Istina o Srebrenici - norveški film jednog Muslimanskog novinara
STRANA 1 OD 1
toothless
Istina o Srebrenici - norveški film jednog Muslimanskog novinara
10.09.2011. 03:14
T38304
status: user broj poruka: 3241
http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8 Dokumentarni film Muslimanskog novinara i norveške televizije.Uprkos pretnjama od strane `bošnjačkog` lobija, i nekih evropskih političara, film je ugledao svetlost dana, i svima onima koji su progutali priču o unapred organizovanom genocidu nad Muslimanima pokazuje pravu istinu.Dokazi o tome kako su Alija Izetbegović i Naser Orić organizovali i naređivali masakre Srba, i kako su izdali i žrtvovali Muslimanski narod u Srebrenici radi političkih ciljeva.Dokazi i izjave američkih bivših obaveštajaca o miniranju pregovora od strane Amerike, `crnim` operacijama dostave oružja u `demilitarizovanim` zonama,...
Vidi kao i uvek igras taman onoliko dobro koliko je protivnik los... odnosno koliko ti dopusti... ponekad u teskoj partiji pokera treba baciti i cetiri keca...
I jos nesto pre nekog vremena je bilo jasno i glasno receno da se politika ili bilo sta sto nema veze sa IT ili smehom nece tolerisati na PCB...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nazalost tu su nas turci dobro nasankali.Ova dvojica kriminalaca koja gore spominjes su pokazali koliko im njihov narod znaci zarad visih ciljeva :: :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 21 :: Transcend 3x1 gb DDR2 900 mh :: WD 3200AAK :: MSI 8600 GT o :: LG W2243S-P :: Chieftec gps 400 :: Logitech X-230 2. :: Audigy LS sb 0310 :: :: ::
Kao što znamo šta je propaganda i kako nas zbog toga gledaju u svetu. Nemci hoće da speru ljagu sa svog imena, pa teže da Srbi budu najveći zločinci u 20. veku. Naša pederska vlast ćuti dok nas guze na sve strane...ali sila boga ne moli...a mi smo već izgleda oguglali na sve... Fiat iustitia, et pereat mundus
DFI DK 790FX M2RS Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212 Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz WD 3200AAKS MSI 8600 GT oc LG W2243S-PF Chieftec gps 400w Logitech X-230 2.1 Audigy LS sb 0310
:: Vidi kao i uvek igras taman onoliko dobro koliko je protivnik los... odnosno koliko ti dopusti... ponekad u teskoj partiji pokera treba baciti i cetiri keca.. :: :: :: :: :: :: :: ::
nažalost, razlog je ona iznuđena deklaracija o srebrenici. a oni koji ga gledaju čine to na sopstveni rizik. očekujem da će naše vlasti, u srbiji, zabraniti ovaj film,jer zbog čega se onda predsednik izvinjavao okolo?
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Daj bre ljudi ima li neko mozda naslovnu stranu magazina Profil na kojoj je prikazan go naslonjen na ivicu bazena sa palac debelim zutim lancem oko vrata nas aktuelni predsednik Doris...
Ebi, ebi tamo iz Malezije, nece po tebe UDBA(BIA) da dodje....
Tuttika lep film,ogledacu ga sas uzivanjem,mada uzivao bih mnogo vise da godinama nisam graktao sta ce se desiti kad taj narod koji se stidi vlastite vere(paradox-koja nije njihova)i sebe naziva Bosnjacima prestane da bude od koristi Uncle Sam-u. Sad ce sva istina da ispliva jer vise nemaju krede kod Amera. Isto to ce se dogoditi i ovim primatima na Kosovu, samo sto ce onda za razliku od Bosne par miliona Srba da ostre cakije(i ja medju njima)i da spremaju raznjeve. Verujem da ce braca nesvrstani Somalci biti posnosni na nas.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Daj bre ljudi ima li neko mozda naslovnu stranu magazina Profil na kojoj je prikazan go naslonjen na ivicu bazena sa palac debelim zutim lancem oko vrata nas aktuelni predsednik Doris..
to što su bosanski muslimani, u stvari srbi. a onaj,pop,`pametnjaković`, što je reko. `biti srbin a ne biti pravoslavac...` , na žalost, nepopravljiva izjava., e njega je trebalo ćebovati, što je uneo versku podelu u srpskom rodu.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Nece Nemac da spere ljagu sa svog imena, niti moze, niti planira... Oni su ponosni na to, sto su rasisti, dominantni, a u stvari glupi, al ajd... Ne moze niko nas da napravi gorim od Nemaca, niti zeli, oni nam traze dlaku u jajetu, jer su pizde, a i to nije problem... Nije istina pukla jer njih vise neko ne podrzava, nego jer je puko level up, i to dva odjednom, covecanstvo je otislo na visi nivo svesti. To vam je ona prica 2012, otvaranje ka centru galaksije, mora i to u praksi nesto da donese, nije to prazna prica, definitivno jeste kraj jendog sveta, pocetak novog... Srbima su ucinili uslugu, bili smo najgori od sve dece, realnost nas je uozbiljila i sad cemo vrlo izvesno da se ujedinimo, pa kolko izvucemo, izvucemo. Hrvatsku tesko da cemo pomeriti, oni su Srbe uspesno oterali, nema tu price, ali Bosna, Kosovo, izvesno da tu ima sta da se kaze... Imali smo tezak period, niko nam nije kriv, istina je ziva, moras da dozvolis da bi ti se desilo, ali iz toga se sve i nauci, shvatis svoje zablude, dalje ides kako treba... Za onu ekipu koja je pricala nisi Srbin ako nisi pravoslavac, ne znam sta da mislim... Mada kada pogledam Ukrainu, ipak je to blam, mozda bi vecini ipak smetalo sto u svom stadu ima muslimane i katolike, sta ja znam, to je ipak kolektivna svest jednog naroda, nije odluka pojedinca...
Pa razmisljam da ga menjam, ali videcu jos. Skeptican sam da li bi drzalo GTX 570... :)))) Po meni, sve ce da fercera kako treba, ali ko zna... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
niti političkih prepucavanja.Do sada se niko nije ni raspravljao u ovoj temi.Ovaj dokumentarac jednostavno treba što više ljudi da vidi, jer on dokazuje da naš narod nije sistematski organizovao uništavanje i istrebljivanje drugih naroda, tačnije, može u velikoj meri da pomogne da se spere ljaga sa našeg naroda.Da bi razne neznalice koje pljuju svoj narod najzad uvidele da ovaj srpski narod nije toliko crn.Sada mogu da vide čijem su se izručenju radovali skoro, da vide da je General Mladić heroj a ne zlikovac.Neka vide svi oni koji su pljuvali Srbiju i Srbe zbog Srebrenice u kojoj nikada nisu ni bili, svi oni koji nisu videli Srbnrenicu ni na karti.neka sada posle ovog filma kažu da nam EU i NATO žele dobro, i da im je u interesu da nam bude bolje. Ponavljam da je video postavljen da bi se što više širio, i da bi na svakom forumu i sajtu trebalo da stoji ovakva tema zato što zaista može da pomogne da se najzad spere nepravedno bačena ljaga na naš narod, i da narod u Srbiji i BiH sazna pravu istinu o tome kako smo i jedni i drugi izmanipulisani od strane zapada.
Ovakve stvari treba uzimati s rezervom,ako uopste MI treba da gledamo i diskutujemo o ovakvim stvarima.Pogledao sam film i svideo mi se na nacin na koji je prikazan,ali ima dosta dokumentaraca koji iznose svoje verzije i vidjenje o Srebrenici i svaki koji pogledas(nebitno koja `strana` ga je snimila)iznosi neke svoje `proverene` informacije i poglede i svaka se razlikuje od druge.U filmu je akcenat na izdaju Orica i Izedbegovica svojih ljudi,a ne za razlog Srba za genocid.Glupo je da na jednom IT forumu diskutujemo o tome ko je kriv za smrt 7000 ljudi u Srebrenici i da na osnovu ovog filma znamo svu istinu o tome. Samo kad se setim organizatora EXIT-a i njihove najave da ce na godisnjicu Srebrenice tacno u ponoc prekinuti na minut program na svim binama u znak secanja na sve preminule i najave `otadzbiinskih` organizacija da ce po festivalu bacati bombe,ubiti svakog posetioca itd,ako se to i uradi.EXIT je muzicki festival,Forum PCB je mesto o polemisanju o IT-u i mislim da o takvim stvarima ne treba da se bave ljudi ili organizacije iz nekih drugih oblasti.Naravno,o mrtvima sve najbolje!
:: niti političkih prepucavanja.Do sada se niko nije ni raspravljao u ovoj temi.Ovaj dokumentarac jednostavno treba što više ljudi da vidi, jer on dokazuje da naš narod nije sistematski organizovao uništavanje i istrebljivanje drugih naroda, tačnije, može u velikoj meri da pomogne da se spere ljaga sa našeg naroda.Da bi razne neznalice koje pljuju svoj narod najzad uvidele da ovaj srpski narod nije toliko crn.Sada mogu da vide čijem su se izručenju radovali skoro, da vide da je General Mladić heroj a ne zlikovac.Neka vide svi oni koji su pljuvali Srbiju i Srbe zbog Srebrenice u kojoj nikada nisu ni bili, svi oni koji nisu videli Srbnrenicu ni na karti.neka sada posle ovog filma kažu da nam EU i NATO žele dobro, i da im je u interesu da nam bude bolje :: Ponavljam da je video postavljen da bi se što više širio, i da bi na svakom forumu i sajtu trebalo da stoji ovakva tema zato što zaista može da pomogne da se najzad spere nepravedno bačena ljaga na naš narod, i da narod u Srbiji i BiH sazna pravu istinu o tome kako smo i jedni i drugi izmanipulisani od strane zapada :: :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
MI obavezno treba da pogledamo ovaj dokumentarac...
11.09.2011. 01:06
status: user broj poruka: 3241
a napisao sam da nisam postavio radi raspravljanja ili svađanja, nego u cilju širenja snimka zbog istinitih svedočenja i video-zapisa.Koliko sam primetio, ovde se niko ni ne svađa, tako da tema nije problem.Ovde, kao i na svakom forumu, postoje ljudi koje ovo zanima i koji možda ni ne znaju gde je Srebrenica, a razne NVO im pune glave kako je njihov narod planirao genocid kao nacisti u II Svetskom ratu.Ovaj dokumentarac zajedno sa onim koji pokazuje kako je Mladić ispratio konvoje žena i dece iz Srebrenice su ključni dokazi za to da teorija o genocidu i organizovanom istrebljenju naroda pada u vodu.
Meni je žao svih žrtava jer sve iz bivše SFRJ smatram svojim narodom, ali svedočenje bivšeg načelnika Srebrenice, i ostalih ljudi koji su to preživeli nisu `priča jedne strane`, nego čista istina.Šta se dešavalo po okolnim brdima i šumama prilikom pokušaja proboja Muslimana prema Tuzli, to se verovatno još dugo vremena neće saznati(možda su ih baš Orićevi ljudi i ubili da se ne sazna za izdaju, možda su ih ubile neke od paravojnih formacija,...).Činjenica je da je Mladić sa 450 vojnika napao Srebrenicu, u kojoj je bilo 5500 Muslimanskih vojnika koji su sravnili sa zemljom preko 50 srpskih sela(između ostalog i moje), i najmonstruoznije izmasakrirali više od 1300 civila.Mladić nije želeo da dozvoli meštanima pod oružjem da se pridruže napadu zbog straha od odmazde nad Muslimanima, i ti ljudi su samo držali položaje iznad Srebrenice(na Trnovu).Znam to zato što je moj deda bio jedan od tih ljudi koji su bili iznad Srebrenice, i dobro poznajem činjenice vezane za tu oblast.
:: Ovakve stvari treba uzimati s rezervom,ako uopste MI treba da gledamo i diskutujemo o ovakvim stvarima.Pogledao sam film i svideo mi se na nacin na koji je prikazan,ali ima dosta dokumentaraca koji iznose svoje verzije i vidjenje o Srebrenici i svaki koji pogledas(nebitno koja `strana` ga je snimila)iznosi neke svoje `proverene` informacije i poglede i svaka se razlikuje od druge.U filmu je akcenat na izdaju Orica i Izedbegovica svojih ljudi,a ne za razlog Srba za genocid.Glupo je da na jednom IT forumu diskutujemo o tome ko je kriv za smrt 7000 ljudi u Srebrenici i da na osnovu ovog filma znamo svu istinu o tome :: Samo kad se setim organizatora EXIT-a i njihove najave da ce na godisnjicu Srebrenice tacno u ponoc prekinuti na minut program na svim binama u znak secanja na sve preminule i najave `otadzbiinskih` organizacija da ce po festivalu bacati bombe,ubiti svakog posetioca itd,ako se to i uradi.EXIT je muzicki festival,Forum PCB je mesto o polemisanju o IT-u i mislim da o takvim stvarima ne treba da se bave ljudi ili organizacije iz nekih drugih oblasti.Naravno,o mrtvima sve najbolje :: ::
Svaka cast druze. O ovoj temi treba da se prica na svakom forumu i na svakom mestu da se srpski narod prosvetli i osvesti, jer kako mi se cini poceo je da prihvata kolektivnu krivicu sto j u stvari i cilj zapadnih `mirotvoraca` a boga mi i nase vrle vlasti. Kakvih crnih 7000 mrtvih. To je velika zabluda. Veliki broj ljudi cija su imena na spomen ploci u Potocarima je zivo i zdravo koje kude po svetu. Po mom skromnom znanju cifra je oko 1700 poginulih u borbi i u pokusaju proboja iz obruca. Da se razumemo necu da kazem da zlocina nije bilo ali su to pojedinacni slucajevi koje svakako treba istraziti i procesuirati. Organizovanog genocida nije bilo. Jednostavno je Alija pitao Klintona, koliku zrtvu treba da podnese `muslimanski` narod da bi im SAD pomogle da opstanu i dobiju drzavu i ovaj mu je odgovorio 5000 `mrtvih`. Nadam se da se vecina seca tih godina posle Dejtonskog `sporazuma`. Prvo se i pojavljivala ta cifra od 5000 zrtava, pa onda za 2-3 godine cifra se popela na 6000, pa na 7000 a danas se vec moze cuti da se barata cifrom od 8000 mrtvih. Sve to jasno ukazuje da su namere nasih `prijatelja` sa zapada da sto vise ocrne srpski narod, da se o toj temi prica godinama cime bi uvek postojala mogucnost vrsenja pritisaka na Srbe i Srbiju. Jednostavno da nam Srebrenica stoji kao mac iznad glave pokoljenjima.
Ne znam za vas, ali mene savrseno svrbi hemoroid za Srebrenicu i njihove zrtve!
Da li se iko trgao da spomene Bratunac???. da spomene krvave pirove Nasera Orica koji su trajali godinama, da pokazu sliku i jednog sela kako je izgledalo posle Naserove poste. Bre kamen na kamenu nije ostao, klali su sve sto ima vrat, i sad mi treba nekom da se izvinemo.
Da je po meni roknuo bi im napalm na godisnjicu obelezavanja i to bi pogodio ovo`nase` pasce Tadica medj oci i to u po izvinjavanja!
Zao mi ljudi koji su to doziveli i koji su umrli, ali ni ja se ne izvinjavam nikome. Jer ja to nisam uradio, kao ni vi. Sto bi narodi morali da ispastaju zato sto se politicari mrze? Jednostavno, treba objasniti ovom zatucanom narodu, da kada neko od politicara izazove rat, sve njih strpati u jedan ring, sa hladnim oruzjem, od nozeva do toljaga, pa neka se medjusobno poubijaju. Ko prezivi ide na dozivotnu robiju.
Tadic se izvinuo jer mu je neki savetnik tako rekao, on nije u tom fazonu cenim... Ako ti neko pakuje, na kraju ce sebe da zajebe, prva runda je njegova, ali posle je on na stubu srama. Lepo je rekao Seselj, presudu koju donesete meni, bice presuda vama, ziva istina... Naravno kada ti neko pakuje zlo, moras neku zrtvu da podneses, ali kada se to slegne, izadje istina... Zivi mi bili, radovacemo se, to znam...
i ostalih 50 sela koje su Orićevi monstrumi sravnili sa zemljom, pošto su sve meštane poklali. http://www.pogledi.rs/english/srebrenica/1.php Našem čoveku je najlakše da pljuje svoju zemlju kada je teško i kada je svi pljuju.Ista prevara je napravljena sa leševima iz masovnih grobnica Albanaca sa Kosova.Civili koji su 1999. poginuli od dejstava artiljerije, NATO bombi, i razmeni vatre između naše vojske i OVK su predstavljeni kao žrtve naše vojske koja je navodno sistematski istrebljivala Albance.Nisu se zapitali naši ljudi gde bi i kako sahranili toliki broj ljudi za vreme NATo bombardovanja, lakše im je bilo da nasednu na priču o masovnim likvidacijama.Isplivaće uskoro i ta priča, i priča o tome ko je tu celu priču i lansirao i organizovao.Jedan glavonja kojeg su svi zaboravili, kao da je u zemlju propao je bio zadužen da organizuje sve to i posluži novoj vlasti za blaćenje Srbije, da bi narod bio poslušan kao stoka i da bi svi osećali krivicu za nešto što nismo uradili.Zbog toga je bitno da se ovakvi filmovi prikazuju svuda.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.