1.Stalez su ljudi koji krvavo rade u svim strukama [ Inzenjeri,Rudari,Programeri,Menadzeri,Mehanicari,Moleri...]
2.Stalez su ljudi koji ne rade nista a zive lepo.
Iz drugog staleza pocinju i zavrsavaju se sve anomalije.To su ljudi kojima su roditelji na kojekakve fore ,zardili novac i oni su silni.U tom stalezu ljudi su izgubili sve tradicionalne vrednosti,zato sto sve mogu da kupe sa novcem.Njih interesuje samo bahati zivot,provod i trosenje tudjeg novca. Takve osobe koje idu na te zurke su iz 2.staleza. To je i vrsta prirodne selekcije,mora jedno drustvo da se procisti od anomalija da bi napredovalo. Samo se nadam da ih je malo.
Ne mi smo definitivno izgubili vise svaki smisao postojanja... Koji su ovo bolesnici to je neverovatno! Ponekad se i radujem nekom smaku sveta,atomskom ratu i slicno... I ne bi mi bilo zao da i ja umrem samo da se istrebe ovi paraziti i maligni tumori...
Suvise lako se palite, a ne citate dovoljno pazljivo.
09.06.2012. 22:13
status: user broj poruka: 11012
``Cilj igre je ostati nezaražen, a koja je osoba zaražena, na kraju ne sazna nijedan od učesnika?!`` Ha, ha, ha! CILJ igre?! Cilj igre je da se nesto pojebe a da bude dzabaka i na brzaka...
To me podseti na jednog mog drugara koji je, tokom tuce u kafani, dobio stolicu po glavi i iznesvestio se. Kada je, sutradan, dosao sebi i sastao se sa starim drustvom, besno je izjavio sledece:
``Nisam video ko me je tresnuo ali CIM ga budem video, neka je ovoliki, ovoliki ili...ovoliki...bum, tras po pitchci - rasturicu ga...`` Dugo mu nije bilo jasno zbog cega smo popadali od smeha...
1 bilo je dvadesetak osoba 2 samo je jedna zarazena 3 od tih dvadesetak niko nije znao ko je ta osoba (osim nje same) iz ovih premisa sledi da neko mora da zna ko je ta osoba, ali taj ko zna nije u skupu od tih dvadesetak a to znaci da je neko sve to organizovao a to znaci da neko uzima novac za takvu ludoriju kako se ja toga nisam setio prvi?
i to mi je palo na pamet: svi spominju samo HIV. a trichomonas, candida, treponema, HPV... nista nije lepse od cinjenice da sve to moze da ide zajedno sa lentivirusom bez ikakvog problema xe, xe, xe
To znaci da si surovo svestan situacije/drustva koje nas okruzuje i gusi. Generalno situacija je zahvatila globalne razmere,citavu planetu stim sto je nasa zemlja mala a previse se sljama nagomilalo i sve vise i vise ce toga biti.Kod nas se u daleko vecoj meri to oseti. Oni pametni su to skapirali mnogo ranije pa su pobegli iz drzave i zasnovali porodice u nekim civilizovanijim mestima i zdravijim okruzenjima. Oni koji su ostali ce i dalje osecati posledice sistema koji sve vise potiskuje i zraci i ono malo preostalo normalnog sveta koji jos uvek cene prave moralne vrednosti!
Sve sto si rekao kao da je iz mojih usta izaslo.Prosto sam se najezio!
@vladats Treba svima da bude jasno da je doslo do velike degradacije samog drustva. Da bi individua bila kvalitetna ona mora da nosi neke osnovne gene koji ce je takvom ciniti. Ovde je rec o bio hemiji!Rec je o genetskoj strukturi. Da bi drustvo bilo kvalitetno isto to drustvo mora da sacinjava skup individua kvalitetnog genetskog sklopa. Cuo si za Arijevsku rasu.Nije Hitler bas bio toliko lud kako su ga predstavljali.On je zapravo bio izuzetno inteligentan i tacno je znao sta radi..Covek je i tad proucavao genetiku i radio na tome da napravi novu rasu super ljudi..
Evo ti primer genetske degradacije.. Vidjas svakodnevno pse na ulici tzv kalamunje.One se pare izmedju sebe..Kako koje koleno dolazi psi su sve vise izdegenisani ,fizicki degradirani kao i mentalno (inteligencija) .Onda dolazi do incesta gde se proces jos ubrzanijim tokom odvija.. Nemoj misliti da kod ljudi incest ne postoji.Veruj mi da postoji i sve se u vecoj meri ispoljava javno. Hrvati su npr podneli zahtev da se donese zakon da incest bude normalna stvar!
Zadrzimo se i dalje na genima..Ovaj put predjimo na ljude..
Da nebi previse isao daleko reci mi samo jednu stvar.Kad je od dva nekvalitetna coveka ispalo kvalitetno dete?I kao takvi,nekvalitetni kad se razviju noseci odredjene gene,nivo i kulturu iz kuce sire dalje svoj otrov i spajaju se sa svojom klasom.. Kad si video da je pametan,kulturan covek koji zna za manire i cija percepcija nije na niskom stupnju funkcionalnosti bude sa nekom licnoscu koja je ispod njegovog nivoa?Odgovor je nikad. Svako od nas trazi sebi ravnu osobu.Fizicka privlacnost je samo pokretac cele price ali u okviru *srodne duse* zapravo je najbitniji faktor mentalni sklop!
Drustvo je uvek bilo podeljeno na slojeve ali se uvek i znalo gde je cije mesto. Razlika je sto je sad situacija obrnuta.Danas se ceni i postuje sve sto je lose,totalno obrnut ,nakaradan sistem vrednosti. E obzirom da je `vlast` kod takvih ljudi na nacin koji si vec objasnio krug se siri sve vise jer oni funkcionisu na svojim frekvencijama i traze sebi svoje idealne mere..Sve to povlaci opet genetsku degradaciju i dolazimo do toga da imamo sve vise losih ljudi,sljama a sve manje onih kvalitetnih.
:: Ne mi smo definitivno izgubili vise svaki smisao postojanja... Koji su ovo bolesnici to je neverovatno! Ponekad se i radujem nekom smaku sveta,atomskom ratu i slicno... I ne bi mi bilo zao da i ja umrem samo da se istrebe ovi paraziti i maligni tumori.. :: :: ::
Kad neki Ratni profiter- Tajkun naguzi pevacicu turbo-folk muzike u startu su vece sanse da to dete,nece imati isti mentalni sklop kao njegovi vrsnjaci kojima su roditelji recimo prosvetni radnici. Beda i siromastvo naseg drustva potice iz nase neobrazovanosti,laznog morala i okretanja ledja pravoslavlju. Ne moze jedno drustvo biti materjalno bogato ako nije mentalno zdravo.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.