postovani pc berzashi, potrebna mi je avionska karta iz bg-a ili peshte za madrid 25. dakle za 2 dana.. na koji nacin bi mogao doci do najbolje cene? kako se placa to? pretpostavljam preko kartice, pa se isprinta karta i onda kad se stigne tamo na aerodrom samo se da ta karta i pasosh jel tako ? nisam nikad leteo ovako.. pre sam kao klinac pa se ni ne secam kako to ide... gledao sam preko wizzair-a u Peshti.. tamo me izadje 220e sa 2 bag-a sto je lepa cena s obzirom da je let za 2 dana zar ne? da uzimam to i da ne razmisljam il jos da cackam? bojim se da sto vise odugovlacim sa kupovinom karte da ce cene ici gore... pa eto ako je neko voljan da pomogne, puno bi mi znacilo! pozdrav!
pepsi malo si okasnio .. avio karta se uzima mesec dana ranije .. a ove verzije last minute su extra skupe .. 200e za wizzair wow ..
da prvo odaberes gde hoces da letis .. kad hoces .. dobijes opcije koji letovi ti odgovaraju .. izabes let i rezervises kartu .. placas vizom .. kad platis dobijes jedan code .. sa tim kodom preko sajta CHEKIRAS kartu - to mozes uraditi samo jednom nakog cega nema nazad .. kada chekiras kartu (let i povratnu ponaosob) dobijas pdf fajl (kartu) koju odstampas .. i odstampas i povratnu .. ako to neuradis vec samo kupis kartu mozes da je chekiras na aerodromu pri cemu placas stampanje (mslm 10e valjda)
Kasno je za neku štednju, ali, što ranije naručiš, manje para keširaš, čak i kod uboga JAT-a, nekad se nabodu neke akcije i popusti. I onda biraš najgluplje termine i vremena polaska koja su najjeftinija jer je najmanja navala.
ma jasno... nije da se cimam sad oko stedenja nego ono, cisto da prodjem sto je jeftinije moguce. Uzeo sam ovu kartu za 220e sa 2 baga.. samo mi nije jasno kako isprintati taj ticket.. malo se gubim oko toga. Dobio sam i confirmation code i sve to ... i na mail ali nigde ne kontam gde je taj ticket bas, tj boarding card da ga isprintam i ne razmisljam dalje..
edit: pronaso :) treba se skinuti sa stranice, otici na svoj account i tamo ima web check-in.. to je to, hvala ljudi!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.