Заборавио сам да додам да неће Nvidia због овога изгубити неке огромне паре нити ће банкротирати, већ мислим да је ово једна тотално беспотребна, неупотребљива а уједно и скупа конзола коју нико нормалан неће купити. Поздрав и лаку ноћ!
A mozda i nije... Imaju proizvod koji je skup za ostale... Tako da moraju nekako da ga upakuju i negde prodaju...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Није да ми се не свиђа, тачније равнодушан сам потпуно, већ сматрам да је нико нормалан неће купити поред Xbox 360 или PS3 конзоле, које уједно коштају као и Nvidia а пружају далеко више. Па и са телефоном од ~ 200 евра ћеш моћи да лепо играш Андроид игре, повежеш телефон са телевизором плус разговори, смс...
Gde ti je tu logika kad je ovo portabilna konzola?
Ako si već tom logikom krenuo onda i telefoni su promašaji jer koštaju ko solidne i5 mašine?
Sa Android telefonom od 200 evra nećeš imati prvo tu grafiku, drugo nećeš imati toliki ekran i treće nećeš imati taj komfor sa gamepadom jer će ti prsti blokirati pola ekrana. __________________ Scourge of PCBerza
:: Није да ми се не свиђа, тачније равнодушан сам потпуно, већ сматрам да је нико нормалан неће купити поред Xbox 360 или PS3 конзоле, које уједно коштају као и Nvidia а пружају далеко више. Па и са телефоном од ~ 200 евра ћеш моћи да лепо играш Андроид игре, повежеш телефон са телевизором плус разговори, смс.. :: ::
Ali sama konzola je odvratna. Bolje da je taj ekran integrisan u sam dzojpad (PSP, WiiU...itd. - starije handheld konzole), nego ovako na preklop. Ionako bi igrac koristio levu i desnu ruku za dugmice koji pripadaju istim stranama. Ovo, otvori, zaboravis, sednes i krc. Jos gore zaspis i okrenes se preko otvorenog cuda. Cak bi bilo bolje, pored toga sto je ekran implementiran direktno u konzolu (PSP), da ima mogucnost nagiba prema korisniku, do odredjenog ugla. Tipa par stepeni, zbog ugla prema kojima drze ruke u odnosu na handheld.
Cak i ovaj deo sto ima drzaje za ostatak prstiju (siljke na dnu dzojpeda) nije ni potreban. Bolje da su se drzali nekog monolitnog izgleda. Malo doradjenog da stvarno podrzava funkcije i sve dugmice jednog PS/XBOX gamepada. Ovako mi je nekako bezveze sto se tice dizajna. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
Pa i ovde mozes da mrdas ekran malo gore ili dole da podesis kako ti odgovara. Tamo ti je ekran malecak, a ovde je bogme skoro duplo veci. Tamo su dugmici zbijeni i mali , ovde je ko pravi veliki dzojped sto se tice kontrola. Ova konzola ce imati mnogo vecu snagu i vece preformanse u odnosu na one malecke.
Ko sta voli nek izvoli, ja inace ne gotivim te male prdavce ali ima ko voli.
Neko rece u komentarima: `No one wants to carry around a dedicated handheld system anymore` i sasvim je u pravu.. Daleko od toga da je losa spravica, ali je okasnila jedno 10 godina. Pritom celih 100$ skuplji od PS Vite.
Ovde barem možeš i free igre sa Android marketa da igraš + možeš da streamuješ igre sa PC-a. Shodno tome i veća cena. __________________ Scourge of PCBerza
:: Neko rece u komentarima: `No one wants to carry around a dedicated handheld system anymore` i sasvim je u pravu.. Daleko od toga da je losa spravica, ali je okasnila jedno 10 godina. Pritom celih 100$ skuplji od PS Vite :: ::
Ne mislim na mrdanje ekrana kao sto je na ovome. Ovo je jednostavno glupavi preklop, pa ce se desiti da se slomi. sto ce neko da sedne ili da se okrene pri spavanju. Nesto kako kod mobilnog telefona. Jednostavno taj preklop im nije trebao. a drugo, to je handheld, znaci treba da ga nosis. I trebali su da mu promene dizajn, da se uklopi u monolitni fazon. To je svaka portabl konzola imala. Od Gejboja do sadasnje PSVite. Bio veci ili manji, jednostavno si mogao da poneses. Ovo je bukvalno kao da sam uzeo neki X360 gamepad vecih dimenzija i na njega zalepio sarke na koje sam zalepio neki telefon sa 5 inca displejom. Jedino ovo da nosis ako imas army pantalone, pa u dzepu sa strane. Dobro, u njima mozes da poneses i PSone. :)
Ovo je veliki fail sto se tice dizajna, koji ukljucuje prakticnost.
:: Dizajn je stvar ukusa, kako kome, dakle nebitno :: :: Pa i ovde mozes da mrdas ekran malo gore ili dole da podesis kako ti odgovara :: Tamo ti je ekran malecak, a ovde je bogme skoro duplo veci :: Tamo su dugmici zbijeni i mali , ovde je ko pravi veliki dzojped sto se tice kontrola :: Ova konzola ce imati mnogo vecu snagu i vece preformanse :: u odnosu na one malecke :: :: Ko sta voli nek izvoli, :: ja inace ne gotivim te male prdavce ali ima ko voli :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
:: Ovde barem možeš i free igre sa Android marketa da igraš + možeš da streamuješ igre sa PC-a. Shodno tome i veća cena :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Neko rece u komentarima: `No one wants to carry around a dedicated handheld system anymore` i sasvim je u pravu.. Daleko od toga da je losa spravica, ali je okasnila jedno 10 godina. Pritom celih 100$ skuplji od PS Vite :: :: :: ::
Ljudi uglavnom kupuju telefone na osnovu izgleda i gledaju neke 3d testove kao da mozes ne znam ti ja sta sa tim telefonom ja sam igrao igrice na tablet od 5 inca i bio mi je sranje za igrice i klipove a pretraga na internetu tek zivo sranje pa sam ga prodao sad imam ipad 3 gde mogu ko covek da gledam klipove,slikam snimam,slusam muziku a 90 posto njih koriste telefon za javljanje i poruke a daju po 500e za telefon to je isto kao kad bi ljudi kupovali gtx titan zato sto je lepa kartica a kompjuter koriste za gledanje youtube klipova i drustvene mreze :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Ima telefone sa boljim HW od ovog koji je u nvidia konzoli. Imas i mnogo konfornije joypad-e namenjene za smart telefone i tablete koji rade preko BT. A mozes i da povezes na TV pa da te igre igras na vecem ekranu sa sve poslednjom verzijom androida.
Licno i ja smatram da ovo nece doziveti uspeh, mali je manevarski prostor, pored `regularnih` kozola i PS Vita...Jesnotavno ljudi ce se ili zabaviti na telefonu i prekratiti vremen u delovima dana dok cekaju prevoz, u rednu negde itd...nego da vadi iz tasne SHILED...a klicni ce pre da uzmu neki nitendo wii ili PS3-xbox ili PC ako su hardcore gejmeri...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Gde ti je tu logika kad je ovo portabilna konzola? :: :: Ako si već tom logikom krenuo onda i telefoni su promašaji jer koštaju ko solidne i5 mašine :: :: Sa Android telefonom od 200 evra nećeš imati prvo tu grafiku, drugo nećeš imati toliki ekran i treće nećeš imati taj komfor sa gamepadom jer će ti prsti blokirati pola ekrana :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Није да ми се не свиђа, тачније равнодушан сам потпуно, већ сматрам да је нико нормалан неће купити поред Xbox 360 или PS3 конзоле, које уједно коштају као и Nvidia а пружају далеко више. Па и са телефоном од ~ 200 евра ћеш моћи да лепо играш Андроид игре, повежеш телефон са телевизором плус разговори, смс.. :: :: :: ::
Нисам стигао раније да одговорим па ево неких мојих размишљања: 1. За кућно играње дефинитивно није јер нема шта да тражи поред нормалних конзола. 2. За путовање може да прође али опет нема шта да тражи поред PS Vite i Nintenda 3DS који су још и јефтинији а игре које постоје за њих да и не помињем, јесте да за Андроид има доста бесплатних али ако поредимо Temple Run са играма попут неке из серијала Donkey Kong или The Legend of Zelda за Nintendo 3DS као и десетине игрица за PS Vitа које су такође неупоредиве са играма за Андроид, онда је ваљда сваком јасно да се неће од ње хлеба најести. 3. Нисам мислио да ће бити промашај године пошто вероватно и нису уложене неке велике паре у њен развој, боље да сам тему насловио са `Још једна беспотребна ствар, уједно и прескупа`. За крај, потпуно ми је небитно да ли ће продати 10000000 конзола или 10, само сам са вама поделио вест и нека своја размишљања. Поздрав!
Sve što ste naveli, znači, ali, ne znamo da li će baš to biti presudno za (ne)uspeh, a pogotovo, šta je u stvari (ne)uspeh tj. kolika prodaja. Ono što je ovlaš dotaknuto - dostupnost, atraktivnost i brojnost naslova i igara. Mada sam tu za sada pesimista, ipak, nagli razvoj i dostupnost (besplatnih) igara mogao bi da ovoj ili konzoli naslednici otvori perspektive. Prvi se mačići ionako bacaju u vodu. To što su android market igre tupave za sada, ograničenje je koje je uslovljavao hardver i rezolucija, što je, kako vidimo, naglo nestalo tj. nestaje.
Budale računaju na sreću.
:: Нисам стигао раније да одговорим па ево неких мојих размишљања :: 1. За кућно играње дефинитивно није јер нема шта да тражи поред нормалних конзола :: 2. За путовање може да прође али опет нема шта да тражи поред PS Vite i Nintenda 3DS који су још и јефтинији а игре које постоје за њих да и не помињем, јесте да за Андроид има доста бесплатних али ако поредимо Temple Run са играма попут неке из серијала Donkey Kong или The Legend of Zelda за Nintendo 3DS као и десетине игрица за PS Vitа које су такође неупоредиве са играма за Андроид, онда је ваљда сваком јасно да се неће од ње хлеба најести :: 3. Нисам мислио да ће бити промашај године пошто вероватно и нису уложене неке велике паре у њен развој, боље да сам тему насловио са `Још једна беспотребна ствар, уједно и прескупа` :: За крај, потпуно ми је небитно да ли ће продати 10000000 конзола или 10, само сам са вама поделио вест и нека своја размишљања. Поздрав :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.