Ma vidi samo kako je sladak ljubi ga deka Jova I taja Milan
:: To je sto se zna, sto je krvna porodicna veza, uglavnom sa megatrenda :: :: A zamisli tek sto se ne zna javno, svalerke drugari prijatelji kumovi saja paja graja.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Jos samo da zaposle kuce,da cuva skupstinu. Eto jos jednog budzetlije. Tako nam i treba,u svetu se za manje stvari dize revolucija a ovde svi cute ko ovce i pasu. Beda od drzave.
ma kakvi kuce cuvar, najmanja funkcija treba da mu bude minister za zastitu Zivotinja. I kuce je zavrsilo MEGATREND
:: Jos samo da zaposle kuce,da cuva skupstinu :: Eto jos jednog budzetlije :: Tako nam i treba,u svetu se za manje stvari dize revolucija a ovde svi cute ko ovce i pasu :: Beda od drzave :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
Pogledaj samo tu zajebanu EXPERTSKU facu. Dsa dobijes dijareju momentalno cim ga vidis od muke. Dekino I tajino luce Krkunsko. :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije :: ::
Da ne ulazimo dublje u problematiku, naravno ima i solidnih privatnih fakulteta, ali većina su sramota. Isto tako ima studenata koji se trude, ali većina su lenji, priglupi ili nezainteresovani da se pomuče i nauče nešto....Ovaj Krka mlađi ima visokointeligentnu facu, pravi moderan kadar...gde ćemo biti za 50god, ko zna.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ima I majmuna koji se trude... Krkuni sa megatrenda.. Za 50god ce samo Krkuni da rade u dravnim institucijama. a Srbija ce se zvati Krkunija. Beograd ce se zvati Krkungrad. Gde ce ziveti Krkuni sa sviojim malim krkuncicima. :: Da ne ulazimo dublje u problematiku, naravno ima i solidnih privatnih fakulteta, ali većina su sramota. Isto tako ima studenata koji se trude, ali većina su lenji, priglupi ili nezainteresovani da se pomuče i nauče nešto....Ovaj Krka mlađi ima visokointeligentnu facu, pravi moderan kadar...gde ćemo biti za 50god, ko zna... :: GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Neću ništa da kažem o čoveku jer ne poznajem čoveka lično i mi ne znamo da li je on sposoban ili nije. Šta ako je on zaista inteligentan a mi ga ovde napljuvali?
Sa druge strane nije lepo to što je odmah dobio veoma visoko mesto odmah po završetku studija. Takvu poziciju treba zaraditi dugim nizom godina teškog rada.
Bezveze je i to što je došao preko veze, otac i deda u državnom sektoru, pa hajde i mali Stefica. Ako već ova vlada hoće da se izbori sa partijskim zapošljavanjem, što onda ne počnu od njih samih?
Ovako u Srbiji govori doctor politickih nauka. Samo da uzmes malj I u glavu nista drugo. Kao bubasvabe su I nuklearnu katastrofu ima da pprezive
:: Ipak je u pitanju Kurir i Telegraf :: :: Neću ništa da kažem o čoveku jer ne poznajem čoveka lično i mi ne znamo da li je on sposoban ili nije. Šta ako je on zaista inteligentan a mi ga ovde napljuvali :: :: Sa druge strane nije lepo to što je odmah dobio veoma visoko mesto odmah po završetku studija. Takvu poziciju treba zaraditi dugim nizom godina teškog rada :: :: Bezveze je i to što je došao preko veze, otac i deda u državnom sektoru, pa hajde i mali Stefica. Ako već ova vlada hoće da se izbori sa partijskim zapošljavanjem, što onda ne počnu od njih samih :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
Ili da se bezi ili nekim Bozjim cudom da ovakvi konacno pocrkaju, sto sumnjam da ce se desiti jer su kao bibasvabe postali imuni na sve zive bolesti. Ii da uzmes malj u sakje I da bijes u glavu, I nammeteke su imuni samo malj u glavu veriovatno je najkdelotvorniji. Ma ALBANIJA je za nas civilizacija. Mismo zemlja Krkunija :: kakva smi mi ALBANIJA :: :: Mora da se bezi odavde, jebo te pas.. :: ::
Sto je najgore kod mladih umesto da se javi revolt, kod devojaka se samo javlja zelja da se udaju za njega, a kod momaka da budu kao on...
Duboko smo zabrazdili, mozemo samo jos nas nekoliko ovde da se iscudjavamo i nerviramo, a uskoro cemo i mi da prestanemo da obracamo paznju... Cuti krpi pare za racune, popunjavaj kupone iz maxija, daj zadnji dinar iz carape za uvezenog polovnjaka, uzimaj telefone na ugovor, uzivaj u Paraliji i Sutomoru, patike na administrativnu zabranu, baci koji glas za Staniju ili Ekrema, uci svaki dan php i C i sanjaj kako ces jednog dana da mlatis pare kao tu jedan mali iz komsiluka...i nije tako lose kako izgleda...jebes revoluciju...
:: Sto je najgore kod mladih umesto da se javi revolt, kod devojaka se samo javlja zelja da se udaju za njega, a kod momaka da budu kao on.. :: :: Duboko smo zabrazdili, mozemo samo jos nas nekoliko ovde da se iscudjavamo i nerviramo, a uskoro cemo i mi da prestanemo da obracamo paznju.. :: Cuti krpi pare za racune, popunjavaj kupone iz maxija, daj zadnji dinar iz carape za uvezenog polovnjaka, uzimaj telefone na ugovor, uzivaj u Paraliji i Sutomoru, patike na administrativnu zabranu, baci koji glas za Staniju ili Ekrema, uci svaki dan php i C i sanjaj kako ces jednog dana da mlatis pare kao tu jedan mali iz komsiluka...i nije tako lose kako izgleda...jebes revoluciju... :: :: :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
Kada bih ustao da se bunim i da sa transparentom idem pred skupštinu da tražim smenu vlade, mnogi bi me gledali belo i niko se ne bi setio da uzme isto to, ili još bolje, da uzme motku, lopatu, malj itd. i da samnom krene da razmontira ove naše mentole.
Svi znaju šta treba i svi hoće nešto a niko ništa ne čini.
Sam ne mozes to naravno. Potreban je vodja za to, ako se nadje neki takav veruj mi to ide neverovatno brzo. Neki zavrsavaju iza resetaka na dug vremenski period a neke pojede dem,okratski mrak ...
:: Kada bih ustao da se bunim i da sa transparentom idem pred skupštinu da tražim smenu vlade, mnogi bi me gledali belo i niko se ne bi setio da uzme isto to, ili još bolje, da uzme motku, lopatu, malj itd. i da samnom krene da razmontira ove naše mentole :: :: Svi znaju šta treba i svi hoće nešto a niko ništa ne čini :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
Pa sta mislis zasto EU kuka i hoce da nam vrate vize ?Niko ne pominje od datuma vizne liberalizacije da je preko 200 000 otislo... a broj koji radi van pa se vraca posle 6 meseci i tako u krug je preko 100 000 .... Mene licno ovo ne cudi cak sta vise postalo mi normalno... Oko sebe toliko primera za ovo imam da niste svesni ....a rade posao koji je 10X odgovorniji od ovog....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: kakva smi mi ALBANIJA :: :: Mora da se bezi odavde, jebo te pas.. :: ::
Na stranu izgled, Megatrend i td. Voleo bih da vidim gde to jos ima u svetu (ukljucujuci i Afriku) da se unuk,deda i otac nalaze na takvim funkcijama. Moze, ali u Severnoj Koreji. http://valid.canardpc.com/2795327
Dobar link..Tacno tako se kod nas zavrsava skola. Iz prve mi je bilo smesno jer je to ipak komicna emisija ali kasnije me uhvatila jeza.. Ovoj zemlji treba cvrsta ruka i jedna velika revolucija!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.