Pih nije ovo ništa strašno. Kad se setim svoje mature...gomila seljobera gomila seljanki, svi u pubertetu samo jedno na umu, a to nikako nije prosvesti veče normalno.
Ja sam takođe imao jedno na umu, a to je da što pre zapalim sa mature u Barutanu. Ipak su tada nastupali popularni tada EZrollers.
Većina bagre je tradicionalno završila na Lukasu i ostalim splavovima...
Nikada nisam prežalio onih 6000 što sam dao za Hajat
22.05.2012. 20:11
status: user broj poruka: 1577
Svaki put kada se setim dođe mi da plačem. Dati 60 evra za jedno veče u kojem sve svi obuku kao na ovim slikama, piješ neko vino koje nije ni prošlo pored vina i slušaš kreštanje tamo neke kvazi pevačice. a ja još mlad i glup pa nisam umeo da se suprotstavim i kažem NE!
Isto ovako je bilo kao i kod mene, obuku se nakaradno, strah te i da pogledaš, uz to su neke došle maltene gole. Onda se neki ponapijaju kao stoke, neki se glupiraju, a neki ne ispuštaju digitalac iz ruku, maltene slikaju dezen salveta koji je tamo bio. A onda svi onako smoreni i mrtvi pijani odu na Lukas ili neki drugi splav (čitaj rupčaga ili jama) i tu se napiju do tačke trovanja alkoholom. U suštini ovo što je pajsgudgud rekao, to ja potvrđujem i malo dodajem. Zamalo da zaboravim, dodajte i seljačke nokte od jedno 10-ak centimetara u nekoj drečavoj boji koji koštaju kao 1 štap RAM-a i sve vam je jasno.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.