Meksički gospodari droge izručili 35 LEŠEVA na javni put, naočigled svih, u sred bela dana
Mexican drugs gang dumps 35 bodies on city highway in rush hour as they point guns at terrified drivers Corpses left in underpass near city`s biggest mall
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Postavio sam ga da bih povećao svoj carbon footprint.
Znači, negde tamo će se u atmosferu emitovati 0.0002 nanograma CO2 više nego što bi se emitovalo da nisam postavio ovaj post, i ti ćeš majkati 2 dana pre.
:: Ne shvatam zasto si ovo postavio? Zla je oduvek bilo,i bice ga dok je sveta.Nadam se da ovaj forum nece preci u reviju gadosti... :: :: ::
Ja sam prosao kroz jedan obracun Arellano-Felix(AFO) Tihuanskog kartela za momcima Ismaela Garcie u Mazatlanu.
U Mexiku ti je crime scene spansko selo i mi smo ladno prosli taksijem kroz isto sa jedno dvadesetak izresetanih gangstera oko nas. Sad ne znam da li je to urodjeno ili su godine u vojsci ucinile svoje ali nisam se osecao ne prijatno ili uplaseno. cak na protiv
sto kod nas neko ne pocne da masovno tranzira ljude sa kriminalnom proslosti, kao sto to rade ovi Meksikanci... da ostane samo jedan da drma, a ne 1000 lesinara kao ovde u Srbiji... Kako bi drzava procvetala, a narodne kuhinje bi bile pune proteina iz (neu)mesnih preradjevina... :) https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
Sve je to zbog para, nista drugo , samo ne kapiram toliku alavost imas silne milione, za 3 zivota ne mozes to da potrosis, i onda se ubijaju ti narkokarteli medjusobno radi prevlasti itd.
Kao da ce vecno da zive pa im treba jos i jos i jos i jos...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
normalno je da pocnu da se osecaju kao Bog, i da pocnu tako i da se ponasaju.Ovakve slike ce mnoge odvratiti od pokusaja napada ili mesanja u posao nalogodavcu ove klanice.Plus na to dodaj sitnu boraniju i klince koji se dokazuju, i sve bi uradili samo da preskoce letvicu iznad sebe, ne prezaju ni od cega, jer im je uzor covek koji nalaze ovakve masakre...on u njihovim ocima i jeste Bog, nazalost...
:: Sve je to zbog para, nista drugo , samo ne kapiram toliku alavost :: imas silne milione, za 3 zivota ne mozes to da potrosis, :: i onda se ubijaju ti narkokarteli medjusobno radi prevlasti itd :: :: Kao da ce vecno da zive pa im treba jos i jos i jos i jos.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
AFO je kontrolisao sve strukture u Meksiku, i dzaba sto su Ameri formirali AFO agenciju da im stanu na kraj kad su Meksicke vlasti bile vec na platnom spisku Felix-a i Benjamina.
Sve dok kobne 93-ece nisu cekajuci u zasedi Guzman-a kokli greskom Kardinala Posadas-a na aerodromu u Gvadalahari.
Kardinal je inace bio the archbishop of Guadalajara i broj 2 u celom religijskom lancu Meksika, i tek tada je pocela prava hajka na AFO. Sto je kasnije rezultiralo Benjamin-ovim hapsenjem i Felix-ovim ubistvom.
Poenta: Karteli su toliko jaki da jedino na sta moraju da paze je crkva, jer to je beyond sacred u Meksiku.
Ovde vidite leseve, a momci iz AFO kartela su ostavljali ljudske slagalice po putevima i trgovima Meksika i California-e.
Polako, ljudi, polako - kakva je sad to `americka nacija`? Pre svega
21.09.2011. 20:46
status: user broj poruka: 11012
rec je o dogadjajima u Meksiku. Da li bi u skladu sa time trebalo da budemo precizniji pa da kazemo `meksikca nacija, Meksikanci`? Setimo se samo da su plemena Maje, Inke i Acteci imale (po nasim, savremenim standardima) izuzetno okrutne obicaje: prinosenje zrtvi bogovima podrazumevalo je vadjenje srca istima, vracevi su ta srca jeli, spaljivana su novorodjena deca itd. itd. . Dake, ovo sto sada vidimo na cestama Mexichkim i nije nesto novo i spektakularno ako se posmatra u sirem (kulturalnom) kontekstu.
A sta tek da kazemo za `nas`, to jest Europejce u bukvalnom smislu reci? Ciji su Jasenovac, Ausvic, Dzek Trbosek...? Ko je spevao pesmu koja sadrzi i ovaj stih: ubicemo, zaklacemo ko sa nama nece...?
Pa ja da imam silne milione potrosio bi ih za cas, ali bi ih ulozio u pametne stvari i samo bi se vrtela prva cifra a nul bi bilo minimum 6 xD _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: Sve je to zbog para, nista drugo , samo ne kapiram toliku alavost :: imas silne milione, za 3 zivota ne mozes to da potrosis, :: i onda se ubijaju ti narkokarteli medjusobno radi prevlasti itd :: :: Kao da ce vecno da zive pa im treba jos i jos i jos i jos.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
:: rec je o dogadjajima u Meksiku. Da li bi u skladu sa time trebalo da budemo precizniji pa da kazemo `meksikca nacija, Meksikanci` :: Setimo se samo da su plemena Maje, Inke i Acteci imale (po nasim, savremenim standardima) izuzetno okrutne obicaje: prinosenje zrtvi bogovima podrazumevalo je vadjenje srca istima, vracevi su ta srca jeli, spaljivana su novorodjena deca itd. itd. . Dake, ovo sto sada vidimo na cestama Mexichkim i nije nesto novo i spektakularno ako se posmatra u sirem (kulturalnom) kontekstu :: :: A sta tek da kazemo za `nas`, to jest Europejce u bukvalnom smislu reci? Ciji su Jasenovac, Ausvic, Dzek Trbosek...? Ko je spevao pesmu koja sadrzi i ovaj stih: ubicemo, zaklacemo ko sa nama nece... :: :: ::
Sta kazes nikgo nije ubio a indirektno ubistvo onih koji su konzumirali njegovu trgovinu... A unesrecene porodice koje se loze da ce svoju decu, striceve ili babe i dede (da i njih) da itrgnu iz ralja narkotika...
Treba mu seme zatrti... a ne samo njega suditi... seme zemljace, seme...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: kolju se zbog para ... ko im hebe kevu .. jos malo pa ce biti 50.000 zrtava .. a nama sole pamet za *nic :: :: vidis kako je nas covek kulturan .. prebacio je tolike tone kokaina ..a nikog nije rokno .. i jos hoce da mu sude !!! pa mislim stvarno
Jedni su jadni bedni i slabi da kad god upadnu u problem okrenu se bezanju u drogu (a moze biti i alkohol,kocka...)
A drugi koriste situaciju tih mentalnih picki da iako znaju sta prodaju (kratkotrajnu srecu, dugu patnju i eventualno smrt) , opet to rade.
Narkoman je narkoman ma koliko poznat ili slavan bio, sve to pada u vodu kad je slabo govno od osobe, e sad , zadesilo ga da ima neki talenat ili lep glas, ali picka je i dalje picka...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Za te likove i trenutnu vlast jedino resenje je `APSOLUTNIH 100` !!!
I to vise takvih `slobodnjaka`...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: I narkomanima i dilerima sto se mene tice :: :: Jedni su jadni bedni i slabi da kad god upadnu u problem :: okrenu se bezanju u drogu (a moze biti i alkohol,kocka...) :: :: A drugi koriste situaciju tih mentalnih picki da iako znaju sta prodaju (kratkotrajnu srecu, dugu patnju i eventualno smrt) , opet to rade :: :: Narkoman je narkoman ma koliko poznat ili slavan bio, sve to pada u vodu kad je slabo govno od osobe, e sad , zadesilo ga da ima neki talenat ili lep glas, ali picka je i dalje picka.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
:: Znaci kad probam kokain ili heroin onda smem da imam ovakav stav :: :: Postoji narkoman i postoji povremeni korisnik , znam da ima razlike.. :: :: ali, Sto je teza droga to je manja granic :: jer je nemoguce da si na teskim drogama a da ih samo povremeno koristis, samo kad ti zelis :: :: Inace da , imam stav da treba pobiti narkomane i narko dilere, kome bi bilo zao :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.