Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Debeli ,idem tvojim stopama :))) Warning!
STRANA 1 OD 4  
SkyFire Debeli ,idem tvojim stopama :))) Warning! 04.06.2013. 18:20 T53329

status: user
broj poruka: 18472
Salu na stranu ima debeli dobrih i korisnih tema..Samo kad bi jos suzbio taj bes i potencijalnu mrznju bio bi kao casa :)))

Elem,neki od nas znaju,kapiraju a neki mozda i ne!Nije teorija zavere vec realnost i to sad u javnom obliku!

Ovo je samo delic svega od celokupne masinerije kojom upravljaju oni koji pokusavaju da ovladaju masovonom manipulacijom naroda kao krajnjim ciljem smanjenjem broja i konacno unistenjem ljudske rase ..Illuminati?Poznato nekom?Mislite o tome,naravno kad imate vremena za te stvari..

http://www.vestinet.rs/tema-dana/lezbejka-masa-gesen-nas-krajnji-cilj-je-razaranje-i-unistenje-porodice

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb A onda ja kad okacim temu 04.06.2013. 18:28 #496211

broj poruka: 6876
Koja na saljiv nacin opisuje stanje lgbt(bolesnika)populacije,operator mi brise temu.Kao vredjam ljudska prava i ljudsku(njihovu)licnost.

A njihov pride i javno iznosenje gadosti ne vredjaju moju licnost?

A na netu gde god odem radi sportskih vesti,a da nije sajt koji se odnosi samo na sport,iskacu oni odma.

Sutra ce zbog ovoga da me hapse,nista nije iskljuceno.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

ilicstefan re 04.06.2013. 18:32 #496212

broj poruka: 1577
Smanjenje broja ljudi na planeti, da. Uništenje ljudske rase, ne.

Kime će onda da vladaju ako unište ljude? Koliko sam informisan njihov ultimativni cilje je smanjenje populacije na prigodan broj kojim će moći da vladaju kako im se svidi i koji će moći normalno da živi na planeti u trenutnim uslovima jer `oni` misle da je planeta trenutno prenaseljena.

Takođe koliko sam informisan, žele da unište bilo kakav trag nečistoće, tj. svi ljudi koji imaju neizlečivu bolest, predispoziciju za neku bolest, urođenu manu ili nešto drugo što ne pogoduje `njima` moraju da nestanu.

Šta je tu istina, niko ne zna sa sigurnošću, ovo su samo nagađanja.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

vladats 47.835 lajkova ... 04.06.2013. 18:32 #496213

broj poruka: 4537

Zanemeo sam.
Ne znam sta u ovom trenutku ni da kazem a da moj post ne izbrise admin.

Mogu samo da citiram jednu recenicu: ` arbeit must frei `
Onaj ko je rekao to,gledao je u buducnost.

Toliko.

toothless Tako je počeo i Pol Pot... 04.06.2013. 18:35 #496214

broj poruka: 3241
Prvo ukidanje porodice, nema više mama i ostale gluposti nego samo brat broj 1,2,3,...
Pa onda ide pravljenje paravojnih formacija tinejdžera koj imaju ovlašćenje da ubiju svakoga ko pokaže osećanja ili bliskost sa nekadašnjim članovima rasformirane porodice. Onda sledi spaljivanje knjiga, ukidanje titula, ukidanje gradova jer svi idu na selo da rade na pirinčanim poljima za jedan obrok dnevno, ubijanje svih pametnih ljudi, pa onda naređenje da se pobiju svi ljudi koji nose naočare jer deluju pametnije od ostalih,... milina jedna, inovativnosti nikad kraja. :)

@IlicStefan: Pa Hitler je prvi dobio tu ideju i započeo njeno ostvarenje, a Ameri su mu ukrali ideju...
http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

SkyFire Logicno zapazanje ali.. 04.06.2013. 18:38 #496215

@ilicstefan

O da prijatelju,radi se i o istrbljenju ljudske rase..
Samo ce odabrani ostati ,oni koji vec sad saradjuju sa odredjenim etintetima ..

Cak i da se fizicki ne unisti ljudska rasa vratice se robovlasnicki sistem ali u onom primitivnom obliku a to je isto kao da i ne postojis jer je covek bez slobode kao i bez zivota!

Nece mozda bukvalno sve istrebiti ali ce se napraviti plodno tle za neke buduce poduhvate..
Ne bih presiroko da pricam o ovom ali sam dosta upoznat..
Kad bi poceo da pisem siguran sam da bi mnogi mislili da sam poludeo..

P.S.Ovo je plan,koliko ce im to uspeti i koliko ce da traje sistematsko unistavanje covecanstva to je jako diskutabilno!

@toothless

Nisu Ameri ukrali vec su samo nastavili ..Nacisti i dalje zive kroz Amerikance jer je veliki broj njih i prebace u Ameriku!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Blueberry Re: .... 04.06.2013. 18:42 #496216

broj poruka: 1272

Sto bi neko mislio da si poludeo...

Pa globalna dominacija je osnovna teznja svakog visokorazvijenog drustva...i jedan od postulata neokapitalizma...

Jos kad se pocne udarati po stubovima svega onoga sto nas cini ljudima...

SkyFire ... 04.06.2013. 18:45 #496217

Ide to malo sire,ume da zaboli glava veruj mi..
Nisu to ciste stvari a previse ima informacija..Mi smo sa razlogom ljudi i sa razlogom tako prihvatamo informacije ,mali je broj ljudi koji moze da vidi nesto sire iznad toga,da kazem da cita zivot izmedju redova i da to poveze u misaonu celinu!

Reci cu samo jedno,we are not alone :)

Superior Technology

toothless Jesu ukrali ideju... 04.06.2013. 18:46 #496218

Kidnapovali su Nemačke naučnike i primorali ih da nastave da rade za njih na istim projektima, samo u još širem spektru, počevši od Openhajmera pa do Mengelea. Nemačka jeste danas ekonomski jaka ali nema ni traga od nekada ponosne `superiorne rase`. Amerika može u svakom trenutku da finansijski uništi Nemačku jer ih drži u šaci od II Svetskog rata. Ista priča je i sa nekada ponosnim Japanom koji je posle poraza od Amerike postao američka `kučka`...

Evo primera eksperimenata stvaranja `superiorne` arijevske rase:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/75442/Nacisticki-doktor-Jozef-Mengele-stvorio-grad-blizanaca-u-Brazilu

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Simon72 ... 04.06.2013. 18:50 #496219

broj poruka: 2799
Pa zar nije lakse da kad vidimo da nam se nešto ne dopada da ne obracamo pažnju na to.Ovo nebi ni vido da ne idem po raznim forumima gde se potencira da je ovo bolesno.Pratim vesti a da ne pratim forume nebi ni saznao za ovo kao i vecina drugih.Ovim samo ucestvujete u širenju stvari koji su po vama degustantni.Kažem po vama jer nisam ni procitao šta u tekstu piše nit me interesuje.

SkyFire ... 04.06.2013. 18:50 #496220

@toothles
Ja sam hteo da kazem da ta ideja nikad nije ni zamrla vec je samo nastavila da zivi u jos modernijem izdanju ..Nemacka u ono vreme je isto sto i danas Amerika koja i jeste nacisticka drzava ..

P.S.Jednim delom podrzavam Hitlerovu ideologiju ali samo jednim delom i tice se naucne strane o cistini ljudske civilizacije..

Superior Technology

vladats Demontaza ... 04.06.2013. 18:55 #496221

Ili rastavljanje,porodice,vere,obicaja,se nama desila 90-tih godina proslog veka.
Tesko da ce ovde da prodje ta fora,mada kako smo magarece pameti nista me ne bi cudilo.
Vrlo interesantna stvar se sada desava u jednom od stubova Srpskog drustva u Crkvi.
Kao da postoji neki lobi koji namerno hoce da unisti tu instituciju.
Naravno,svaki dobro informisan covek vidi da su ti mediokriteti,bili u sluzbi DB-a,bivse vlasti.
Ja jesam pristalica ulaska u EU.Ali ako je cena ulaska,demontaza nasih vrednosti,onda cao zdravo.

toothless razumem ja šta ti pokušavaš da kažeš... 04.06.2013. 19:00 #496224

ali su i nacisti i Amerikanci uzeli samo najgore od cele ideje stvaranja `napredne rase`.
Amerika po uređenju, kontroli vlasti i vojnoj doktrini izgleda isto kao nacistička Nemačka, ali brate mili, oni umesto da stvore sebi bolju naciju, oni je unakaziše totalno.
Okrenuli su ideju za 180 stepeni i umesto bolje rase oni stvaraju zombije kojima će isprati mozak i koji će raditi za njih kao mravi. Demokratija u Americi ne postoji jer imaš samo dve partije i koju god da narod `izabere`, sve će biti isto. Planovi koje su zacrtali ljudi koji stvarno vode Ameriku će biti sprovedeni kroz bilo koju od dve političke stranke, ništa se u biti ne menja. Izbori i kampanje su samo farsa za narod, da bi ostali uljuljkani u svoje sofe, ubeđeni da baš njihov kandidat za koga su glasali radi u njihovom interesu. Toliko su u stvari zatupljeni da puni sreće šalju svoju decu da ginu u Iraku, Avganistanu i ostalim p.čkama materinama , ubeđeni da je sve za njihovo dobro i za dobro nacije i države. A Amerika sve dublje tone u ....

EDIT: Od izvornog nacizma je u Americi ostala samo grupa smešnih likova, kao što je ovaj:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/386183/U-nacistickoj-uniformi-dosao-na-sudjenje-za-starateljstvo-nad-svojim-sinom - Adolfom-Hitlerom

:: @toothle
:: Ja sam hteo da kazem da ta ideja nikad nije ni zamrla vec je samo nastavila da zivi u jos modernijem izdanju ..Nemacka u ono vreme je isto sto i danas Amerika koja i jeste nacisticka drzava .
::
:: P.S.Jednim delom podrzavam Hitlerovu ideologiju ali samo jednim delom i tice se naucne strane o cistini ljudske civilizacije.
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
knele88 Toothless 04.06.2013. 19:09 #496226

broj poruka: 451
Pa zar nije najlakse upravljati glupim ili manje pametnim ljudima, kao sto je Crkva i vladajuca klasa svojevremeno radila u srednjem veku.

Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik...

SkyFire Nece Amerika potonuti.. 04.06.2013. 19:18 #496229

Amerika ce biti samo bolje kotrolisana ..
Amerika kao nacija je sve vise nazadnija na mentalnom u kulturoloskom polju a kao takvi su podobniji za manipulaciju..
Kolevka celokupnog sistema koji je razvijen da razbije drustvo i nametne novi poredak nalazi se u Americi .Ko drugi upravlja sistemom nego li masoni tj iluminati!

E sad istaci cu jos jednu cinjenicu koja mozda cini paradox ali je ipak cinjenica
Koliko god da se povecava broj zatucanih i glupih ljudi dodatno ispranih mozgova sa druge strane godinama se podigao nivo svesti kod odredjenog broja ljudi i taj isti procenat ima tendenciju da privuce neke nove i kvalitetne ljude ili da prosvetli one koji bi mogli da se spasu.

Pored celokupne slike koja deluje veoma mracno ovo je ipak na neki nacin svetlo na kraju tunela!

Superior Technology

Blueberry Nije 100% u temi, ali... 04.06.2013. 19:20 #496232

broj poruka: 1272
Manite se Amerike, oni su jedinstveni...

A mi... mi radimo... ovo:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/386235/Peticija-za-Vojvodinu-republiku-do-sada-ima-6000-potpisa
toothless @Knele: Pa po nacističkim metodama nije... 04.06.2013. 19:23 #496234

jer se traži savršenstvo. Uniforme nacističke Nemačke je kreirala Koko Šanel i svaki vojnik je morao da izgleda savršeno. Sama ideja arijevske `čiste` rase po Nemcima je to da svaki Nemac izgleda kao polu-Bog-lep, zgodan, snažan, vaspitan,...
Ti i dan danas imaš likove koji brane Hitlera po svim pitanjima i ne osuđuju ga uopšte. Nacisti su planirali da naprave superiornu rasu koja bi bila od malena odgajana da razmišljaju isto i da nikada ne posumnjaju u autoritete. Bili bi upućeni u `viši cilj` i slepo bi izvršavali sve komande. Nemački vojnici su bili toliko zaslepljeni uspesima i snagom svoje vojske da je postala čast biti nacista. Da nije bilo tako, odavno bi Hiću skinuo neko od njegovih. Ipak da preživi onoliko atentata nije sreća već nameštaljka po mom mišljenju.
Posle svih neuspelih atentata, zavladalo je mišljenje da je Hitler okružen nekim okultnim ljudima koji ga čine neuništivim. Sama pomisao na neposlušnost bi bila u korenu sasečena glasinama o satiranju čitavih familija `izdajnika`, ali najviše strahom od osude od strane svog naroda tj sramote izdaje `savršene` rase...

Možda niste upoznati sa Arijevskim gradom koji je Hitler stvarao, a koji bi bio začetak nove, superiorne rase. Za to su bili birani pravi arijevci, plave kose, plavih očiju, čiste krvi(proverenog porekla), fizički u savršenoj kondiciji, dok bi se za njihove supruge birale Čehinje, koje su smatrane jednim od najlepših žena na Svetu, i koje su takođe imale jake krvne linije čisto poreklo. Projekat je navodno prekinut kada je nemačka počela da gubi i kada su začetke tog grada Američki bombarderi uništili do temelja.

tortojed Sirotica - napacenost joj se cita u okicama... E, sad, razlozi, 04.06.2013. 19:26 #496236

broj poruka: 11012
poceci, traume u detinjstvu...stariji drug u skoli je startovao u zenskom wc-u?...bilo je tako teeeesssnooo.. sa drugaricom je bilo lakse, milovanje, lizanje...tek kasnije su uvele dildo u igru...Ili: tata je pijan dolazio kuci...mama se pretvarala da nista ne primecuje... u nastvanici fizickog nasla je osobu koja je razume...

Neiscrpne su mogucnosti nastanka ljudske tragedije...tragedije zvane homo sapientia...

SkyFire ... 04.06.2013. 19:27 #496237

Vlada me sad nagnu da se prisetim nekih stvari..
Neki dan razmisljam o tezini znacenja cetiri S!

Nosimo mi taj srpski gen kroz istoriju ali nismo bili toliko izrazajno losi jedni prema drugima.
Zapravo smatram da je jedan od glavnih razloga nase propasti nesloga.
Sto kaze Vlada,davno se radilo na tome da se porodica rasprarca,da se brat sa bratom zavadi.Izgubili smo pojam o svemu,lutamo kao kroz maglu,ne znamo kud udaramo.

Isti ovaj sistem manipulacije je i nama nametnut,drustvo je razbijeno a stokom je lako vladati.Cak i kada smo svesni da smo namagarceni opet nema sloge,opet neko razdvajanje,ne postoji kolektivna svest da se udruzimo zajedno i kazemo dosta vec svako na svoju stranu!

@Blueberry
Mislim da od toga nema nista,zivi bili pa videli!

@tortojed
Proveri nekad mail!

Superior Technology

tortojed Dve su razlicite stvari porodica (i njena organizovanost) i seksualnost 04.06.2013. 19:33 #496242

Cinjenica je da porodica, u njenom tradicionalnom evro-americkom obliku odavno prolazi kroz krizu (ekonomija, tehnologija zivljenja...). To medjutim ne treba brkati sa definicijom seksualnosti , odnosno ispravnoscu seksualne orijentacije). Musko je musko, zensko je zensko, kao sto je severni pol severni a juzni - juzni.
A ponajmanje raspad tradicionalnoga braka moze da opravda (kao toboznju novu nadu) homoseksualni brak - isti kooratz, drugo (losije) pakovanje...

ilicstefan Mislim 04.06.2013. 19:34 #496243

broj poruka: 1577
da je tema već prešla u jedno veeeeeeeliko mlaćenje prazne slame.

Kada pada kiša, nije bitno da li ćeš trčati ili hodati sporo, svakako ćeš da pokisneš.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

tortojed Da, ali ako trcis, malo ces i da oslabis... A i znoj ce bolje da se spere. 04.06.2013. 19:35 #496244

...

toothless @Skaj: Ne vredi razdvajanje država... 04.06.2013. 19:37 #496245

jer mi idemo iz krajnosti u krajnost. Kada se rasparča Srbija, cepaće se placevi i njive...
Samo u Srba ima da se brat ubije brata ili otac sina zbog međe. Ovaj narod realno nema vlast još od 1980. i već 33 godine je bezvlašće.
Nama treba savremeni diktator jer čim Srbinu daš malo slobode odma` se čuje ono poznato `Znaš ti bre ko sam ja?!`...svako ima neku vezu, svako negde zna nekoga, preti, ucenjuje, ciganči,...bezvlašće.
Mi nismo za vlast, demokratiju niti za privatan biznis jer je samo u Srbiji vlasnik firme `GAZDA` a ne poslodavac, šef ili direktor. Ne, on je GAZDA. E, pa, nisi gazda jer kerovi imaju gazde a ljudi - poslodavce.
Navikao je narod da bude pod čizmom i Bog. Zašto za vreme Tileta nisi mogao da opsuješ policajca na ulici kao što ih danas na ulici psuju i ne fermaju ni 2%? Pa zato što je tada napad na policiju značio napad na državu, a pošto naše države faktički nema, nema ni vlasti, ni pravde ni ničega...crna rupa

SkyFire ... 04.06.2013. 19:40 #496246

@tortojed

Mi pricamo o siroj slici.O nekom buducem iskrivljenom covecanstvu sa devijantnim ljudima!
Prvo smanjice se broj ljudi a drugo i oni koji ostanu bice mentalno oboleli.
Porodica kao institucija izgubice svoj identitet,porodica nece ni postojati.
Postojace nesto sto ce da imitira porodicu u tom vestacki stvorenom drustvu ali se prave vrednosti nece nikad vratiti!

Seksualnost i te kako ima uticaja jer mora da se zna ko je musko,nosilac zivota i zensko u kome se zivot razvija.
Istopolni brakovi ce imati rezultat da sve ono sto je prirodno uniste ili ti da se covek na kraju pravi iz epruvete sto mozda nekad implicira da ce u nekoj daljoj buducnosti biti samo jedan pol obzirom da i sad ima daleko vise homoseksualaca u odnosu na lezbijke!
Gay lobi je jedan od najjacih na svetu,odmah ispod jevrejskog!

Mail my friend,check your mail!

Superior Technology

bomid Re: 04.06.2013. 19:55 #496253

broj poruka: 1563
Sigurno ste gledali film `Equilibrium`. To je manje vise to. Takodje sijaset drugih filmova, naravno americkih imaju slicnu tematiku. Ljudska rasa se polako priprema i `pipa joj se puls`, da se vidi kako reaguje na razne `novotarije` koje su naravno sve `u cilju` unapredjenja ljudskog drustva.

vladats Mogu da se nadam samo vasem zdravom razumu ... 04.06.2013. 20:14 #496257

Ipak smo mi ovde malo pismeniji ljudi,koji bi trebalo da sagledaju neke stvari drugacije.
Mozda tema nije za ovakav forum,ali tera na razmisljanje.
Mislim da ako je covek preokupiran surovom svakodnevicom,prestaje da razmislja o istinskim vrednostima i nacelima jednog zdravog drustva.
Mozda je to i cilj neke grupe ljudi,da baci covecanstvo u finansijsku i dusevnu bedu pa da moze da manipulise sa njima kako hoce.
Ako se Srbin odrekne porodice i pravoslavlja,nestace za par generacija.

STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs