Imao sam ja davno tracker je zivo sra**e veruj mi imaju neki mrtvi mescni freelech,uglavnom tracker ne vredi ni 50 para.Ako hoces imam ja jos jednu pozivnciu za jedan od najboljih 0day trakcera neupordivo bolji od ovga pomenutog,Ako hoces ostavi mail.Pozdrav
Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 Saphire 6850 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
e momci ja skidam sa svih torrenta direktno na ext hdd i sve to stoji po mesec dana da se uploaduje, a komp gasim samo kada nisam kuci i nestane struje pa se ugasi sam hahahah, ne bih dobio ban sigurno, ne bih radio ono sa ratio master itd
ako moze neki invajt za neki tracker sa full speed cisto da i mene bog pogleda malo mail ne00zx@live.com hvala unapred
:: Imao sam ja davno tracker je zivo sra**e veruj mi imaju neki mrtvi mescni freelech,uglavnom tracker ne vredi ni 50 para.Ako hoces imam ja jos jednu pozivnciu za jedan od najboljih 0day trakcera neupordivo bolji od ovga pomenutog,Ako hoces ostavi mail.Pozdra :: :: :: :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 :: Saphire 6850 1gb :: 2x2Gb 1066 Black Dragon :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: ::
Brate, ima li koji traker de nisi pozvan i za koji nemas pozivnicu? Kako li se snalazis, vrag ce ga znati. - Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: @imarkovic posalo sajt je extra nema sta nema :: :: @duqp za koji sadrzaj ti treba tracker :: :: :: :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 :: Saphire 6850 1gb :: 2x2Gb 1066 Black Dragon :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: ::
Pa ovde sam krenuo :) Prvo IPT pa onda malo menjas,pa trejdujes i tako skupis.Ako ti treba neki invite vici secam se dobro i ti si meni davao pozivnice.Pozdrav
Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 Saphire 6850 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
:: Brate, ima li koji traker de nisi pozvan i za koji nemas pozivnicu? Kako li se snalazis, vrag ce ga znati. :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: @imarkovic posalo sajt je extra nema sta nema :: :: :: :: @duqp za koji sadrzaj ti treba tracker :: :: :: :: :: :: :: :: Asus Maximus Rampag :: :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 :: :: Saphire 6850 1gb :: :: 2x2Gb 1066 Black Dragon :: :: Samsung F3 1Tb :: :: SilverStone 500w :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa kad si dobre volje, moze. Koji god da je u pitanju, da ima od svega po malo...da nije varijanta da ima samo film...Znaci, po tvom izboru. gilopile@gmail.com Tnx bro! Pozdrav!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Poslao sam ti uzivaj.Pozdrav Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 Saphire 6850 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
Samo želim da kažem da je RevoTT u poređenju sa Torrentleech sajtom nikakav. Na Revo su me ja mislim banovali bar 5 puta zbog neaktivnosti, toliko sam ga koristio i zadnji nalog su mi ugasili pre jedno pola godine. Pored TL-a stvarno nema potrebe da se cimate za revott. U stvari, nema potrebe da se cimate za bilo koji sajt pored TL-a.
Bakixter, jbg, tek sam sada uhvatio vremena da probam i prijavi: Error: This invitation code is not valid!... Mozda je isteklo od kada si poslao. Moze again man? Naravno, kad se naspavas i ubudic...probudic...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Poslao sam ti uzivaj.Pozdra :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 :: Saphire 6850 1gb :: 2x2Gb 1066 Black Dragon :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.