realno retko ko kupuje frikom samo nostalgicari resto nestle jer kvalitet nestle je poznat po evropi dok ovo smece samo mi uzimamo a da ne pricam sto su ga uzeli hrvati
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Pošalji email proizvodjaču sladoleda, natovari ih da vecu neprijatnost u zivotu nisi doziveo, tra la la, da si ti njihov lojalni kupac vec godinama i da si se razocarao totalno trt mrt i vrlo verovatno da ces dobiti kompletan asortiman paket-2-3 na gajbu.
to je maksimum sto moze da izvucs iz situacije.
Sve ostalo je samo nerviranje, dizanje pritiska i gubljenje vremena
Ovo je jos jedan dokaz da smo ciganija i da cemo biti ciganija. To je to nema sta tu da se komentarise. Na ovim sitnicana se vidi koja smo ciganstija..
:: :: realno retko ko kupuje frikom samo nostalgicari resto nestle jer kvalitet nestle je poznat po evropi dok ovo smece samo mi uzimamo a da ne pricam sto su ga uzeli hrvat :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: ::
:: Pošalji email proizvodjaču sladoleda, natovari ih da vecu neprijatnost u zivotu nisi doziveo, tra la la, da si ti njihov lojalni kupac vec godinama i da si se razocarao totalno trt mrt i vrlo verovatno da ces dobiti kompletan asortiman paket-2-3 na gajbu :: :: to je maksimum sto moze da izvucs iz situacije :: :: Sve ostalo je samo nerviranje, dizanje pritiska i gubljenje vremen :: :: Devize devize bonda elem :: ::
:: Skomi mudro zbori, baci pismo sa slikama :: uvredjen si povrdjen si, :: garant dobijas neki paket sladoleda na kucnu adresu, ali to je to i to je sve :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ma neka ga jedu oni. Ja vise frikom u zivotu necu da kupim ali nista od njih.
:: Skomi mudro zbori, baci pismo sa slikama :: uvredjen si povrdjen si, :: garant dobijas neki paket sladoleda na kucnu adresu, ali to je to i to je sve :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ne razumem zasto se povlaci sad prica o tome dal da se uzima domace ili strano
29.06.2012. 10:11
status: user broj poruka: 6876
Jedan sladoled pa sta?Koliko si pojeo Frikom sladoleda do sad u zivotu?I koji je ovaj pored da ne valja?Mada i to je diskutabilno dal je domace,jel je Frikom u vlasnistvu Hrvata.
Elem,ova prica nikad domace nas je (jednim delom)i dovela dovde,uz naravno konstataciju manekencica na mestu predsednika da Evropa nema alternativu.Zato danas u Srbiji rade samo strane banke koje sistematski pljcackaju narod,od industrije ne radi nishta,od ogromnog potencijala u poljoprivredi nula.Ma samo pogledamo recimo Rumuniju i Bugarsku i sve je jasno,polako dolazimo i mi u taj bezdan,samo sto njih nisu ucenjivali kao nas. I drugo,u cemu je problem sto su Frikom kupili Hrvati?Ulozili su ljudi lovu i dobili sta su trazili,biznis je biznis,e sad to sto ocigledno mnogima smeta(aludiraujuci na nacionalisticke stavove)to je vec za lekara.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ko zna sta sve guraju u taj sladoled.... Bolje da ni ne zamsljam.
:: I tebi je kao sad do njihovog sladoleda.? I ti bi jos i paket..? Da,da sad se vidi koja smo mi... ... .. :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me? :: ::
Re: Ne razumem zasto se povlaci sad prica o tome dal da se uzima domace ili strano
29.06.2012. 10:19
status: user broj poruka: 2929
PA nista samo moguce trovanje i nista vise. Zamisli da neko dete pojede ovo i da navuce neko djubre u organizam? OD najbezazlenijuih stvari kji se mogui desiti konzumiranjem ovakvog sladoleda na letnjoj vrucini kao sto je trovanje hranom pa sve do veoma ozbiljnih infekcija. Pa nista samo muva napljuje sladoled ti konzumiras i imas srece ako dobijes samo trovanje... Zamisli jos malo dete ako pojede ovako nesto ne vidi i pojede...
:: Jedan sladoled pa sta?Koliko si pojeo Frikom sladoleda do sad u zivotu?I koji je ovaj pored da ne valja?Mada i to je diskutabilno dal je domace,jel je Frikom u vlasnistvu Hrvata :: :: Elem,ova prica nikad domace nas je (jednim delom)i dovela dovde,uz naravno konstataciju manekencica na mestu predsednika da Evropa nema alternativu.Zato danas u Srbiji rade samo strane banke koje sistematski pljcackaju narod,od industrije ne radi nishta,od ogromnog potencijala u poljoprivredi nula.Ma samo pogledamo recimo Rumuniju i Bugarsku i sve je jasno,polako dolazimo i mi u taj bezdan,samo sto njih nisu ucenjivali kao nas :: I drugo,u cemu je problem sto su Frikom kupili Hrvati?Ulozili su ljudi lovu i dobili sta su trazili,biznis je biznis,e sad to sto ocigledno mnogima smeta(aludiraujuci na nacionalisticke stavove)to je vec za lekara :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Jaka stvar, šta sam sve viđao u flašama piva pa ništa. Nalaze ljudi staklo u bigmeku usred Amerike i miševe u zapakovanom pecivu, dešava se svuda gde je masovna proizvodnja, isplatiš odštetu i praviš dalje.
zar je bitno dex? sigurno ga je bacio u kantu i nastavio dalje, nije ga zanimalo, ogadio mu se sladoled, i meni bi u tom trenutku.. ali desava se to nazalost.. desilo se i u hrvatskoj da je njihova poznata cokolada bila prepuna crvi, desilo se meni da uzmem FAVOLA pistace u svakoj jebenoj ljusci je bio CRV, desilo mi se i nesto jos odvratnije, kad sam kuvao brokoli, skuvao sam GUSENICU hahah i jos krenuo da je jedem onako zilavu zelenu, kad sam ispljunuo zgadio mi se i brokoli i zivot zatim na bogosloviji onaj GoodFood pljeskavice pizze i palacinke, znam dosta ljudi koji kupuju tamo i svaki od njih je bar jednom video misha iza radnika kako setka po stolariji.. prljavo.. juce smo bili u prodavnici devojka i ja, IDEA, htela je da kupi neko vakumirano meso, pogledala slucajno na datumu isteka roka i za sve pakete je stajao danasnji datum, naravno nije kupila.. ne znam samo koliko sam puta kupio cokoladu milka izaslu iz roka, sva onako posvetlela koje sam bacio.. ko kaze da cokolada moze da se pokvari? Ma cokolada se ne kvari nikad.. uzegao cips chipsy, SNICKERS TVRD KAO KAMEN.. onaj chipsy pomfrit sa kecapom koji bi uvek trebao da je svez, jeo sam ga konstantno jedno 3 meseca mislieci da je to taj ukus a onda sam probao SVEZ, ODUSEVIO SAM SE kao da je ne znam sta.. sta reci jos a ne zaplakati, ne moze vise covek da se seti.. najgore je sto su krenuli da izmisljaju mleko bez laktoze, sa 0.5, 1.6, 2.8, 3.2% mlecne masti, dijetalni majonez, majonez bez jaja, posni, blabla, ti proizvodi su upropastili sve.. degradacija svaga.. koka kola bez secera, ZERO, saharin, UZAS!
:: Samo jedno pitanje, da li si na licu mesta prodavcu pokazao sladoled i trazio drugi :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
djoko, nije poenta u jednom jebenom sladoledu.. znas kako kazu, jedna zadovoljna musterija prosiri svoje zadovoljstvo 10-oro ljudi, a nezadovoljna na 100 ljudi
:: I cao,msm svasta,zbog jebenog sladoleda od 120 dinara,dize se sto bi narod rekao ucka i bucka :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.