Је л` има нека адреса где је могуће гледати првенство без прекида као вечерас? Још се поједо ко леба због резултатске клацкалице, још ови ретарди из ртс-а (нашег права да не знамо ништа) не могу да обезбеде неометан пренос! :х
a josh veca budala je nas drugi centar,a o tome kako je Teodosic danas usrao ne treba ni komentarisati,isto protiv Nemaca,samo Nemci mnogo slabiji od Francuza pa smo dobili. Svaka njemu cast na asistencijama,ali on je nasa najveca rupa u odbrani i gospodin glumi strelca sto nikad nece biti,treba ga isamarati da se dozove pameti.
A on nasem drugom (pre svega,najveca smlata ikada) i trecem centru(koji ne igra,bolje)ne treba ni pricati,a Milicic i Rakovic kuci. Svaka cast Dudi,ali Krstic ne moze sam,ovde se sa ovom dvojicom zajebao samo tako.
kad vidim Perovica,Tepica i fala bogu nisam video Marjanovica,kosa mi se dize na glavi,protiv jakih ekipa oni su samo rupe,Perovica jedino vadi sto je za centra sjajan izvodjac slobodnih bacanja. A Paunic zasto vec dve utakmice ni minut stvarno nem pojma zasto,decko je zivotinja.
Снупи, да сам нашао неку нормалну адресу, не бих вас смарао да ми нађете... Ђоко, јесте Тео изгубио пуно лопти данас и довео нас до слома живаца али није без разлога проглашен за најбољег играча Европе, биће најбољи у најтежим тренуцима, сети се како је било против Шпанаца... Мишко, хвала ти пуно! Погубљено је играо целу утакмицу али он је последњи играч за којег бих рекао да ће пропустити ону прилику за победу. Ко зна можда је неку пљоску форсирао пре утакмице =)
da vidim kako se nosimo sa Francuzima, cisto da vidim gde smo i sta smo. Ne boli me sto smo izgubili, nego sto smo ovako izgubili. Btw, ako ima jedan jedini selektor (od svih mogucih i u svim sportovima) kome apsolutno niko nista ne moze da kaze/zameri onda je to Duda Ivkovic. Da je zvao jednog mog debelog komsiju (sto pije pivo po ceo dan ispred prodavnice) da igra pleja, ne bi mi palo na pamet nesto da mu prigovorim. Gledajte Hrvate kako vriste (joj sto volim da cujem kad izgube XD), pa oni ne znam sta bi dali da imaju nekog kao Ivkovica. Inace, ne znam dal znate, sada vec bivsi hrvatski selektor je, pre prvenstva, mrtav `ladan rek`o da je Hrvatska bolja od Srbije i da ce da se bori za medalju. XD
Zajebao ih je Vrankovic samo tako,jedino mi je zao zbog onakvog tima,imaju zaista odlicne igrace,posebno cenim Bojana Bogdanovica,Marko Tomasa i Marka Popovica,ali zaista Vrankovic nije trener tog kalibra.
zaista teskog i iscrpljujuceg polufinala sa Slovencima,u drugom polufinalu Grci su protiv Spanaca odigrali najgoru utakmicu na turninu. E sad to da Spanci imaju najjaci tim i da su favorit broj 1 apsolutno stoji.
slusao sam ga kad igracima psuje mater i tako to... Nije Duda, takav tip trenera, on i ako se izdere na nekoga uradi to nekako dobrodusno da ovaj ima samo da cuti i da klima glavom. Vrstan pedagog, moram priznati ne znam nikoga ko jos to ume.
Utakmica je manje-više protekla u greškama oba tima. Parker je silovao, ali je u bitnim trenucima mašio, dok su momci iz senke doveli Francusku do trijumfa, ne računajući Joakima Nou naravno, koji nam je kupio lopte i davao poene iz situacija gde je lopta već trebalo da bude naša(a skok igra nam je zakazala i defanzivi i u ofanzivi). Teodosiću bi malo trebalo zrelosti(možda par šamara), a ne da igra la up sa Kostom invalidom Perovićem, šutira kad god se smori(ima neograničen kredit kod Dude), ja bih čak pre stavio Rašića za prvog pleja(jer je dečko zreliji od Tea), a Stefan Marković ne znam ni zašto je u ovom timu. Neša Krstić u svakoj utakmici daje max i njemu kao kapitenu bih pružio ruku, Kešelj isto igra srcem i to se vidi na terenu, ali se takođe vidi da su nam večeras trebali poeni Savanovića, koji se tek pred kraj probudio i na kraju opet zaspao. Nije strašno, bolji smo od njih bez sumnje, ako se sretnemo kasnije u završnici, nema realnih šansi da nas dobiju(osim ako Parker ne eksplodira i ubaci nekih 40+ poena, a mi totalno zakažemo).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Gledao sam to vec, nije to-to. Gledaocima je samo dozivljaj bio bar 10 jaci (pa sad ko se radovao, ako plakao) O igracima da ne pricam... A tek ovom manijaku sto ubode trojku...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.