Haha.Stvarno Bradley Cooper,slazem se dobar glumac. Inace debeli ne znaci da je covek gay ako se slikao ovako.Jel imas ti nekog prijatelja sa kojim si bas dobar ? Nista ovde nije strasno a to sto su ovako obuceni takva ti je moda na zapadu!
Jos jedna stvar,covek ima burmu koliko ja mogu da zapazim!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ali mi nesto ne deluju gejevski, a licno, cisto sumnjam da jesu. Toma se verovatno smrk`o jer je Djokovic momenat pre toga izveo jos jedan `uzpesan` izlazak na mrezu.
`BRADLEY Cooper is facing speculation about his sexuality.
The actor has been trying to outrun persistent rumors about his sexuality for years, despite having romanced A-list beauties including Jennifer Aniston, Renee Zellweger, Jennifer Lopez and Zoe Saldana.
Rumors about Bradley’s sexuality started swirling when influential blogger Nikki Finke cracked that Bradley and American Idol host Ryan Seacrest needed to “redo their closets” – insinuating that it was time for them to come out as gay.`
Da li je tačno ili nije, manje je bitno - bitno je da slika izgleda smešno (bar meni) zbog kontrasta: Tomin `look`/imidž i grobarska faca - A NASUPROT NJEMU - ova dvojica lice uz lice sa uparenim odelcima.
Svima vama koji ste se našli `uvređeni` i `oštećeni` zbog teme
08.07.2013. 13:44
status: user broj poruka: 1886
Sisajte k*r*inu da vas prođe boljka, pacovi klinački, luzerski i besposličarski. Ako imate lični konflikt sa mnom, onda lepo kažite, a ne serite `što sam postavio ovakvu ili onakvu temu`, a i pre moje je bilo bezbroj tema sa smešnim slikama ili video snimcima.
Slika mi je bila smešna, kao što sam rekao, zbog toga kako toma izgleda u odnosu na ovu dvojicu, i to je to... Želeo sam samo da podelim sa nekim ljudima ovde nešto što je meni bilo smešno.
A sa vama kojima `smeta moja tema` (a to su klinački pacovi sa kojima sam pre došao u konflikt ovde na drugim temama, pa bi sada da se prazne) - mogu da podelim nešto drugo, da izbijete oči pa da vam onda ne smeta ova tema.
Kao da je bitno ko je gay.. Pa sta sad,i nas mali Misko je gay,onomad kad sam mu upao u kompjuter sam poskidao neke slike.. Ma sve dok on nas zabavlja i izigrava dvorsku ludu to je ok..Gay je ok-tako ide moto danasnjeg savremenog doba ove nase civilizacije koje se zove covecanstvo.
Evo slike naseg drugara,sta ces,takav se rodio covek,to je priroda..
Imam jos par gde se slikao u intimnom zagrljaju sa AMD kartama..
P.S.Vi ste mislili da ga ja dzabe prozivam da se igra sa lutkicama? .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Kao da je bitno ko je gay. :: Pa sta sad,i nas mali Misko je gay,onomad kad sam mu upao u kompjuter sam poskidao neke slike. :: Ma sve dok on nas zabavlja i izigrava dvorsku ludu to je ok..Gay je ok-tako ide moto danasnjeg savremenog doba ove nase civilizacije koje se zove covecanstvo :: :: Evo slike naseg drugara,sta ces,takav se rodio covek,to je priroda. :: :: http://i41.tinypic.com/sy6ofn.jp :: :: Imam jos par gde se slikao u intimnom zagrljaju sa AMD kartama. :: :: P.S.Vi ste mislili da ga ja dzabe prozivam da se igra sa lutkicama? . :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
...da oseti kako mirišu i da čuje uživo glasove britanske kraljevske porodice i ostalih džet-setera, a englezi mu prelepili facu, ono - po principu - `ko li je, i odakle li je ovaj luzer sa ovom facom zalutao među glumce, Viktoriju i Dejvida Bekama i ostale... `Aj` da mu prelepimo njušku, da se narod ne pita koji je ovaj ovde`...
Re: Toma Nikolić na Đokovićevom meču DIREKTNO ispred dva geja u ljubavnom zanosu :)
08.07.2013. 15:46
status: user broj poruka: 214
Opet ti sa gej temama! Pa jel gledas ti neke druge teme ili samo ako imaju `gay` u nazivu? Kako ja ne nailazim na te teme, a i da nailazim ne bih se odlucio da to delim po pcberzi - nit je PC nit je Berza (jedino ako ti na pcberzi ne trazis neshto gej da pazaris (lik u Barbie setup-u?)? Mora da te je namirisao Google AdSense pa ti samo gay informacije servira uz surf po berzi....
(naravno, ochekujem niz uvreda, i gay prozivki od ovog trenutka ) :-)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.