imam sta da vidim.. obratite paznju na komentare :DD http://goo.gl/bXUqx
i posle se mi pitamo sto su neki prodavci nadrndani... Ja bih ih sekirom terao iz radnje da mi dnevno legnu 3-4 ovakva lika :| **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
nego ja vise mislim da hoce da izvuce postovanje od prodavaca(misli da je u EU i misli da je stvarno tako u EU)... definitivno mu je prece da mu se ti prodavci ulizuju nego sto ce kupiti nesto e vepromane :) pa zasto sekiru bolje bre uzeti tiganj pa kad cujes onaj prasak da se osetis mocnim sto si najurio retarda iz radnje
videli ste i sami u njegovim poslednjim postovima na berzi, da dečko koristi najteže lekove, i nije više za zajebanciju.Jeste pun bisera sa idejama o idealnoj trgovini koje nigde nema, ali ne treba mu se više smejati.Ja mu želim samo da mu bude bolje(ukoliko je moguće), jer, ako je bolest u pitanju, samo on zna kako se oseća.A ukoliko se leči od neke zavisnosti, nadam se da će uspeti.Ali se slažem da treba da da bude pod stalnim nadzorom stručnih lica kada mu naiđu `ideje` o lupanju radnji i slično...
.... obrisao ovu temu. Iako sam mislio da se zeza, on je ipak bio skoro svo vreme ozbiljan, a i neke ideje su mu definitivno normalnije nego što smo mi sada - naviknuti na loš odnos kupac-potrošač. S obzirom da je nešto humano u pitanju, ja bi ovu temu brisao, jer je potcenjivačka i verovatno uvredljiva (mada je nivo cooliranja kod njega značajan). Ničim nas nije izazavao, bar ne sad, i ovde?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.