Hackulous više ne radi - piraterija na iOS-u pod znakom pitanja
STRANA 1 OD 1
mkukic
Hackulous više ne radi - piraterija na iOS-u pod znakom pitanja
01.01.2013. 13:47
T51078
status: user broj poruka: 2591
Bice povuci, a i malo mi ga potegni... Ma nije ni malo smesno, i sam sam korisnik iPhone-a...
http://goo.gl/QhQkC **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nista... Kolektivan prelazak na Android... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ono sto je piratebay za torrente to vam je hackulo za apps kod iphone .Verovatno menjaju server ili ga doteruju.Meni je ios 4.2.1 i instalus 4 imao sam dosta problema prosle godine i svaki put su nesto ubacivali tako da dajte malo vremena..
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: meni prijavljuje `outdated version` mozda ipak izadje neka novija verzija... :: :: ::
Bas steta... Nadao sam se da je ono `nejasno saopstenje` ipak pogresno protumaceno, ali sta je tu je... Ugaseno je jedno fantasticno i sveobuhvatno resenje za iOS aplikacije, ali kao sto su vec rekli kolege forumasi, ima alternativa, mozda ce morati malo vise da se kopa sada, ali opet verujem da ce u skorijoj buducnosti biti napravljena adekvatna zamena... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ne mogu nigde da nadjem objasnjenje, zasto mi kad insaliram preko appcake izbacuje mi ipa install failed, sve mi objasnjava da preko ifile prebacim download file iz appcake u instalous, ali u instalous ne mogu da udjem? Jel imate vi neko resenje? A sa vshare mnogo sporo ide sve jos nisam pokusavao da skidam odatle....
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.