Sta ima novo od serija, a da je dobro na foru naucne fantastike? Terra Nova nista posebno, a ako je nesto se drugo pojavilo, javite ovde, pa da pogledamo. Pozdrav operator
@Ish Hvala na obavestenju, poznato mi je. Medjutim, tamo nisam nasao ni jedne nove serije od 2011. Filmove vec sve imam, tako da nisam nasao nista novo od trenutka kada si rekao. Ovo sto je navedeno je sve staro, a to sam pogledao. Nesto novo? Posto jako malo spavam, gledam trash filmove da mogu da zaspim .) Nema pomoci od tableta za spavanje. Najbolji su trash filmovi :D operator
Nema od sf serija ništa. Uskoro ce novi nastavci starih. Ni tera nova nije sf vec sta mu vec dodje. Od tako tih bajkovtih horor serija pogledaj ovu mada su tek tri epizode i naizgled je tinejdžerska al je produkcija vrhunska kao i sve ostalo. The Secret Circle http://www.imdb.com/title/tt1837654/
ja koliko znam (a i gledao sam) od novih SF serija izasla je samo sezona broj 4 Torchwood-a ima i ova vec pominjana Terra Nova i to je sve sto se tog zanra tice a da je bas sveze a mozda ima i jos nesto pa ja gresim :)
@Ishmerish Sve sto si naveo vec sam odgledao ili gledam i pratim. Dobra je i V, Fringe, Falling Skies, True Blood. NE mogu da se setim ni jedne druge sa fantasticnim elementima, a da nje vredna paznje zadnjih 5 godina. @toocool Ne gresis, nazalost. Pojavile su se dvije serije sa po jednom epizodom, ali na kineskom sa titlom na kineskom. Jedna je Valter brani Novi Pazar( prava fantastika :D ), a druga je Fidorio( video od sat i po sam skinuo ali nigde ne pise ko ju je kreirao - ujedno su 2 epizode pilot projekta. operator
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.