Ja sam nasao do sada 4611 racuna iz Raiffeissen banke, koji se koriste, a da ni jedan nije blokiran. Iz Hippo 3212, a iz inteze 17419. Najzanimljivije sta su izjavili iz Banke Inteza da su poduzeli posebne mjere. Lazovi, po obicaju. Jos sam ih obavjestio, anonimno, prije 46 dana, a da nisu ni qurcem mrdnuli, po obicaju. Pohvalno je sto je Raiffeissen najbrze odreagovala. Koliko sam obavjesten, samo je 186 kradja bilo u Raiffeissen, dok kod Ineza broj je blizu 15000. Pa sad, dragi moji djecaci i djevojcice, pazite svoje VISA kartice. Kad mi treba kes, ja pravo u banku. Kad se kod nas nauce da zastite sistem, neka se jave. Cak sumnjam na 3-cu iz Inteze, ali dok ne budem imao dokaza, necu ih pljuvati. Samo napominjem, neka policija obrati paznju ko sa 1500e plate kupuje auto od 180 000 e za kes 15.11-tog u BG i ko je kupio kucu za kes od 500 000e sa platom od 1218e.
nije samo nasa zemlja ostecena ima ih dosta.Nema ovo veze da li dizes kes u banci ili preko bankomata.Upal su i u VISA bazu podataka.Kartice se blokiraju iz preventive.Recimo u American express niko jos nije upao.Zasticeni su korisnici banaka u Srbiji dosta,narocito po ovom novom zakonu, od osiguranja kartice pa nadalje.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.