Koliko sam video ovakva tema nije pokrenuta, a na drugim forumima sam primetio da je naisla na lep odziv...
Tako da evo mog desktop-a:
http://img843.imageshack.us/img843/2498/desktopact.png **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
@Stripy Izgled vaseg desktopa... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ja nisam nasao tu temu, a ako stvarno postoji, ja se onda izvinjavam i neka admini obrisu ovu... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Desktop ikone su rasporedjene u dve dvostruke uspravne grupe (sa leve i desne strane wallpaper-a) i u dve horizontalne kolone (jedna ispod, jedna iznad wallpaper-a).
Konacno jos jedan desktop... :) Ne znam zasto se ostali `boje` da okace slike... Nista strasno... Ideja je samo da vidimo razne ideje, mozda neko vidi bas neku temu koja mu se dopada i koju bi koristio, ali ne zna gde da je nadje, ili neki zanimljiv wallpaper... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Dobro... Jedino sam ja na Linux-u ovde... :) Najvise `sedmica`, ali ima i par `osmica`... :)
@Razorman Covece koliko ti to hardova/particija imas? I to se skroz popunjeno... Desktop izgleda kao AppStore, tj. GameStore :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ma imam 4 harda, 3 od 1tb jedan od 2tb(xxx hd sadrzaj) :) ostalo games i bluray filmovi ... C mi je ssd samo za dotu 2 i dotu 1, game store kad neko dodje da bira sta mu se igra :D
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.