E sad ovako, pazljivo citajte :) Evo je malo tupavo, ali moze da posluzi ako se skupe dovoljno ljudi> https://www.captchatrader.com Dakle ova skripta sa ovog sajta ukucava sama kodove kada nesto downlodujete u jdownloader, e sad zackoljica je u tome, da na sajtu treba kucati kodove da se skupe krediti, ali takodje, ko posalje izmedju korisnika invite i sad ostali korisnici ukucavaju kodove, svim korisnicima koji su povezani inviteom se dodaju krediti :) dakle jedan korsnik ukuca jedan kod i doda se 1 kredit svakom korisniku.....
Ko hoce poslacu 2 invite-a od mene i mog jednog drugara :) mozda moze i dupli nalozi da se prave na sajtu pa jos plus dodatni krediti da se zarade :))
da ima taj addon za jdownloader i da lepo radi. Batalio sam to odavno, torrent mi obavlja posao jbg. I da, ako bassivity cita ovo, mail ti je u qrcu, svaki dan mi stize po par mejlova hotbabes horny itd
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.