Gvozden Petak, 15. 02. 2013. 11:42h neregistrovan korisnik Хвала Гуглу, хвала вам свима, ја сам неизмерно срећан због овога! Радим као чувар у једној страној фирми и јутрос када сам видео на рачунару наше опанке и шљиве нисам могао да верујем. Појурио сам да укључим рачунаре у канцеларијама у приземљу и на свима су биле шљиве кад се оде на интернет. И опанци! Лозинке знам јер ми их запослени дају па неће ни да се љуте кад у понедељак дођу на посао а рачунари укључени. Надам се да ће и тада бити на Гуглу наша обележја, ред је да и они виде. Ово пишем са рачунара директора кадровске службе а стално ми искачу неки прозори, хот чет, онли тинејџ па ћу да скратим. Отићи ћу сада на спрат да проверим да ли и на осталим рачунарима има шљива и опанака па ћу вам јавити. Једино не знам код генералног директора, он има рачунар на немачком јер не зна енглески па да ли су и тамо опанци можда или нека немачка народна обућа? Мада, није данас њихов дан за Гугл. Ето, још једном да вас све поздравим и пожелим све најбоље у Новој години.
Ја само да се јавим јер сам обишао и спрат у фирми. Мислим, ишао сам у редовни обилазак (да не помислите да не радим свој посао) а и да проверим на рачунарима да ли је и тамо на Гуглу пуно шљива и опанака. И свуда је постављен наш знак а мени срце пуно! Имао сам проблем у канцеларији маркетинга јер је тамо свима хомпејџ фејсбук профил па сам не својом вољом мало гледао слике с мора и слично од колегиница па тек онда куцао Гугл. Све сам оставио укључено, рекао ми је синовац факултелија да рачунар не вуче много струје, питао сам га лично. Ето још једном да вас све поздравим и пожелим нам срећу
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.